Já doufám, že toto dělá Čechovi Geocachers velmi šťastný. My opravdu přece chceme, aby oni byl šťastný z nás a užít si geocaching.
ROFL! vysledky strojoveho prekladu me vzdycky dobre pobavi :-D
Publikováno 30 říjen 2007 - 12:32
Já doufám, že toto dělá Čechovi Geocachers velmi šťastný. My opravdu přece chceme, aby oni byl šťastný z nás a užít si geocaching.
Publikováno 30 říjen 2007 - 13:08
Ale zautomatizovat by to mohli.., Nebo budeš psát pravidelně mail, aby ti poslali soubor? To je docela pakárna, to tě asi dlouho bavit nebudepepa.z.pocernic napsal/a:
Tak strašný to neni. +-13MB zip obsahující +-45MB gpx.3-monkies napsal/a:
... chtít posílat X desítek (Pepa by mohl doplnit) megabajtovej soubor ..
Publikováno 30 říjen 2007 - 13:26
Pepa si na to urcite udela na webu automaticky script a ten za nej pravidelne bude posilat requestLiborH napsal/a:
Ale zautomatizovat by to mohli.., Nebo budeš psát pravidelně mail, aby ti poslali soubor? To je docela pakárna, to tě asi dlouho bavit nebude.
Publikováno 30 říjen 2007 - 14:56
pepa.z.pocernic napsal/a:
vzhledem k velikosti datového souboru přestalo fungovat pohodlné parsování do struktury v paměti. Takže buď budu muset parsování přepsat, nebo provozovatel hostingu vyhoví naší žádosti o navýšení paměti.
Publikováno 30 říjen 2007 - 15:08
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 30 říjen 2007 - 15:46
Publikováno 30 říjen 2007 - 15:49
Publikováno 30 říjen 2007 - 15:51
tomish napsal/a:
Zatim jsem se tu nikde nedocetl, zda (kdy) data od gc.com dorazila nebo ne. Jinak receno, jestli bude v brzke dobe opet povolena vrstva kesek v mapach?
Publikováno 30 říjen 2007 - 15:56
Asi me zachvatila geoslepota... uz i na webuJarMar napsal/a:
Ale je to tady, přečti si příspěvky od Pepu
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů