Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#521 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:21

Je tu nekdo komu bezi 0.3.92 na staricke N6230i --- ja to nainstaluju a jakmile dam nacist Cartridge skoci mi to do hlasky í "you need to allow me to access your files!" a konec. v.0.3.91i mi to nedela -- uz sem i zkousel nekolikrat Openwig odinstalovat a znovu nainstalovat a furt to samy --- v 92 chyba a v 91i to v pohode slape. NEbyla by nejaka rada -- nepredpokladam ze se oprava pro schody bude delat do 91i :-((
  • 0

#522 derilin

derilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 22:27

Tak pred chvili vyzkousel svoje prvni Wherigo - "Za prazskymi vodniky" na Nokii N97 s 0.3.92. Vsechno se zda, ze funguje, akorat vsechny seznamy (Locations, You see, ...) jsou prazdne. Takze se neda navigovat na dalsi zastavky ani sbirat predmety.
  • 0

#523 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 7:51

Vodniky sem hral na 6230i este s verzi 0.3.0.7 nebo jaky a uplne v pohode. Hlavni je zacit na uvodnich souradnicich ... tusim ze zodpovedet uvodni otazku (do ty doby myslim clovek inventare a tak vubec nevidi) a pak uz to naviguje samo ..teda az na :)
  • 0

#524 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 9:39

matejcik napsal/a:
díky, od téhle cartridge už mám dokonce i log.
to co tam opravdu píše je napřed "attempted index of non-table", a to čím dál tím častěji, až nakonec "stack overflow"
tak by mě fakt zajímalo, co se ta cartridge snaží vyrábět

Ahoj, měl jsi čas se podívat co vadí OpenWIGu?

mtauf napsal/a:
Umí Tvoje verze Javy interní GPS? Já se s tímtéž potýkal taky než jsem upgradoval Javu na verzi Esmertec Jbed Build ID: 20090216.5.1

Po spuštění OpenWIG musíš mít ve volbách Options-GPS type možnosti
Manual
Internal
TCP socket

Tak to bylo tou verzi JAVA, možná by bylo dobré do návodu instalace OpenWIGa napsat jaká musí být minimálně verze JAVA a jak si případně JAVA aktualizovat na vyšší verzi.
  • 0

#525 derilin

derilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 9:39

Dobesch napsal/a:
... Hlavni je zacit na uvodnich souradnicich ... tusim ze zodpovedet uvodni otazku (do ty doby myslim clovek inventare a tak vubec nevidi) a pak uz to naviguje samo ..teda az na :)

Inventare jsem videl, ale prazdny. Podle popisu jsem i vedel kam jit na prvni 3 zastavky. Takze jsem dal i prvni dva testy. Pri prichodu do zon to taky spravne reagovalo.
Da se nekde najit overena fungujici testovaci "locationless" catrige?
  • 0

#526 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 21:39

JAk to vypada s MArHanovejma Schodama??? JO este me napadlo ohledne certifikace OpenWIG --HGC-Arcao Edition ma svyho certifikatora z rad uzivatelu...proste se ve vlaknu nekdo ozval, ze ve firme certifikace jsou schopny udelat. Bud na nej bude kontakt ve vlaknu, nebo Arcao by mohl vedet :P
  • 0

#527 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 23:48

schody už fungují a nová verze bude nejspíš do konce týdne (až vyladím věci, které jsem tou opravou zase rozbil)
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#528 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 8:53

Super - doufam ze mi to na tom starikovi pojede lip nez 0.3.92
  • 0

#529 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 1:42

vydána verze 0.3.93, kde by měla fungovat mj. Arabela, Marhanovy schody a Potápěč Pepa. ke stažení na obvyklém místě, tentokrát je k dispozici i apk pro android (bez testu, bez záruky).
také ukládání by mělo být daleko rychlejší, a možná (možnáá) jsem opravil ten problém, který to mělo na té nokii dobeschově

dobeschi, vyzkoušej a dej vědět
  • 0

#530 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 7:05

matejcik napsal/a:
ke stažení na obvyklém místě

Díky za novou verzi, ale na obvtklém místě http://raketa.140.cz...wig/OpenWIG.jad to nabízí verzi 0.3.91
  • 0

#531 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:04

Tak starik po instalaci 0.3.93 a odklepani vsech moznejch i nemoznejch voleb pro JAVA OpenWIG funguje a schody se s nim daj hrat.... teda minimalne bezecka cast -- jak dal nevim - vzhledem k terenu jsem nedobehl vcas :o Jinak verze je to urcite nejaka novejsi (je nejvetsi:)), ale tvari se jako 0.3.91 -- proste v popisu verze v souboru je chybka, ale jinak parada.
  • 0

#532 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:26

Díky za novou verzi! Zkusím s tím onu Dřevnici, která dělala problémy a dám vědět. Body mám nachystané v googleearth, tak to virtuálně projdu s Nokii 6230i. Jak bude čas, tak to zkusím a dám vědět.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#533 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:56

Dobesch napsal/a:
Tak starik po instalaci 0.3.93 a odklepani vsech moznejch i nemoznejch voleb pro JAVA OpenWIG funguje a schody se s nim daj hrat.... teda minimalne bezecka cast -- jak dal nevim - vzhledem k terenu jsem nedobehl vcas :o.

Díky za test cartridge na OpenWIGu.
Prosimtě co máš za mobil, že sis troufnul jej 15 metrů před cílovou zónou zkusit do cílové zóny dohodit aby jsi stihl limit?
  • 0

#534 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 10:33

Nokia 6230i :) --- testovaci (navic uz ma nejakej bug, takze jako telefon se moc pouzivat neda, ale na GC zatim staci) -- kdyz to pojede na nem tak snad uz na vsem. Navic v rukavici spadnul do zaveje jak do perinky :P Zkratka OpenWig a Cartridge - narozdil od Dobesche - funguji skvele. Se mnou je to slabsi .... i kdyz dneska to teda byla pekelna klouzana - od urovne ocistenych schodu sem si pripadal jak animovana postavicka co kmita nozickama a furt stoji na tom samym miste.
  • 0

#535 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:11

jo, zapomněl jsem zvednout číslo verze :e) ale v menu by to mělo hlásit nějakou revizi r310 nebo něco podobného
  • 0

#536 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:12

(jinak dohození telefonu nemohlo fungovat, musel bys házet gpskou ;e)) sám jsem se jednou podobně napálil)
  • 0

#537 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:57

Jo to sem zjistil uz kdysi davno ze kdyz vezmu telefon z auta a necham tam GPS modul, ze se k ty potvore kesi neblizim ani o metr. A proto v ty rukavici bylo oboji --telefon i modul. Jo v menu to hlasi OpenWIg 312 nebo tak Kazdopadne co muzes udelati dnes neodkladej na zitrek -- navic ta svickova u obeda by mi v krku zhorkla a tak sem dal HOODNE rychlou predobedni -- no a OPENWIG funguje az do konce -- tedy az ke kesi. Takze uplne v pohode -- VSICHNI NA SCHODY :P Matejciku dikes
  • 0

#538 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:27

Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu. Stále mi ale po spuštění problikne hláška "Detekován pokus o spuštění na PC". Tak doufám, že to nepoběžím podruhé zbytečně. Jestli ano, položte mé ostatky Maxinohovi přede dveře.
  • 0

#539 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:38

mtauf napsal/a:
Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu.

Ty to zvladnes :) Navicna ceste muzes vymenit plice -- nekde tam zustaly ty moje, Tak je muzes pouzit. :P
  • 0

#540 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:46

mtauf napsal/a:
Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu.
Stále mi ale po spuštění problikne hláška "Detekován pokus o spuštění na PC". Tak doufám, že to nepoběžím podruhé zbytečně. Jestli ano, položte mé ostatky Maxinohovi přede dveře.

Máš verzi cartridge 1.4?
Tam by to již problikávat nemělo.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama