Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1769 odpovědí na toto téma

#661 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2008 - 9:03

2008.12.01.09 Update
bug1=chyba pri ukladani do guid\vasemeno_sorted.txt - prejav iba pri počítaní prejdených km /ti-na/
bug2=parametrizácia regiónov v štatistikách /medomys/

Prvá chyba spôsobovala neusporiadané spočítavanie vzdialeností pri vašich výletoch, hoci ste mali zoznam usporiadaný, chyba spôsobila spočítavanie v inom poradí/pôvodnom/. Preusporiadajte znova original zoznam a dajte ulozit.

Pri importe parametrov sa načítal len prvý riadok a v štatistikách potom našiel iba prvé regióny na Slovensku a v Čechách.

• 0

#662 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2008 - 8:39

2008.12.3.12 - Update
Offline hľadania /medomys/
add1=doplnené o možnosť zadania filtrovanej krajiny ako podreťazec
add2=doplnená možnosť filtrovania podľa vzdialeností
add3=kešky rozdelené na funkčné,dočasne zablokované a archivované
============================
2008.12.3.9b - Update
bug1=stiahnutie obrazkov pre pozadie definovanych cez style="background url(...)" ako napr. GC177MC /ti-na/
bug2=odstránená chyba pri započítaní vzdialenosti prvej cesty v posledný deň "lovu"
bug3=chyba verzie 2008.12.3.9 preview statistiky
add1=doplnenie moznosti rusenia/premiestnenia oznacenych kesiek do \backups cez pravu mys nad hlavnym zoznamom /medomys/
Pri zisteni, ze keska patri medzi archivovane sa tato info zapise do memo na stranke "Programove info"/medomys/
  • 0

#663 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2008 - 23:33

2008.12.13.23 Inštalačná verzia
add1=pridané farebné schémy pre mapky okresov...doplnená možnosť vyfarbenia okolia mapky podľa vlastného výberu farby
add2=nová možnosť offline hľadaní - radikálne urýchlené hľadania nad dátami o keškách, pôvodné hľadanie ponechané
add3=každá novo stiahnutá keška z Sk,Cz bude zaradená do nejakého okresu - ak nepatria do do vnútra regiónu, tak sa im dohľadá najbliźší bod z polygónov a podľa toho sa zaradí do okresu...

• 0

#664 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 8:44

2008.12.14.8 Update
Pozor, tento update môžete použiť len po inštalačnej verzii...
bug1="zabudnuté buttony", ktoré majú vyznam iba pre vývoj sw
add1=úprava gpx exportu pre garmin 60csx - ikonky do MS podľa typu resp. nálezu /holub.pav/

• 0

#665 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 9:04

Ahojky Všechno už mi konečně funguje jak má, ale má to jeden háček... vygenerované soubory jsou tak velké, že se na profil nevejdou ani po maximálním osekání, to jest, že to má asi kolem 170000 bytu, což je na maximálních 150 tisíc bytu na comáckým geocachingu rozhodně málo. Konstatování Klamy, že mám hold smůlu, protože mám moc nálezů je hezké, ale nepoužitelné :D Takže rada: Musíte málo lovit, aby jste se statistikami mohli pochlubit i na profilech Groundspeaku ;) Já mám 860 nálezů a taky smůlu, že si svoji statistiku neužiju. Musím se ještě poptat, jak velké soubory jsou u jiných generovaných statistik, co jsem viděl u některých geokolegů. Toto není žádné hanění programu, spíš naopak... jsem s ním maximálně spokojený, jak spolupracuje s mým Oregonem ;) Jen ty statistiky mě trochu mrzí, když už ta možnost byla, tak proč ji nemít, že? :) Díky
  • 0

#666 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 9:30

Ale no tak ...tych moznosti osekania je tolko...najradikalnejsia je nepouzi mapku v globalnych nastaveniach... Tu kazdy jeden nalez "spotrebuje" cca 120 bytov cize ak mas 860nalezovx120bytov=103200 bytov...a na zbytokk mas uz len 50kB... Navrhnem tam dake zredukovanie najma tejto globalnej mapky aby tam neboli vsetky nalezy/aj tak sa nedaju vidiet/... Isto si si vsimol ze do info okna pri preview vypisem kolko bytov ma prave navolena statistika a podla toho si mozes vygenerovat len cast...
  • 0

#667 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2008 - 12:40

No jasan.... že mě to na starý kolena nenapadlo... a stačí tak málo ;) Díky moc za radu, hned je to lepší ;) Tak uvidíme, jak na tom budu se čtyřtisíci nálezy... jen žertuji....program je to vážně super ;) Chválím kudy chodím a jen doporučuji... dík Klamo

klama napsal/a:
Ale no tak ...tych moznosti osekania je tolko...najradikalnejsia je nepouzi mapku v globalnych nastaveniach...
Tu kazdy jeden nalez "spotrebuje" cca 120 bytov cize ak mas 860nalezovx120bytov=103200 bytov...a na zbytokk mas uz len 50kB...
Navrhnem tam dake zredukovanie najma tejto globalnej mapky aby tam neboli vsetky nalezy/aj tak sa nedaju vidiet/...
Isto si si vsimol ze do info okna pri preview vypisem kolko bytov ma prave navolena statistika a podla toho si mozes vygenerovat len cast...

• 0

#668 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2008 - 23:54

2008.12.17.0 Inštalačná verzia
==========================================================================================
bug1=offline hľadanie - nekorektné zobrazovanie niektorých kešiek
bug2=offline hľadanie - rozposznanie existencie listingu na disku
add1=3 koláčové grafy zamenené za klasické stĺpcové
add2=preusporiadanie grafov za cieľom zmenšenia rozmerov
add3=radikálna optimalizácia listingu mnou nájdené pre kešerov s mnohými nálezmi - treba si zapnúť v globálnych nastaveniach /seiza a podbobní so stovkami nálezov/
Táto posledná úprava významne šetrí dĺžku výsledného kódu a tak nebudú musieť špekulovať čo zo štatistiky "obetovať".

• 0

#669 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2008 - 21:24

2008.12.28.21 Update
==========================================================================================
bug1=rýchle hľadanie - oprava položiek "NASIEL"
bug2=modálne volanie okna "Moje Logy" zmenené na nemodálne volanie
bug3=označenie iba našich kešiek - refreš logov listingov na založených keškách
add1=funkcia ponechaj túto, ostatné zmaž
add2=v hlavnom zozname sa môžu označovať/odznačovať aj kešky už existujúce na disku ľavou myškou - toto chovanie je možné vypnúť v nastaveniach

• 0

#670 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:32

2008.12.29.9 Update
=================

bug1=Teplice - zlé započítavanie percentuálnej úspešnosti v okrese Teplice - konflikt so slovenskym okresom Turcianske Teplice
  • 0

#671 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 12:39

Ahojky Tak mi to dnes pro změnu nechce přihlásit na stránky pro update :( Ale jinak už vše funguje naprosto na jedničku ;) Dá se s tím něco udělat? Díky moc
  • 0

#672 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 12:45

2008.12.29.13 Update(125)
=================

bug1=Teplice - zlé započítavanie percentuálnej úspešnosti v okrese - konflikt so slovenskym okresom Turcianske Teplice

add1=Nadmorská výška pridaná do listingov ako časť gps súradníc lat,lon/xyz m.n.m a zároveň do štatistík pridané 3 najvyššie nájdené kešky.

Takto vypada offline listing v praxi
Klikni sem
Sú tam v porovnaní s originálom doplnené údaje o lst,lon/xyz m.n.m, okrese, prípadne zahrnutý váš log a aj tak je výsledný htm súbor zhruba tretinový...:)

Takto po zapracovaní najvyššie položených kešiek vypadá štatistika
Klikni sem

• 0

#673 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 20:30

2008.12.29.21 Update(127)
=================
bug1=chyba v sortovaní výškových dát pri hľadaní druhého a tretieho miesta
add1=doplnená možnosť vypnutia sťahovania výškových dát

Zdá sa, že server nie je stavaný na väčšiu záťaž ...a ak to nejde tak si to vypnite.
  • 0

#674 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 22:29

Proč se nemůžu přihlásit na stránku pro stažení updatu? Že prý nemám oprávnění.... co je špatně? :(
  • 0

#675 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:10

??? Nic som nerobil ..netusim co sa mohlo stat... To sa nevies ani prihlasit? Mozno si sa pokusal stahovat data prave vtedy ked ja som uploadoval...
  • 0

#676 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:43

klama napsal/a:
???
Nic som nerobil ..netusim co sa mohlo stat...
To sa nevies ani prihlasit?
Mozno si sa pokusal stahovat data prave vtedy ked ja som uploadoval...

Nešlo mi to ani ráno ani teď večer... asi se fakt neumim už ani přihlásit... zvláštní je, že zadám nick i heslo a chybu mi to nenahlásí, ono to vlastně neudělá vůbec nic... a když to zkusím spouštět z domácí stránky, tak mi to napíše, že nemám oprávnění, ale že to je chyba už nepíše... tak já už fakt nevím...
  • 0

#677 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:59

No tak som zmenil tvoje heslo na ***** aby som to odskusal a normalne mi to na tvoje konto ide.... Takze musis mat daco doma...ale co? Heslo ti poslem na mail...potom si to zmen na co xces...
  • 0

#678 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:20

Teraz vidim na servery zaciatok session od seiza aj niekolkokrat po sebe /nikdy nie je ukoncenie session/... Skus to pomocou IE/opery alebo mas plne cokkies alebo cache?
  • 0

#679 seiza

seiza

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:41

klama napsal/a:
Teraz vidim na servery zaciatok session od seiza aj niekolkokrat po sebe /nikdy nie je ukoncenie session/...
Skus to pomocou IE/opery alebo mas plne cokkies alebo cache?

Tak máš pravdu.... v IE jsem to otevřel normálně, takže mi to trucuje na Mozille... budu se tedy v tom muset ještě povrtat... s tím jsem se opravdu ještě nesetkal... moc děkuju za radu, si prostě jednička ;) Díky
  • 0

#680 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 23:47

Vložený obrázek
Inštalačka 2009.1.1.0
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma