Velká mafiánská geohra v Praze
Publikováno 19 prosinec 2007 - 0:15

Publikováno 20 prosinec 2007 - 14:24
Publikováno 20 prosinec 2007 - 14:28

Publikováno 20 prosinec 2007 - 21:35

Publikováno 20 prosinec 2007 - 21:56
stanleypaulGC napsal/a:
Nedovedu si představit, proč by neměla stačit jen papírová varianta
No já si to dokážu představit. Např.: Začátek cesty je na N 50°XXXXX E 014°XXXXX.
Publikováno 20 prosinec 2007 - 22:15
Pásky by nemusely být tak marné až na to, že je zvýhodňován ten rychlejší...Uf, pročetl jsem si celé vlákno. Jen pár oznámek.:
A) to řešení soubojů- za prvé bych ty VODNÍ pistolky nevylučoval. Ono to s tou vodou nebude tak horké, myslím. No a když ne tak bych si dovedl představit i strhnutí něčeho jako kousek pásky nebo tak něco. Bylo by to akčnější. Ale ani to řešení s papírovými životy, bonusy a tak jak navrhují autoři mi nepřipadá špatné. Jen ty pistolky nebo strhávání pásky mi přijdou takový lepší, akčnější....
uvidíme...
MHD a její používání- jsem Pražák, tak vím, že po tom bojovém teritoriu používat MHD k nějakému smysluplnému přesunu nebude moc prospěšné. Největší přesuny mohou nastat mezi teritorii a nebo když se vracím pro nový život. Pro první případ se použít asi trošku dá, zejména po okrajích celého území, ale pro život to bude k ničemu, bude to de-facto nutné dojít asi jen potupně pěšky (a bude to asi i nejrychlejší) Jo a pokud zůstane to pravidlo o rukách nad hlavou tak bez držení jet tramvají by mohlo být i trochu životu nebezpečné, chichichi
) .
Dopracováváme se k dokonalosti, bude se to hodit minimálně organizátorům pro vzájemné dohody, tak proč to nedat k dispozici i hráčům?!C) k mapovým podkladům. Nedovedu si představit, proč by neměla stačit jen papírová varianta, já myslím, že si každý dá moc velký pozor, na čím území se pohybuje. Až na vyjímky vede hranice po hlavní ulici, takže co se týká mne, tak mi stačí jedna mapa papírová, a pro jistotu třeba obrázek .jpg v PDA. V tom fofru stejně bude potřeba sledovat jiné věci než mapu..... a kdo se nevyzná v papírové mapě, tak mu mapa v garminu moc nepomůže. důležitější jsou telefonní čísla kdyby se náhodou někdo přespolní v Praze ztratil úplně.....
Klidně si ji můžeš doběhnoutD) souboje v MHD - já myslím, že to co bylo řečeno zezačátku vlákna úplně stačí, tj. pokud mi soupeř ujede tramvají = moje smůla. Nechte to takhle jednoduché.

Jen do tohoE) všeobecně pravidla bych vůbec doporučoval co nejjednodušší, tj. co není zakázáno je dovoleno, fantazii se meze nekladou. Pokud to přímo neodporuje psaným pravidlům, je to povoleno (viz vykrádání štábů, zjišťování míst umístění štábů, okrádání policistů, domluvy při nerozhodných soubojích, atd.....).

Já počítám s tím, že se hodně lidí bude přihlašovat v únoru - březnu s názorem, že není důvod spěchatF) bylo by potřeba udělat trochu nábor hráčů, aby nás bylo dost. A vzhledem k tomu, že je možné, že někteří hráči nemusí být ani kačeři, tak tu otázku map do Garminů bych nechal raději někde v pozadí, ať si každý běhá dle svých schopností kudy chce, kdo není šikovný prostěě šlápne do cizího ..... teritoria. Každopádně bych to nějak nezveličoval, ať mají i nekešeři rovné možnosti kontroly pohybu. i když nemají Garmina. Ono totiž určování pozice dle GPS v úzkých pražských uličkách bude veselé i s GPS....

Nabídku zvážíme...G) pokud budu požádán o pomoc organizátory hry, rád pomohu.
H) už se těším. Mafiáni všech zemí TŘESTE SE!!!!

Publikováno 20 prosinec 2007 - 22:31

Publikováno 22 prosinec 2007 - 17:10
Publikováno 22 prosinec 2007 - 21:12

Publikováno 23 prosinec 2007 - 0:01

Publikováno 24 prosinec 2007 - 0:40
Jaký byste si přáli soubojový systém ve hře? Stávající - 26 hlasů Stříkací pistole - 21 hlasů Jiný - 4 hlasy
Zvítězil tedy stávající systém, nicméně vzhledem k silnému zastoupení pistolkářů

Publikováno 24 prosinec 2007 - 9:45
Vzhledem k tomu, že plánujete hru s centrem kolem Staroměstského náměstí, pak nelze než doporučit, abyste jako stříkací pistole předepsali co nejvěrnější makety opravdových zbraní. Sázím 10:1 na minimálně jednoho předběžně zadrženého a titulek na první stránceSutech napsal/a:...abychom tam ty stříkací pistole zahrnuli (nicméně nic neslibuji

P.S. A dále 1:3 na jednoho mafiána na místě zastřeleného městskou policií

.
Publikováno 24 prosinec 2007 - 12:45
bych do pistolkových soubojů určitě nešel... Dandra se imho drží s kursem dost při zemi

Publikováno 24 prosinec 2007 - 22:50

Publikováno 25 prosinec 2007 - 18:20
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů