Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#561 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 11:24

Hlasim HP iPAQ 514, Esmertec Jbed 20090216.5.1, Open Wig + MarHanovy schody se rozbehnou.

Ted uz jen rozchodit modrozubi GPS s iPAQ v OW...
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#562 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 11:58

ad nokie a malá paměť: teď jsem dodělal modifikaci, že když se něco nevejde do paměti, tak se to ani nebude načítat. Takže v příštích verzích už by se podobné pády neměly dít.

akryx, vyrob si virtuální COM port pro to bluetooth spojení, nainstaluj si GpsPort, nastav na ten bluetooth port a v openwigu použij TCP Socket (s číslem TCP portu z GpsPortu) (porty sem, porty tam, co já s nima udělám!!)
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#563 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 12:43

BOBMA!
Chvili to trvalo, nez jsem nasel spravnou stranku pro GPSPort. Pak hnedle po spusteni anastaveni se OW rozjel a LD-3W rozblikala a ja malem take :D
Paradicka, dekuji za rady ;)
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#564 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 14:20

matejcik napsal/a:

Firestone- napsal/a:P.S.: Virtuálně odzkoušeno na Nokii 3120 Classic, jen to u ní hlásilo, že nemůže ukládat postup (Failed to save... - nestihnu to celé, protože to hned zmizí). Zkoušel jsem nastavovat přístup aplikace, aby se vždy ptala (neptat se povolit nešlo), ale stejně nic :(

a tohle jsem přehlédl. Firestone-, tahle chyba by se měla objevit i v logu, můžeš mi ho poslat?

No tak to Tě asi moc nepotěším, protože v logu (já osobně) nic nevidím :(
Pro doplnění v nastavení mám zapnuté "Show Full" command a Enable logging.
Každopádně na mail Ti posílám jak OWS tak OWL soubory.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#565 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 18:27

[quote]matejcik napsal/a:
ad nokie a malá paměť: teď jsem dodělal modifikaci, že když se něco nevejde do paměti, tak se to ani nebude načítat. [quote]
To je paráda. Nejsem doma, nemlůžu ověřit, jestli to už tak není: nemohl by OpenWig vydat nějaký default zvuk, když má něco zaznít, ale do paměti se nevejde, zvuk je pro OREGON,... ?
  • 0

#566 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2010 - 1:16

není to tam, a asi by nebyl velký problém to tam přidat (ostatně zvuk v případě Command("Alert") by se hodil). máte-li někdo při ruce vhodný zvuk, který je řekněme do 10kB WAV a je možné ho legálně distribuovat, sem s ním
  • 0

#567 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 9:14

Jsou nejaky podminky pro nacteni ulozenejch dat ??? Jako stat na stejnem miste jako pri ulozeni a podobne - testoval sem pripravovanou cartridge a v jednu chvili (bude tam vic vetvi) ulozil abych nemusel chodit znova na start --- bohuzel nasledne pri pokusu nacist ulozenou pozici se to dlouho tvari ze nacita ...ale pak to hodi nejakou desivou chybu a konec. Bohuzel ji nemam -- sel sem pak jeste 2* na start abych odladil zbytek cartridge. Mam dojem ze uz to tu nekdo psal ..ze sice uklada, ale pak nenacita korektne. Jak to je ??? Resp. Jaky s tim kdo mate zkusennosti.
  • 0

#568 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 12:21

podmínky jsou: - mít korektní save (tzn. že ukládání proběhlo bez problémů) - načítat ve stejné verzi openwigu a ke stejné verzi cartridge jestli to "hodí nějakou děsivou chybu", tak by bylo fajn zjistit, jakou konkrétně děsivou chybu. výhodou je, že by to mělo být snadno reprodukovatelné - jestli jsi mezi tím neukládal, tak načtením toho save by se chyba měla objevit znovu. a jestli jsi ukládal, tak by mohlo stačit odehrát znovu až do místa, kde ses pokoušel to uložit a znovu načíst, a při troše štěstí se zase chyba ukáže
  • 0

#569 nismo44

nismo44

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 20:47

akryx napsal/a:
...GPSPort...

Tisicere diky!!

Dnes som skusil zamecke schody na HTC Touch Diamonde a funguje to bezchybne. Jedina vytka je, ze v navigacnom mode "sipka" je vzdialenost a este nejaky ciselny udaj prilis maly, takmer som to nevedel precitat. Uz sa neviem dockat az skusim dalsie WIG!
  • 0

#570 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 7:27

TAk sem to zkusil nasimulovat jen od stolu -- proste pustit cartiridge - hned jak to jde ulozit a pak restartivat ..a chybu to hazi tu samou - konkretne YOU HIT A BUG! PLEASE REPORT AT OPENWIG.GOOGLE.COM AND i'll fix it for you! java.io.IOException: Problem loading game: could not load bytecode:String loading 1 A asi to teda bude nekorektni ulozeni --protoze kdyz ted koukam tak na konci ukladani to hazi SYNC FAILED a tusim ze i dont write to file (ta hlaska je desne rychla. Ale koukam ze mi to dela skoro u vsech cartridge :(
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#571 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 13:48

Zkousel jsem posledni WIG a Tucnaky v ZOO na iPAQ 514 a probiha tam samoukladani. Coz docela zdrzuje a musim cekat enz se dokonci proces, abych mohl pokracovat. V nabidce je volba Save, takze bych si i sam mohl kdykoli, coz jsem zkusil a take funguje a i o5tovne spusteni ulozeneho bez problemu, ale to samovolne uladani... Muzu to nejak vypnout nebo je to proste navolene a nezmenim to? Diky.
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#572 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 15:33

Dobesch napsal/a:A asi to teda bude nekorektni ulozeni --protoze kdyz ted koukam tak na konci ukladani to hazi SYNC FAILED a tusim ze i dont write to file (ta hlaska je desne rychla. Ale koukam ze mi to dela skoro u vsech cartridge :(

jestli máš dost novou verzi, tak se "SYNC failed" objeví i v logu.
jestli ne, tak si stáhni odsud a pak to zkus.
taky jsem tam na ukládání celkem zapracoval, takže to možná bude už fungovat.

akryx napsal/a:samovolne uladani... Muzu to nejak vypnout nebo je to proste navolene a nezmenim to? Diky.

navolené a nezměníš.
autor cartridge může použít příkaz, kterým vynutí uložení. což je poměrně šikovné a někdy se to používá i jako ochrana proti podvádění (když uděláš chybu, hra se uloží, aby ses nemohl vrátit a musel buď dohrát tak, nebo jít od začátku), takže se mi to nechce vypínat.
ale nevím už jakou máš verzi, jestli 0.3.92, tak si opatři 0.3.93, protože tam je ukládání výrazně rychlejší (na mém telefonu cca 50x)
  • 0

#573 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 15:37

Mam 0.3.93... Mozna je to tim HPckem...
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#574 osvejda

osvejda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 20:04

Verze pro Android je pouze 0.3.92. Vyrobil jsem tedy 0.3.93.
  • 0

#575 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2010 - 22:47

Já bych si dovolil se jemně připomenout s prosbou o podporu práce s GPS modulem připojeným přes sériový port (viz http://code.google.c...es/detail?id=54, se kterým nechce kamarádit ani nová betaverze 0.4.
Pěkně prosím, smutně koukám…
  • 0
Vložený obrázek

#576 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2010 - 23:16

dobrá, podívám se na to :e) pro informaci: objevuje se port AT5 v seznamu dostupných sériových portů?
  • 0

#577 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 13:51

To jo, dokud nemám připojený modul, je v nabídce GPS type jenom: - None - Bluetooth - TCP Socket Jakmile modul připojím, přibyde ještě položka - Serial port Pod tím je nabídka Port:, kde si můžu zvolit jenom AT5 (jiný tam není). No a potom, když dám Connect, tak se objeví GPS: no fix, přestože modul má nalezených několik satelitů (to lze ověřit spuštěním třeba TrekBuddyho, který v tu chvíli normálně naviguje). Zajímavé ještě je, že když dám Disconnect a potom znovu Connect, vyskočí chybová hláška "Serial port already open".
  • 0
Vložený obrázek

#578 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 16:37

bluetracer: tak mi prosímtě otestuj tuhle verzi.
  • 0

#579 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 20:50

Tak to bude problém, k datovému kabelu k mobilu se dostanu nejdřív v pátek. :( Mohl bych poprosit o odkazy přímo na .jad a .jar soubory? Nebo OTA odkaz. Ostatně už dřív jsem to chtěl navrhnout i pro normální verze. U aplikace určené pro mobil by bylo fajn, kdyby byla stáhnutelná přímo mobilem a ne oklikou > PC > UnZip > mobil. Jar už je přece komprimovaný, takže tím zazipováním se zas tak moc neušetří. Koukám, že si koleduju o titul "vrchní potížista projektu", co? ;)
  • 0
Vložený obrázek

#580 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 21:07

to ještě zdaleka ne :e) no OTA odkaz na normální releasovanou verzi je, ale tyhle "pomocný" moc neřeším. ale s tím, že minimálně u SE není potřeba .jad, bych to mohl dát rovnou. tak http://raketa.140.cz...openwig-hge.jar
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama