Přejít na obsah

Fotka

Garmin Colorado

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1072 odpovědí na toto téma

#721 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 841 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 6:45

Mion napsal/a:
... a pak především když Colorado připojím k PC, tak již mohu vybrat, zda se má Colorado přepnout do USB módu, nebo ne ...

Jak se prosim te prepina mezi temi mody, na to jsem jeste neprisel, vzdy se mi CO vypne a prepne do prenosoveho modu..
  • 0

#722 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 7:06

je potřeba změnit nastavení colorada takto:
zkratky -> Nastavení -> Systém -> Interface -> Garmin Spanner.
Pak to začne fungovat.
viz (Garmin Coloradi Issues List - odkaz resolved (in 2.51)).

Pozn.: Ten přenos dat do Mapsource v tomto módu ( nonUSB ) jim zatím nefunguje (z Mapsource do Colorada jsem to ale nezkoušel). Takže zatím to lze asi využít jen pro to externí napájení.

petegeo napsal/a:
Jak se prosim te prepina mezi temi mody, na to jsem jeste neprisel, vzdy se mi CO vypne a prepne do prenosoveho modu..

• 0

#723 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 7:24

Mion napsal/a:
a pak především když Colorado připojím k PC, tak již mohu vybrat, zda se má Colorado přepnout do USB módu, nebo ne

mne to teda porad prepina do usb modu. :| dotaz nikde :) neni potreba mit jeste neco zaskrtleho v nastaveni?

edit: jezis, ja ten dotaz mel rozepsanej hodinu a ted uz je tu davno odpoved. :D
  • 0

#724 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 17:14

Lze nějak nastavit colorado, aby při navigaci k trasovému bodu ukazovalo stejně jako při navigaci ke keši zbývající vzdálenost a čas
  • 0

#725 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 876 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 18:07

No stačí přece zobrazit datová pole a nastavit do nich zbývající vzdálenost a čas.
  • 0

#726 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 18:43

marekl napsal/a:
No stačí přece zobrazit datová pole a nastavit do nich zbývající vzdálenost a čas.

děkuji za radu, ale u keší je vidět ukazatel vzdálenosti, směrová šipka a čas do cíle, kdežto u trasového bodu se mi objevila pouze dvě datová pole do kterých mohu navolit pouze dvě funkce, lze nějak navolit datové pole se třemi položkami obdobně jako u hledání keší
  • 0

#727 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 876 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:20

Ne, nastavit lze jen dvě funkce.
  • 0

#728 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:40

marekl napsal/a:
Ne, nastavit lze jen dvě funkce.

Děkuji za radu
  • 0

#729 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:46

Stáhl jsem si do počítače free Topo mapu Polska. Chtěl jsem se zeptat, jak ji mám nahrát do Colotada tak, abych si nesmazal nainstalovanou Topo Czech 1,2
  • 0

#730 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 876 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:48

Jestli je Topo Czech v paměti přístroje, lze mapu Polska nahrát na kartu. Nebo obráceně. Dohrát ale mapu do stejné paměti tak, aby v ní zůstala i původní mapa, není možné.
  • 0

#731 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:56

marekl napsal/a:
Jestli je Topo Czech v paměti přístroje, lze mapu Polska nahrát na kartu. Nebo obráceně. Dohrát ale mapu do stejné paměti tak, aby v ní zůstala i původní mapa, není možné.

Díky, nahraji si ji na kartu, ale z návodu Colorada jsem nevyčetl jak přepínat mezi mapou na kartě a mapou v paměti přístroje.
  • 0

#732 Zed-10360

Zed-10360

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 19:57

Pokud nekdo provozujete v coloradu 4GB SD kartu muzete sem prosim napsat jakou presne znacku a typ pouzivate? SDHC karty colorado asi moc nepodporuje, nebo se mylim?
  • 0

#733 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 20:08

Colorado: 8GB SDHC
60CSx: 4GB micro SDHC

Na wiki Colorada lze najít skoro všechny informace, co jsou o Coloradu známé.
garmincolorado.wikispaces.com/General+Information:

G11.) What is the largest SD card that the Colorado will support?
Garmin claims support for a maximum of 4GB SD cards in the Colorado, but 8GB SDHC cards have been verified to work in the Colorado.

Zed napsal/a:
Pokud nekdo provozujete v coloradu 4GB SD kartu muzete sem prosim napsat jakou presne znacku a typ pouzivate?

SDHC karty colorado asi moc nepodporuje, nebo se mylim?

• 0

#734 pepin52

pepin52

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2008 - 20:51

Mam v nem KINGSTON SDHC 4 GB, na ni mapu a fotkz a beha vse OK.
  • 0

#735 warps

warps

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 265 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 7:25

Pro pripadne zajemce o COLORADO pripominam ze do nedele plati specialni nase akce a to za 9990,- za GPS a k tomu mozno za 1290,- TOPO 1.2 ...
  • 0

#736 bozole

bozole

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 10:58

Zdravím,měl bych dotaz ohledně Colorada,nikde jsem to nenašel,když používám profil na kolo a přepnu na auto,tak mě to připočítává celkové kilometry v obou profilech.Na kole to potom vypadá hodně zajímavě :-) Jde to nastavit tak,aby měl každý profil svoje celkové kilometry?
  • 0

#737 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 876 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 11:04

Nejde
  • 0

#738 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 11:10

Nastavit to v aktuální verzi fw nejde. Je fakt, že kdyby měl každý profil své měření, by to bylo pro některé případy dobře. Ale pak by to chtělo mít ještě jednu globální statistiku, na který by neměla změna profilu vliv. A to už mi přijde na vývojáře Garminu příliš komplikované. ;) No , spíš teď mají problémy odstranit tuny bugů, než implementovat nové featurky.

Současné profily si dnes zatím neumí pamatovat nastavení zobrazení map ani samotný výběr map, nepamatují si ani nastavení kompasu. Což je mnohdy dost nepříjemné a tak mne to nutí po přepnutí profilu ještě občas něco donastavovat.

bozole napsal/a:
Zdravím,měl bych dotaz ohledně Colorada,nikde jsem to nenašel,když používám profil na kolo a přepnu na auto,tak mě to připočítává celkové kilometry v obou profilech.Na kole to potom vypadá hodně zajímavě :-) Jde to nastavit tak,aby měl každý profil svoje celkové kilometry?

• 0

#739 bozole

bozole

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 11:14

marekl napsal/a:
Nejde

Díky za odpověď,takže aspoň budu mít hodně najeto :)
  • 0

#740 warps

warps

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 265 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2008 - 11:42

Dalsi zkusenost od zakaznika s COLORADEM: Absolutně nevyhovujicí pro zavodní létání atd. Kvuli nemoznosti upozonovani na cil atd. Takze jen pro ty co to chteli na letani. Je to skoda ale v tomto smeru je asi porad lepsi 60CSX ...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama