Publikováno 28 December 2012 - 21:48
Osobně nejsem proti mikrům ;). Větší kešky se lépe hledají, na druhou stranu mikrošku lze snadno schovat do kapsy při náhleobjevivším(/ch) se mudlovi (/mudlech). Některá nalezená mikra měla i hezké zpracování krabičky ;*.
I krabička od tic taců může být zajímavá keš (jak tu o několik stránek nazad o nich někdo psal, že je nemá rád), jednu jsem hledal na jasném geoobjektu pořádně dlouho, byla mrška hodně šikovně ukrytá ;).
ad Dorcadion: Crazy Dendrologista si jako tradičku vůbec nedovedu představit, nejzajímavější (a Crazy Dendro) právě bylo to obcházení očíslovaných stromů ;).
To, že mi mikrošky nevadí je taky způsobeno tím, že netraduju.
(A i u větších krabiček považuji jen za dobrovolnost ownera, pokud tam dá něco víc než jen logbuk, případně písátko.)
Předpokládám sice, že většina vykradačů vykrádá keše schválně, přesto si myslím, že to může být i ovlivněno nazýváním krabiček "poklady". Aspoň co jsem někde četl v pohádkách nebo viděl ve filmu, když někdo našel poklad, tak si ho odnesl celý (a ne že by tam tradoval ;o ). Proto si myslím, že (byť jich bude hodně malá menšina) někdo může vybírat keš kvůli považování za "poklad" (a pak to třeba odnese i s truhlou-rozuměj krabicí).
Tudíž nadhazuji otázku: "I v případě, že by do té menšiny patřil jeden jediný kešer, stojí za to změnit zaběhané názvosloví a nenazývat keše poklady ? (Nazývat to třeba ukryté směnárny či nějak výstižněji)"
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.