GSAK vs GEODET
Publikováno 06 listopad 2007 - 22:25
Publikováno 06 listopad 2007 - 22:28

Publikováno 06 listopad 2007 - 22:38
Publikováno 06 listopad 2007 - 23:41
haleot napsal/a:
Čauky
Ten GeoGet je i český? Podle "Krkovičky" co píše tak asi ano. Já nevím, možná ho vymysleli Češi, ale češtinu v něm jsem tedy nenašel (verze beta 34)
Omlouvam se za spatnou formulaci, cestina v menu opravdu neni, i kdyz Search cache, edit cache, add waypoint bych cesky asi nechtel a vetsina kaceru si s touto slovni zasobou lehce poradi. Ale dokumentace je v cestine a obsahla diskuse na gc.cz muze mnohym pomoci rychle najit svou vlastni cestu jak s programem efektivne pracovat. Coz se o GSAK rici neda, v GSAK je i spousta figlu a k dispozici spousty maker, ktere nebudete nikdy potrebovat, ale tim se musi kazdy prokousat.
Lepsi nez doma filtrovat je venku kesovat!
Jinak autorem je "Geby" alias Lukas.... a pokud software pouzivate mate moznost mu prispet nejekou tu stovku, urciteho ho to bude motivovat:)

Publikováno 07 listopad 2007 - 6:23
Publikováno 07 listopad 2007 - 8:41

Publikováno 07 listopad 2007 - 14:00
Ale platit PM přece nemusíš, i když chceš používat GSAK! Když jsem si ztáhnul poprvé zkušební verzi GSAKu, tak tady GG ještě nebyl, jinak bych třeba skončil u něj. Časem jsem GSAK i zaplatil, čehož nelituji, Clyde myslím také pohotově reaguje na připomínky. Tedy v rámci možností, protože základna uživatelů GSAKu a GG je dost rozdílná. Ale třeba se to někdy srovnáhaleot napsal/a:
Problém je fakt v tom, že to chce být PM (a platit a platit...)a to já nejsem. Možná budu, ale o tom ještě nejsem přesvědčen. A být PM jen kvůli prg.se mi zdá zbytečný. Nejsem takový fanatik a "honič bodů".

Tak jako je tady výše v diskusi uvedeno GG ma oproti GSAKu lepsi podporu pro BM, a ve spojeni s "vhodnym pluginem" a programem lze GG naplnit i bez PQ, tak s vhodným programem, nestydím se říct, že je to Skrýšotlač, taky není problém GSAK naplnit. Vždyť to není tak dávno, co zde byl na něj odkaz. I když s PQ to asi bude pohodlnější, to už si musí každý rozhodnout sám.
Pro mne jako svátečního hledače (sám v podstatě nehledám, vždy je v tom rodinka nebo kamarádi) PM nemá význam. Ale zároveň mám rád ty pěkné statistiky, které GSAk umí s pomocí makra udělat.
Publikováno 07 listopad 2007 - 15:11

Publikováno 07 listopad 2007 - 15:50

Publikováno 07 listopad 2007 - 18:32
No a jsme u toho - nic neni a nemuze byt zadarmo. Bud to zaplati uzivatele, nebo to nejak odskace/dotuje (primarne nezaplacenym casem, potrebnym na vyvoj) sam tvurce softu. Jde jen o to, jak dlouho to vydrzi. Cim dele, tim (pro neplatici klienty) lepe. Takovymto nadsencum-vyvojarum samozrejme moc fandim!HaLuMa napsal/a:
Mnohem horsi je, ze se zaroven musim venovat i mnoha komercnim projektum, abych cely ten nas tym uzivil.

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů