Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#541 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:49

Nevim jakou mam verzi --asi nejakou tesne ponovorocni -- blikalo to tam, ale hrat se bez -- TECHNICKYCH :P-- problemu dalo
  • 0

#542 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2010 - 11:03

Tak k té Dřevnici:

Jupí! Virtuálně se mně to podařilo odlovit :) Jak bude příležitost, tak ten kousek, co jsme napoprvé v terénu nemohli dokončit, dojdeme a s velkou radostí si zapíšeme nález (pokud to teď v zimě tedy půjde).
Každopádně funguje to už!

P.S.: Virtuálně odzkoušeno na Nokii 3120 Classic, jen to u ní hlásilo, že nemůže ukládat postup (Failed to save... - nestihnu to celé, protože to hned zmizí). Zkoušel jsem nastavovat přístup aplikace, aby se vždy ptala (neptat se povolit nešlo), ale stejně nic :(
U Nokie 6230i to ukládat šlo, ale ani u nové verze save nešel načíst.

• 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#543 foto-tapety.cz

foto-tapety.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2010 - 20:14

Zdravím.... tenhle soft by byl super když provozuju GC na telefonu a nechci kupovat drahou navigaci. Ale na mém telefonu Samsung s 5230 star se vyskytují problémy. Koupil jsem modul Qstarz 1000X a při prvním hledání se modul nedařilo nalézt, ale ted už se s uloženým posledním modulem spojí dobře...ale potom se aplikace značně zpomalí a řekl bych že se data z GPS načítají jen s velkým zpožděním.. Když se pokusím načíst kartrige Čertova rokle (dělají to i jiné) tak se při řádku " code...parsing...atd " vrátí do hlavního menu a hodí to chybu "java lang. Array Index out of Bounds Exception : 0 Stack trace: " Zkoušel jsem to na dalších třech modulech (nějaký Evolve solar, Evolve goTraXX a pak Qstarz BT-Q818 ) a na žádném se mi aplikce nerozjela a házela chyby nebo občas i reset telefonu při pokusu najít kartige na kartě (což je zajímavé). Problémy jsou i s aplikací Locify kde telefon neudrží BT spojení a aplikce je zpomalená (jako OpenWig), to samé děla Handy geocaching (chyby neházejí, ale k samotné navigaci jsou nepoužitelné)...jediná aplikace, která s tímto telefonem a všemi moduly fungovala v pohodě byla Jmap, a s Qstarz 1000x funguje v pohodě i Trek Buddy ... takže je vidět že by to mohlo fungovat. Podobné problémy hlasí i jiní uživatelé tohoto Samsungu http://www.geocachin...thread_id=11674 (telefon má už BT v.2.1, jestli by to nemohlo být nějakou nekompatibilitou s modulama) Bylo by super pokud by s tím šlo něco vymyslet. Stačí napsat co mám vyzkoušet aby se podařilo lépe nalézt problém a já to otestuju. Díky a držím palce při vývoji aplikce.
  • 0

#544 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2010 - 0:35

skvěle, stejnou chybu mi hlásí i někdo ze zahraničí s jiným samsungem. potřeboval bych, abys vyzkoušel, jestli tu chybu ArrayIndex to udělá i s gps nastavenou na Manual. jinak dodám debug verzi, kde to snad příčinu chyby najde. kdyžtak mi napiš do pošty nebo nejlépe mailem, ať s tím zbytečně nezanášíme fórum
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#545 foto-tapety.cz

foto-tapety.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2010 - 18:29

to matejcik : ahoj, někdy v pondělí jsem ti posílal mail.. nevím jestli ti dorazil.
  • 0

#546 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2010 - 18:32

nic jsem nedostal, pošli znovu
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#547 foto-tapety.cz

foto-tapety.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2010 - 18:47

Napsal jsem ti znovu na ten gmail co máš tady v profilu. ;)
  • 0

#548 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2010 - 21:36

Report o testu OpenWig na Nokia 6303 Clasic Oba soubory (.jad, .jar) před testem nakopírovány z PC na microSD. V mobilu je v dané složce vidět jen jeden soubor. Poklepáním se aplikace neinstaluje, jen spouští. Použita ruční GPS, cartridge GC11BY1. Narazil jsem na jediný problém a to, že u delších popisů zlobí scrolování - někdy je nutné odscrollovat o dvě kliknutí, jinak se listing vzápětí posune zpět do středu. Test s GPS Nokia LD-3W jen na místě, spojení navázáno velmi rychle. Po dobu krátkého testu drží.
  • 0

#549 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2010 - 22:37

Report z testování NOKIA 6303 a 2700: Oba testované telefony nedokázaly spustit cartridge FANTOMAS.
  • 0

#550 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 8:51

Koukam ze s Nokii To jde od 10 k 5 :) Ja Fantomase odehral na 6230i (hrano tedy jeste s verzi 0.3.91). Teda pravda ja sem nekopiroval na SD kartu, ale instaloval pomoci NOKIA PCSUITE
  • 0

#551 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 15:23

ProKesTom napsal/a:
Report z testování NOKIA 6303 a 2700:
Oba testované telefony nedokázaly spustit cartridge FANTOMAS.

to je poměrně vágní report :P
cartridge se pokouší při startu přehrát mp3 soubor, který má 570kB. z technických důvodů se v openwigu musí celý načíst do operační paměti. je dost možné, že telefon na to dost operační paměti nemá (nebo má, ale nedá k dispozici do javy).
zkus si stáhnout verzi pro colorado, v ní mptrojky nejsou.
  • 0

#552 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 15:54

Tak jsem si nainstaloval tuhle novou verzi 0.3.93 - codename "In the zone" a mam tam zase ty otravny dotazy "Povolit aplikaci OpenWIG cist uzivatelska data ?" a "Povolit aplikaci OpenWIG zapisovat uzivatelska data ?". Pritom ve sprave aplikaci to nastavit na "Vzdy povoleno" nejde. Ma s tim nekdo podobny problemy?
  • 0

#553 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 15:55

ubuster napsal/a:
Tak jsem si nainstaloval tuhle novou verzi 0.3.93 - codename "In the zone" a mam tam zase ty otravny dotazy "Povolit aplikaci OpenWIG cist uzivatelska data ?" a "Povolit aplikaci OpenWIG zapisovat uzivatelska data ?". Pritom ve sprave aplikaci to nastavit na "Vzdy povoleno" nejde. Ma s tim nekdo podobny problemy?

viz úplně první příspěvek tohohle vlákna. je to pátá otázka/odpověď v pořadí
  • 0

#554 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 15:56

Ze zvedavosti jsem zkusil aktualni posledni verzi OW na HP iPAQ 512. Mrska nejak nechce pripojit modrozubi GPS (v GCczII a googlemaps jede) a po spusteni start jen nove okno a wait...
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#555 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 15:58

akryx napsal/a:
Ze zvedavosti jsem zkusil aktualni posledni verzi OW na HP iPAQ 512. Mrska nejak nechce pripojit modrozubi GPS (v GCczII a googlemaps jede) a po spusteni start jen nove okno a wait...

předpokládám, že tvůj midlet manager není velmi nový Esmertec JBed?
o pár stránek zpátky se řešilo, jak ho správně nainstalovat (čemuž já nerozumím, jelikož pocketpc nemám)
  • 0

#556 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 16:21

Esmertec JBed.... To je nadavka??? :D:D

Je tam nejaka java v ni about:
java Configurations:
JSR 139, JSR 118, JSR 185

Resource used by Java:
memory...

Build #:v3.3.4, 20070425b

Zitra pokracovani, ted valim..
Zkousel jsem to ze zvedavosti, stejne ten foun asi uz nikdo nepouziva, ale kounu na ten Esmertec JBed a zitra zkusim jestli to pomuze, jestli ho tam dostanu.

Update, koukam ze mi to v AssetViewer pise, ze to je HP iPAQ 514, netusim, proc jsem si odvodil, ze mam 512
OS je tam 5.2 (WM 6 standard)
Rozliseni 176x220
procesor TI OMAP850
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#557 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 20:33

Firestone- napsal/a:P.S.: Virtuálně odzkoušeno na Nokii 3120 Classic, jen to u ní hlásilo, že nemůže ukládat postup (Failed to save... - nestihnu to celé, protože to hned zmizí). Zkoušel jsem nastavovat přístup aplikace, aby se vždy ptala (neptat se povolit nešlo), ale stejně nic :(

a tohle jsem přehlédl. Firestone-, tahle chyba by se měla objevit i v logu, můžeš mi ho poslat?
  • 0

#558 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 21:27

matejcik napsal/a:

ProKesTom napsal/a:
Report z testování NOKIA 6303 a 2700:
Oba testované telefony nedokázaly spustit cartridge FANTOMAS.

to je poměrně vágní report :P

Ano, trochu podrobněji u Fantomase, pokud chceš, pošlu logy. (Fanda199 je už má.)

... zkus si stáhnout verzi pro colorado, v ní mptrojky nejsou.

Taky si to tak vysvětluji, ale pro mne tím tyto mobily přestaly existovat - měl jsem je na testování, už nemám - a pro tento výsledek jsem si rozmyslel jeden z nich koupit Markétě. :@ Někde jsem tu teď četl, že jste rozchodili OpenWIG na Samsungu, :) tak asi bude mít NOKIA smůlu. Jo, měli nechat E51 v prodeji...
  • 0

#559 foto-tapety.cz

foto-tapety.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2010 - 21:36

Jo jo už to na Samsungu faká ..a patří velký dík matejcikovi za snahu ... sice tam jsou ještě drobné mušky..ale zásadní problémy byly odstraněny :-) A jinak můžu Samsung S5230 Star doporučit... velký displej a velká výdrž .. celkově jsem s ním velmi spokojený. Jen je vidět že se musí doladit aplikace pro komunikaci s GPS modulama.
  • 0

#560 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 10:33

Jo je fakt, ze ja stahuju pro 6230i cartridge pro Oregon -- uz od doby padu s mp3 u Psa baskervilskyho. Otazkou vsak zustava, zda je problem v samotne kombinaci mp3/Nokia u tech cartridge pro PPC nebo, jak pise matejcik v nedostatecne operacni pameti mobilu- prece jen ta pamet u tech "levnejsich mobilu" nebude nijak zavratna a ty mp3 holt jsou vetsi. Pak je otazka jak se to bude chovat na JAKEMKOLI mobilu s "malou" operacni RAM bez ohledu na vyrobce - prece jen ty Symbianovy stroje uz jsou pripraveny na to, ze neco do pameti poberou.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama