Publikováno 15 květen 2008 - 9:25
No, to moje ozfx3 cele republiky (seznam turistiticka max-1 priblizeni)
ma 600Mb (je to jeden soubor). Oziho pouzivam, ale ostrou verzi jsem jeste nekoupil. Oziho jsem umel bezpecne schodit tak, ze jsem nekolikrat za sebou posouvani mapy tahem stylusu zacal na priblizovaci ikone, to pak neposouva a pri opakovani to oziho schodi. (Jeste ale mam posledni 2.0x, 2.1x jsem jeste nestahoval) Schozeny Ozi mi ale tolik nevadi, vic mi vadi zamrzly ozi. Nekdo tu psal, ze mrznuti zmizi registraci, no uvidim, mozna to nekdy zkusim.
Jo a ty tri ikonky, pardon dve (treti byla zavreni panelu), lze najit jinde: v toolbaru na spodku noveho oziho je cervena sipka nahoru: to je presne o tom, jestli ma obrazovka sledovat gps pozici. No a ta druha delala fullscreen - s tim je to trochu tezsi - funkcionalita fullscreenu ted zalezi na nahranych 'strankach'. Ja pouzivam tlacitko schovani spodniho toolbaru a odkryvani/skryvani vrchniho windowsiho pruhu s tlacitkem start, hodinama atd. Nicmene da se udelat i tlacitko 'expand map' nebo jak se to menuje a pak tam bylo tusim 'expand map full'. To uz si ale clovek musi pohrat s nastavenim v settings manageru.