Přejít na obsah

Fotka

Nový OziExplorer 2.0 pro PDA!!!

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
303 odpovědí na toto téma

#161 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2008 - 12:36

ad Ebik: díky, podívám se na to ad Sutech: mám nainstalováno na mém Asusu A632 na té 16GB SDHC kartě a nespadnul mi ještě ani jednou, takže chyba bude možná u programu, ale možná i u konkrétního HW.
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#162 Sutech

Sutech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2008 - 18:07

wendabr: Je to samozřejmě možné... Ale mrzí mě to, budu si muset znovu nainstalovat předchozí verzi - ta chodila bez problémů...
  • 0

#163 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2008 - 21:45

skusil sem tu verzi 2,20 a moc se mi libi to ovladani, spousta novych věci, ale vse je skvele zorganizovane a jednoduse dostupne. akorat mensi vada na krase-zustal mi tam nahore ten sary toolbar, nevite jak se ho mam zbavit? a nemate nekdo nejakej navod, je tam spousta nastaveni a moc tomu nerozumim, takze vyuzivam jen minimum, docela rad bych se dozvedel co k cemu je;)
  • 0

#164 czcharlie

czcharlie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 0:43

Sutech napsal/a:
wendabr: Je to samozřejmě možné... Ale mrzí mě to, budu si muset znovu nainstalovat předchozí verzi - ta chodila bez problémů...

Uz je aktualizovano na verzi 2.22d, odstranuje hodne bugu. Treba vyresi i Tvuj problem...
  • 0

#165 Sutech

Sutech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 1:15

Díky za info, vyzkouším...
  • 0

#166 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 7:04

Vyzkoušejte, prosim, někdo u verze 2.2x i načtení souboru GPX s waypointy. Zkouším tam takto dostat seznam keší a program se ani nesnaží ho otevřít a okamžitě padá. Asi to souvisí s autorovou úpravou cest, protože data mám jinde, než program. Takže až s tím budete někdo pracovat, vyzkoušejte to, prosím, jestli vám pracuje funkce zobrazování nejbližších keší.
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#167 czcharlie

czcharlie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 16:05

wendabr napsal/a:
Vyzkoušejte, prosim, někdo u verze 2.2x i načtení souboru GPX s waypointy. Zkouším tam takto dostat seznam keší a program se ani nesnaží ho otevřít a okamžitě padá. Asi to souvisí s autorovou úpravou cest, protože data mám jinde, než program. Takže až s tím budete někdo pracovat, vyzkoušejte to, prosím, jestli vám pracuje funkce zobrazování nejbližších keší.

No problem..., soubor GPX generovany SW MoZiGo. Adresar mam take mimo Oziexplorer/data (i mapy mam mimo adresar ../maps)
  • 0

#168 FALCO_01

FALCO_01

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2008 - 22:30

Taky hlásím bez problémů se souborem z MoZiGo a s .loc přímo ze stránek GC.
  • 0

#169 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2008 - 8:00

Díky za pomoc s ověřením, chyba byla samozřejmě u mě... Tak to dopadá, když si kačer chystá GPX dopředu... Dal jsem totiž Ozíkovi přežvýkat GPX i s listingy a fotohinty a on to nevydýchal....Takže všechno správně, zpátky na lov.
  • 0

#170 ebik

ebik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2008 - 9:37

vejvar napsal/a:
skusil sem tu verzi 2,20 a moc se mi libi to ovladani, spousta novych věci, ale vse je skvele zorganizovane a jednoduse dostupne.
akorat mensi vada na krase-zustal mi tam nahore ten sary toolbar, nevite jak se ho mam zbavit?

a nemate nekdo nejakej navod, je tam spousta nastaveni a moc tomu nerozumim, takze vyuzivam jen minimum, docela rad bych se dozvedel co k cemu je;)

Pokud myslíš ten toolbar z verze 1.x, tak to je myslím tím, že jsi tam nahrál konfiguraci z této verze. To se obecně nedoporučuje. Ruční editací konfigurace by to asi šlo, ale nevím co změnit. Smazání konfigurace, odinstalace a nová instalace by to měla vyřešit.
  • 0

#171 Jarda315

Jarda315

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2008 - 7:47

Verze 2.19 bez problémů na MIO710+ data (cache + waipointy) na SD kartě. Spousta nových funkcí. Dobrej softík. Data generuji ve skrýšotlači a upravuji v babelu.
  • 0

#172 Misha kulicka

Misha kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2008 - 21:41

Já jsem s novou verzí spokojen. Jen ještě, kdyby se mapa natáčela plynule, někdy jsem z toho trochu zmatenej :)
  • 0

#173 Brunoos

Brunoos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 22:16

Nevite jak to natačeni mapy vypnout uplně - jen mě to vždycky mate
  • 0

#174 Sutech

Sutech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 22:29

View -> odškrtnout Course up ;)
  • 0

#175 Spook

Spook

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2009 - 20:48

Ahoj vsem, tak mam verzi 2.19 a stale bojuji s 2 problemy - pri editaci waypontu mi nenabidne moznost zadavat pomoci softwar. klavesnice. Nastesti mam PDA HTC TyTN II ktera ma hardwarovou takze pouzivam tu. - Rad si zaznamenavam uslou trasu do *.plt. Ackoliv jsem pozapinal vsechny pages na zadne jsem nenasel uslou aktualni vzdalenost. Nebo se pletu... ? Diky za reakce EDIT: ha tak prvni problem vyresen, prehlednul jsem tlacitko kb :)
  • 0

#176 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2009 - 22:18

Neměl by to dělat odometer? Nikdy jsem tuhle funkci nezkoušel, ale na jedné ze záložek (stran) je
  • 0

#177 Spook

Spook

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 18:24

tak to moc nechapu jak funguje. U odometeru mam akorat start/ stop
  • 0

#178 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 21:04

Spook napsal/a:
tak to moc nechapu jak funguje. U odometeru mam akorat start/ stop

Odometr funguje jako krokoměr. Startem ho zapneš a stopkou vypneš. Mezitím to počítá nachozenou vzdálenost.

Mimochodem, když v Ozim vytvořím waypoint, tak má vždy bílou barvu. Docela by se mi hodila jiná trochu výraznější barva/barvy. Ale nikde jsem nenašel možnost změny barvy waypointu... Přehlédl jsem něco nebo to opravdu nejde?
  • 0

#179 Brunoos

Brunoos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 21:14

Ty waipointy jsem taky hledal a nic - bud sme oba slepi nebo neni. a mimochodem když v ozim otevřu waipont z *.wpt tak je žluty ale když naštu *.loc tak je bily
  • 0

#180 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 21:37

Brunoos napsal/a:
Ty waipointy jsem taky hledal a nic - bud sme oba slepi nebo neni.

a mimochodem když v ozim otevřu waipont z *.wpt tak je žluty ale když naštu *.loc tak je bily

Já .wpt sobor vyrábím v Gsaku a tam si můžu barvičky nastavit. Žluté mám multi, zelené tradiční,...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama