Ahoj, dlouho jsem GSAK nevyužíval, nicméně s rozhodnutím o ukončení PM jsem si na něj zase vzpomněl... Samozřejmě jsem přišel o možnost vytvářet PQ. I když to pro mě vzhledem k tomu kde a jak často hledáme kešky nutné, hledám nějakou možnost, jak dostat kešky do Oregona, jde spíše o pohodlnost. Dříve jsem si vytvářel GPX pomocí makra Garmin Oregon Export - tam jsem měl GPX nenalezených kešek plus jako POI nalezené a založené. Stejný postup, jak si ho pamatuju z před cca dvou let, kdy jsem makro používal naposledy, mi ale nefunguje, jako výsledek dostanu totiž celou databázi, nad níž makro spustím, bez vyřazení nalezených a založených kešek, které se v ní vyskytují také.
Nevíte někdo náhodou:
1-může mít na funkčnost vliv přechodu z PM na BM?
2-dá se nějak rozumně udržet aktuální databáze nalezených kešek v GSAKu, pokud nemůžu použít PQ myfinds z GC.com. Existuje nějaká možnost, jak dostat nálezy do GSAKu přímo z GPS? Například pomocí souboru geocache visits nebo něčeho jiného? Neexistuje na to nějaké makro? Hledal jsem, ale nenašel...
3-přikládám screen nastavení makra. Nalezené kešky mám v databázi default a založené v databázi moje. Databáze, ze které bych chtěl po odstranění nalezených a založených získat výsledek, je "nenalezené". Nevidítě pls někdo chybu v nastavení makra? Nebo byste doporučovali úplně jiný postup?
Velké díky!
Tento příspěvek byl upraven od rubick: 07 únor 2016 - 10:43