Hurw-ice napsal/a:
Měl bych jeden dotaz když přijedu s kamarádem bylo by možné aby jsem byli spolu??
To už je v pravidlech - může se stát, ale nikdo ti za to ručit nebude. (leda použít metodu "U" (úplatek) pak by to snad šlo...

Publikováno 25 prosinec 2007 - 19:26
Hurw-ice napsal/a:
Měl bych jeden dotaz když přijedu s kamarádem bylo by možné aby jsem byli spolu??
Publikováno 25 prosinec 2007 - 20:21
Publikováno 26 prosinec 2007 - 12:13
Publikováno 26 prosinec 2007 - 16:19
Publikováno 27 prosinec 2007 - 21:28
Don Pedro de Záblatí napsal/a:
Hurw-ice napsal/a:
To už je v pravidlech - může se stát, ale nikdo ti za to ručit nebude. (leda použít metodu "U" (úplatek) pak by to snad šlo...
Publikováno 27 prosinec 2007 - 21:33
Publikováno 27 prosinec 2007 - 22:05
Publikováno 27 prosinec 2007 - 22:43
Qnik napsal/a:
To je jednoduchý, jak nebudu moct hrát s rudikem, ezopem a boo21 v teamu tak nejedu, to se vam snizi pocet hracu o 1 tudiz jich uz nebude 100 ale jen 99 a cela mafie se muze jit klouzat:-D jak to vidis ty ezope??;-D
Publikováno 28 prosinec 2007 - 9:28
Qnik napsal/a:
To je jednoduchý, jak nebudu moct hrát s rudikem, ezopem a boo21 v teamu tak nejedu, to se vam snizi pocet hracu o 1 tudiz jich uz nebude 100 ale jen 99 a cela mafie se muze jit klouzat:-D jak to vidis ty ezope??;-D
Publikováno 30 prosinec 2007 - 14:54
Publikováno 02 leden 2008 - 22:12
Publikováno 03 leden 2008 - 0:10
Publikováno 03 leden 2008 - 20:13
stanleypaulGC napsal/a:
...Jen ať je to co nejzajímavější a ne že jeden gang se bude dopředu zcela znát. Už vidím jak např. Patologové jsou všichni v jednom týmu, V&F family v druhém, atd. a budou se navzájem nahánět v ulicích jen proto, že se znají a čekají, že jsou v jednom gangu...
Publikováno 03 leden 2008 - 22:45
Publikováno 05 leden 2008 - 18:29
Díky, že jsi to řekl za nás.stanleypaulGC napsal/a:
Já bych docela striktně trval na tom, aby kromě zletilých kačerů a jejich momentálně nezaopatřeného mafiánského geopotomstva VYLOUČIL takové ty podmínky typu "chci být v týmu s tím a jinak nehraju". Prostě nekompromisně jen podle kriterií postavte stejně silná mužstva. Třeba já jsem se svým ksichtem v avatarech na foru stejně profláknutej, ale dovedu si představit ten super souboj se svými jinak kamarádskými geokamarády na ostří upilované pušky mafiušky. Buďme si kamarády při geocachingu, ale s psitolí v ruce neznám bratra. Vždyť to takhle získá další super rozměr. Jen ať je to co nejzajímavější a ne že jeden gang se bude dopředu zcela znát. Už vidím jak např. Patologové jsou všichni v jednom týmu, V&F family v druhém, atd. (ta jména jsou čistě náhodná, nic proti vám) a budou se navzájem nahánět v ulicích jen proto, že se znají a čekají, že jsou v jednom gangu. Přijde mi to jako hrát s cinknutými kartami.
Prostě si myslím, že zajímavější to bude, pokud se gangy vyberou náhodně, ne stylem úplatků nebo vydírání "já chci s tím a s tím ne". Když na to přijde, tak já klidně zastřelím svou vlastní geomanželku.....
Ano, mám v hlavě myšlenku, že vám vyrobím (pro každou skupinu) "GANG fórum".Don Pedro de Záblatí napsal/a:
Vžyť gangy budou (alespoň doufám) známy ještě před začátkem hry a mohou se sejít a prohlédnout si spolu své území, seznámit se, dohodnout se na čem budoupotřebovat... jde jen o komunikaci. (Pokud jí budou členové gangu schopni... tím nemyslím nikoho konkrétního, na to tu nikoho ani dost dobře neznám, ale lidskou vlastnost obecně.)
Ano, počítám s tím, že je mezi námi plno lidí, které o tomto datu rozhodnou třeba týden předem, což je pro pořadatele složitější na plánování (materiálů bude pořádný stoh...).Don Pedro de Záblatí napsal/a:
Problém bude asi v tom, že nejvíce lidí se nezodpovědně přihlásí na poslední chvíli a nebude čas se s nimi dohodnout...
Myslím, že se hra koná ve vhodný čas pro většinu lidí, tak se přihlašte co nejdřív. Kdo to udělá pozdě, nic neovlivní a má smůlu, bude se muset přizpůsobit třeba i jen pěti lidem, protože oni se dohodli včas.
Publikováno 08 leden 2008 - 15:12
Publikováno 08 leden 2008 - 15:43
Publikováno 08 leden 2008 - 17:46
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů