Vendetta Squad napsal/a:
1) k zaznamu o nalezeni cache (field notes) - podarilo se vam nekomu zeditovat onu poznamku (to co je pak v textaku v uvozovkach a samo se doplni do logu) primo v pristroji v terenu?
2) jak dostat vlastni ikonky k custom POI? nahravam je pres POI Loader a v pristroji pak maji vzdy symbol maleho sedeho kolecka i kdyz zrojovy GPX mel hezky ikonky..
3) tak nejak jsem pochopil, ze tu nekdo psal, ze ho colorado naviguje k cachi po silnici.. prosim jak? :oD mam tam 2 profily, jeden prave na navigaci po silnici a druhy na cacheni, ale i v tom silnicnim kdyz dam Kam vest? -> schranky s pokladem -> naka cache, tak me to udela primou ruzovou caru a zobrazi vzdalenost vzdusnou carou...
4) no a posledni problem, asi nejzavaznejsi, je to vytuhavani... zaznamenal jsem 2 pripady, kdy mi GPS zamrzne.. jeden je hned pri "bootovani", kdy vytuhne jeste driv nez se zacnou obevovat ty male bile napisy dole (zacina "colorado 300 copyright cosi"), a druhy pri navigaci, proste zniceho nic, aniz bych cokoliv stiskl.
Dalsim postrehem v tomto smeru je fakt, ze mi to celkem pravidelne tuhne kdyz mam zapnuty profil do auta, tak se nabizi myslenka, jestli to nemuze byt nejakou chybou ktera vznika pri roatovani po silnicich? pripadne chyba kera vznikne pri vykreslovani mapy pod "skosenym" uhlem (mam tuto funkci zapnutou) ? ma nekdo podobne zkusenosti? Asi zitra zavolam na picodas a optam se jak to resit, ale ze bych mel moc zajem byt mesic bez GPSky nez se to vyreklamuje se rict neda..:oDD
Jinak firmware 2.40, baterky NiMH 2700 Sanyo (nastavene v systemu spravne). U tech baterek bych se zdrzel, nikdy jsem sice GPS nemel, Colorado je ma prvni, ale na jedno nabiti zminovanych Sanyo mi prijde ze vydrzi dlouho, napr vcera po 4 hodinach blbnuti po Praze ukzoval pristroj porad 4 carky, az dnes po dalsi hodine klesl na 3. Kdyz jsem ho koupil, tak cestou do Italie pres noc bylo zaple celou dobu a to na pocatku bylo nabito sotva do poloviny, takze tem 16 hodinam provozu bych tu veril... i kdyz teda docela setrim na osvetleni, to je pravda, naplno jsem nemel snad nikdy :oD
No a ten test se "Spravnym casem po zapnuti" jsem zkousel a pristroj prosel.. dal uz nevim co zkusit. Jinak funguje moc krasne, mam z nej radost, jen to obcasne tuhnuti me stve (kdyby sel aspon reset jinak nez vyndanim baterek).. :// Myslite ze je to vazne duvod k reklamaci?
Diky za jakekoliv odpovedi...
1) S aktualním firmware to nejde, ale nevím jestli bych to používal i kdyby to šlo. Přeci jenom 10 prstů a klávesnice je lepší než kolečko.
Stávající verze mi vyhovuje, zrychluje to logování.
2) Nepoužívám, neporadím.
3) Až uděláš to co děláš, ješte navíc levé tlačítko a "jít na pozici". Je to fakt supr na kešování s autem.
4) Občasné tuhnutí je daň za novinku. Cca jedno zapnutí z 20-25 by mělo zatuhnout, taky se mi to občas stane. Jestli to tuhnutí při provozu je nějak popsané na
http://garmincolorad...com/Issues List tak ti nezbyde asi počkat na další firmware, jinak reklamuj.