matejcik napsal/a:
no jasně. blbá chyba. jsem to opravil s těmi dialogy, díky té opravě vznikla chyba, chybu jsem odstranil ale s tím jsem zrušil i tu opravu ... no ... nic. teď už to bude fungovat.
No hlavně že si rozumíme
Vyzkouším a dám vědět.
Publikováno 20 květen 2009 - 22:05
matejcik napsal/a:
no jasně. blbá chyba. jsem to opravil s těmi dialogy, díky té opravě vznikla chyba, chybu jsem odstranil ale s tím jsem zrušil i tu opravu ... no ... nic. teď už to bude fungovat.
Publikováno 21 květen 2009 - 9:35
Publikováno 21 květen 2009 - 10:35
Publikováno 21 květen 2009 - 11:03
Jo, smazal, mezitím jsem si to konečně spravil vlastníma silama. Nahrál jsem poslední Javu a poslední OpenWIG. Zatím bojuju se dvěma základníma nedostatkamamatejcik napsal/a:
mtauf: zachytil jsem tady zprávu od tebe, ale asi jsi ji mezi tím smazal ;e)
zhruba celé odpoledne byl download z openwig.googlecode.com dosud nespecifikovaně rozbitý - spoustě lidí to prostě nechodilo bez zjevného důvodu. včera večer jsem to tam nahrál znovu a mělo by to být OK
Publikováno 21 květen 2009 - 11:37
těžko. openwig nemá "důvěryhodný" digitální podpis, a pokud to někdo nezaplatí, ani mít nebude. jedině že bys vlastní javu nějak přesvědčil o tom, že to nemá kontrolovat, což skutečně nevím jak.mtauf napsal/a:
- jak mám donutit Javu, aby mě při spuštění OpenWIG stále neotravovala dotazama na přístupy? Stále tvrdí, že OpenWIG je nedůvěryhodný a chce to potvrzení kdejaké blbosti (není to zásadní chyba, ale otravuje)
to je dost zvláštní. tahle chyba by měla nastat pouze když odpovíš Ne na dotaz o přístupu.- nedaří se mi načíst cardridge. Nikde jsem nenašel, kde nastavit cestu, kde je mám uložený. Po stisknutí Start a několika Ano na téma přístupů se mi objeví "you need to allow me to access your files!" Pak už mám jen volby Zrušit a vidím, že je v nějakém adresáři na Flash, který je prázdný.
Publikováno 21 květen 2009 - 11:48
Pe_Bo napsal/a:
matejcik napsal/a:
No hlavně že si rozumíme
Vyzkouším a dám vědět.
Publikováno 21 květen 2009 - 11:54
Publikováno 21 květen 2009 - 12:08
matejcik napsal/a:
mtauf napsal/a:
.....
Publikováno 21 květen 2009 - 20:32
Publikováno 23 květen 2009 - 10:19
Publikováno 23 květen 2009 - 11:53
Publikováno 23 květen 2009 - 16:55
Publikováno 24 květen 2009 - 19:27
Publikováno 24 květen 2009 - 21:33
Publikováno 24 květen 2009 - 21:54
zasa napsal/a:
Nemáte prosím někdo zkušenosti s GC1KDBX "O statečném kačerovi" a odlovem pomocí telefonu SE k750i? Když spustím cartridge napíše to po chvíli loadingu chybu, něco ve smyslu nedostatku paměti. Tak by mě zajímalo jestli na ni už pamět k750 nestačí obecně bo je to pouze problém mého kusu. díky
Publikováno 24 květen 2009 - 21:55
zasa napsal/a:
Nemáte prosím někdo zkušenosti s GC1KDBX "O statečném kačerovi" a odlovem pomocí telefonu SE k750i? Když spustím cartridge napíše to po chvíli loadingu chybu, něco ve smyslu nedostatku paměti. Tak by mě zajímalo jestli na ni už pamět k750 nestačí obecně bo je to pouze problém mého kusu. díky
Publikováno 25 květen 2009 - 12:34
Publikováno 21 červen 2009 - 16:48
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů