MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 01 prosinec 2008 - 9:03
bug1=chyba pri ukladani do guid\vasemeno_sorted.txt - prejav iba pri počítaní prejdených km /ti-na/
bug2=parametrizácia regiónov v štatistikách /medomys/
Prvá chyba spôsobovala neusporiadané spočítavanie vzdialeností pri vašich výletoch, hoci ste mali zoznam usporiadaný, chyba spôsobila spočítavanie v inom poradí/pôvodnom/. Preusporiadajte znova original zoznam a dajte ulozit.
Pri importe parametrov sa načítal len prvý riadok a v štatistikách potom našiel iba prvé regióny na Slovensku a v Čechách.
Publikováno 03 prosinec 2008 - 8:39
Offline hľadania /medomys/
add1=doplnené o možnosť zadania filtrovanej krajiny ako podreťazec
add2=doplnená možnosť filtrovania podľa vzdialeností
add3=kešky rozdelené na funkčné,dočasne zablokované a archivované
============================
2008.12.3.9b - Update
bug1=stiahnutie obrazkov pre pozadie definovanych cez style="background url(...)" ako napr. GC177MC /ti-na/
bug2=odstránená chyba pri započítaní vzdialenosti prvej cesty v posledný deň "lovu"
bug3=chyba verzie 2008.12.3.9 preview statistiky
add1=doplnenie moznosti rusenia/premiestnenia oznacenych kesiek do \backups cez pravu mys nad hlavnym zoznamom /medomys/
Pri zisteni, ze keska patri medzi archivovane sa tato info zapise do memo na stranke "Programove info"/medomys/
Publikováno 13 prosinec 2008 - 23:33
add1=pridané farebné schémy pre mapky okresov...doplnená možnosť vyfarbenia okolia mapky podľa vlastného výberu farby
add2=nová možnosť offline hľadaní - radikálne urýchlené hľadania nad dátami o keškách, pôvodné hľadanie ponechané
add3=každá novo stiahnutá keška z Sk,Cz bude zaradená do nejakého okresu - ak nepatria do do vnútra regiónu, tak sa im dohľadá najbliźší bod z polygónov a podľa toho sa zaradí do okresu...
Publikováno 14 prosinec 2008 - 8:44
Pozor, tento update môžete použiť len po inštalačnej verzii...
bug1="zabudnuté buttony", ktoré majú vyznam iba pre vývoj sw
add1=úprava gpx exportu pre garmin 60csx - ikonky do MS podľa typu resp. nálezu /holub.pav/
Publikováno 14 prosinec 2008 - 9:04
Publikováno 14 prosinec 2008 - 9:30
Publikováno 14 prosinec 2008 - 12:40
klama napsal/a:
Ale no tak ...tych moznosti osekania je tolko...najradikalnejsia je nepouzi mapku v globalnych nastaveniach...
Tu kazdy jeden nalez "spotrebuje" cca 120 bytov cize ak mas 860nalezovx120bytov=103200 bytov...a na zbytokk mas uz len 50kB...
Navrhnem tam dake zredukovanie najma tejto globalnej mapky aby tam neboli vsetky nalezy/aj tak sa nedaju vidiet/...
Isto si si vsimol ze do info okna pri preview vypisem kolko bytov ma prave navolena statistika a podla toho si mozes vygenerovat len cast...
Publikováno 16 prosinec 2008 - 23:54
==========================================================================================
bug1=offline hľadanie - nekorektné zobrazovanie niektorých kešiek
bug2=offline hľadanie - rozposznanie existencie listingu na disku
add1=3 koláčové grafy zamenené za klasické stĺpcové
add2=preusporiadanie grafov za cieľom zmenšenia rozmerov
add3=radikálna optimalizácia listingu mnou nájdené pre kešerov s mnohými nálezmi - treba si zapnúť v globálnych nastaveniach /seiza a podbobní so stovkami nálezov/
Táto posledná úprava významne šetrí dĺžku výsledného kódu a tak nebudú musieť špekulovať čo zo štatistiky "obetovať".
Publikováno 28 prosinec 2008 - 21:24
==========================================================================================
bug1=rýchle hľadanie - oprava položiek "NASIEL"
bug2=modálne volanie okna "Moje Logy" zmenené na nemodálne volanie
bug3=označenie iba našich kešiek - refreš logov listingov na založených keškách
add1=funkcia ponechaj túto, ostatné zmaž
add2=v hlavnom zozname sa môžu označovať/odznačovať aj kešky už existujúce na disku ľavou myškou - toto chovanie je možné vypnúť v nastaveniach
Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:32
=================
bug1=Teplice - zlé započítavanie percentuálnej úspešnosti v okrese Teplice - konflikt so slovenskym okresom Turcianske Teplice
Publikováno 29 prosinec 2008 - 12:39
Publikováno 29 prosinec 2008 - 12:45
=================
bug1=Teplice - zlé započítavanie percentuálnej úspešnosti v okrese - konflikt so slovenskym okresom Turcianske Teplice
add1=Nadmorská výška pridaná do listingov ako časť gps súradníc lat,lon/xyz m.n.m a zároveň do štatistík pridané 3 najvyššie nájdené kešky.
Takto vypada offline listing v praxi
Klikni sem
Sú tam v porovnaní s originálom doplnené údaje o lst,lon/xyz m.n.m, okrese, prípadne zahrnutý váš log a aj tak je výsledný htm súbor zhruba tretinový...
Takto po zapracovaní najvyššie položených kešiek vypadá štatistika
Klikni sem
Publikováno 29 prosinec 2008 - 20:30
=================
bug1=chyba v sortovaní výškových dát pri hľadaní druhého a tretieho miesta
add1=doplnená možnosť vypnutia sťahovania výškových dát
Zdá sa, že server nie je stavaný na väčšiu záťaž ...a ak to nejde tak si to vypnite.
Publikováno 29 prosinec 2008 - 22:29
Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:10
Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:43
Nešlo mi to ani ráno ani teď večer... asi se fakt neumim už ani přihlásit... zvláštní je, že zadám nick i heslo a chybu mi to nenahlásí, ono to vlastně neudělá vůbec nic... a když to zkusím spouštět z domácí stránky, tak mi to napíše, že nemám oprávnění, ale že to je chyba už nepíše... tak já už fakt nevím...klama napsal/a:
???
Nic som nerobil ..netusim co sa mohlo stat...
To sa nevies ani prihlasit?
Mozno si sa pokusal stahovat data prave vtedy ked ja som uploadoval...
Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:59
Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:20
Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:41
Tak máš pravdu.... v IE jsem to otevřel normálně, takže mi to trucuje na Mozille... budu se tedy v tom muset ještě povrtat... s tím jsem se opravdu ještě nesetkal... moc děkuju za radu, si prostě jednička Díkyklama napsal/a:
Teraz vidim na servery zaciatok session od seiza aj niekolkokrat po sebe /nikdy nie je ukoncenie session/...
Skus to pomocou IE/opery alebo mas plne cokkies alebo cache?
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů