Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#581 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 21:36

Ó, díky moc. Už to džípíeskuje. :)
  • 0
Vložený obrázek

#582 maaaca

maaaca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 23:28

U tohoto wheriga jsem pri pokusu o prehrani v openwigu narazil na problem, ze kdyz se mi spusti casovac zobrazi se mi na displeji "okno", kde vidim jak ubiha cas. Problem je v tom, ze to "okno" je stale na vrchu a openwig nejde nijak ovladat (normalne vypnout po te co pretece cas...)

(Vzhledem k tomu kdo je autorem nemusi mozna ani bejt problem primo v openwigu B) )
  • 0

#583 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 13:46

Seriovy port ! Sem s nim, to bude wigo v pohode pokojicku ;)
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#584 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 13:48

akryx napsal/a:
Seriovy port ! Sem s nim, to bude wigo v pohode pokojicku ;)

to ti TCP socket nestačí? .e)
(na WinMo ale sériový porty myslím nejsou dostupný)
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#585 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 14:16

JJ, f poho, ja vim, ja jen provokuji ;) V ne cestou dom jsem nad tim dumal, zkusim neco spachat a nebo urcite uz neco bude nekdea pujde to pouzit. Ale jen z cvicnych duvodu, stejne radsi vyrazim do terenu.
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#586 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 14:59

maaaca napsal/a:
U tohoto wheriga jsem pri pokusu o prehrani v openwigu narazil na problem, ze kdyz se mi spusti casovac zobrazi se mi na displeji "okno", kde vidim jak ubiha cas. Problem je v tom, ze to "okno" je stale na vrchu a openwig nejde nijak ovladat (normalne vypnout po te co pretece cas...)

pokud jsem to dobře pochopil (ty "zašifrované" cartridge z urwiga se čtou pěkně blbě, mezi námi), tak se tohle vypne teprve ve chvíli, kdy dorazíš do cíle. bez ohledu na to, jestli jsi to stihl nebo ne.
asi abys viděl jakej máš čas?
  • 0

#587 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 15:11

Tak simulatory jsou na svete, tak ted uz jen domaci cviceni, stacilo se rozhlednout ;)
  • 0

Zanikle vesnice/obce

#588 maaaca

maaaca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 16:09

Kdyz se snazim z te casomiry vyskocit (pres tlacitko OK, ktere se mi tam nabizi), tak se mi to na vterinu podari a pak hned znovu s dalsi ubehlou vterinou naskoci casomira. Takze dokud casomira bezi, je openwig neovladatelny a nejde treba ani normalne ukoncit.
  • 0

#589 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 16:21

ano, to je "fíčura" všech těchhle závodních cartridgí. proč to takhle autoři dělají, to je otázka, nicméně to tak prostě je.
  • 0

#590 maaaca

maaaca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 16:29

Diky za odpovedi, to ze bude chyba u autora jsem vlastne tak nejak predpokladal :D
  • 0

#591 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2010 - 23:01

matejcik napsal/a:
bluetracer: tak mi prosímtě otestuj tuhle verzi.

Hlásím, že jsem provedl svůj první pokus o odlov WIG, a to na keši GC1RA4G CITO Židovské pece. Hru jsem sice ještě nedokončil, ale vypadá to, že v aplikaci všechno funguje. Občas sice na displeji problikne asi tak na sekundu chybová hláška, něco jako že souřadnice jsou mimo definovaný rozsah, ale na funkci to naštěstí nemá vliv.
OpenWIG se nějak nesnese se současně spuštěným TrekBuddym. Pokud nejdřív spustím TB, pak OpenWIG a dám navigovat, tak v OpenWIGu vyskočí už známá chybová hláška "Serial port is already open" a navigace se nekoná. TrekBuddymu OpenWIG nevadí a vesele naviguje, a to i když je spuštěn až jako druhý.

No hlavní je, že to funguje, takže autorovi třikrát sláva!
  • 0
Vložený obrázek

#592 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2010 - 14:00

když problikávají chyby, něco je špatně. může to vadit a nemusí. ale jestli máš log, kde by ta chyba byla zaznamenaná, tak dodej. (stačí útržek s popisem chyby) co se týká spolupráce s TB, nikdy by mě vůbec nenapadlo, že by to mohlo fungovat. podívám se, jestli TB neotevírá port s nějakým speciálním parametrem
  • 0

#593 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2010 - 14:35

Včera jsem zkoušel rozjet OpenWIG na své nové Nokii 5230 a po načtení cartridge jsem skončil s touto hláškou:

error
you hit a bug! please report at openwig.googlecode.com and i'll fix it for you! java.io.IOException: Could not load bytecode:Too long string:164093
stack trace:

V gwl souboru je jen:
-------------------
cartridge CITO started (openWIG r312)
-------------------
12:6:9|50.0889|14.479|328.0|97.71855926513672|:: java.io.IOException: Could not load bytecode:Too long string:164093

stack trace:

• 0

#594 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2010 - 15:08

marjajuho, to je nějaká šílená cartridge, ne? jestli je tam opravdu string o délce 164093 znaků. (nebo je v nějakém divném formátu a ta délka se špatně načetla)
  • 0

#595 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2010 - 18:04

matejcik napsal/a:
jestli máš log, kde by ta chyba byla zaznamenaná, tak dodej. (stačí útržek s popisem chyby)

V gwl souboru ty chybové hlášky nejsou.
TB má v menu položku Info > Technical, kam se mj. zaznamenává poslední chybová hláška, ale v této aplikaci chyba nevznikla, takže tam taky nic není.
  • 0
Vložený obrázek

#596 pichlik

pichlik

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 21:25

Maxinoha napsal/a:
Včera jsem zkoušel rozjet OpenWIG na své nové Nokii 5230 a po načtení cartridge jsem skončil s touto hláškou:

error
you hit a bug! please report at openwig.googlecode.com and i'll fix it for you! java.io.IOException: Could not load bytecode:Too long string:164093
stack trace:

V gwl souboru je jen:

-------------------
cartridge CITO started (openWIG r312)
-------------------
12:6:9|50.0889|14.479|328.0|97.71855926513672|:: java.io.IOException: Could not load bytecode:Too long string:164093

stack trace:

ja take a to

-------------------
cartridge Malleus ates started (openWIG r312)
-------------------
19:58:13|0.0|0.0|100.0|1.0|:: java.io.IOException: Could not load bytecode:Too long string:149473

stack trace:

vubec netusim co stim delat :(
  • 0

#597 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 21:42

jak jsem už psal v bugreportu: na vině je tady urwigo. tedy technicky vzato je chyba (také) v openwigu, protože cartridge je platná a oficiální playery ji načtou. (openwig má omezení na maximální délku textového řetězce 65536 znaků, originální Lua toto omezení nemá.) z praktického hlediska je nesmysl takové cartridge vytvářet - a nebýt chyby urwiga, nejspíš by žádná představitelná cartridge na tohle omezení nenarazila. proto tam omezení zůstane (pokud se někdy v budoucnu neukáže, že opravdu existuje právoplatný důvod používat velmi dlouhé stringy)
  • 0

#598 pichlik

pichlik

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 4:45

matejcik napsal/a:
jak jsem už psal v bugreportu: na vině je tady urwigo.
tedy technicky vzato je chyba (také) v openwigu, protože cartridge je platná a oficiální playery ji načtou. (openwig má omezení na maximální délku textového řetězce 65536 znaků, originální Lua toto omezení nemá.)
z praktického hlediska je nesmysl takové cartridge vytvářet - a nebýt chyby urwiga, nejspíš by žádná představitelná cartridge na tohle omezení nenarazila. proto tam omezení zůstane (pokud se někdy v budoucnu neukáže, že opravdu existuje právoplatný důvod používat velmi dlouhé stringy)

Kdyz jsem to nahral na wherigo a stahnul problem se odstranil.

EDIT: zda se ze posledni aktualizace Urwigo problem odstranila
  • 0

#599 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 20:49

Dnes jsem zkoušel OpenWIG na nokii 5230 a měl bych k OpenWIGu 2 připomínky: 1.) pokud přesunu během hry předmět do zóny tak nemá umístění na určitých souřadnicích, ale jen je umístěn do zóny nebo pokud na začátku hry umístím předmět do zóny formou kdekoliv, což znamená že není na určitých souřadnicích tak v Garminech se předměty zobrazují správně, ale v OpenWIGu se zobrazuje chybně vzdálenost k předmětu s možností navigace kněmu, což je pro hráče značně matoucí protože se mylně domívají že musí k předmětu dojít a vůbec nevědí že mohou s předmětem již pracovat protože se nacházejí v zóně v které je předmět umístěn. 2.) pokud u předmětu vytvořím příkaz s cílem na specifické objekty, např. další předměty tak se tento příkaz v garminech správně objeví i u těchto objektů, samozřejmě za předpokladu že jsou viditelné, ale v OpenWIGu se tento příkaz u specifivkých objektů nezobrazuje, takže hráč neví že může s tímto objektem něco dělat.
  • 0

#600 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 21:03

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit funkčnost tlačítek co se zobrazují v OpenWIGu při navigaci, nějak mi uníká jejich účel (viz. obrázek níže). Děkuji

Přiložené miniatury

• openwig.jpg

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama