Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#361 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2009 - 22:05

matejcik napsal/a:
no jasně. blbá chyba. jsem to opravil s těmi dialogy, díky té opravě vznikla chyba, chybu jsem odstranil ale s tím jsem zrušil i tu opravu ... no ... nic. teď už to bude fungovat.

No hlavně že si rozumíme ;)

Vyzkouším a dám vědět.
  • 0

#362 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 9:35

mtauf: zachytil jsem tady zprávu od tebe, ale asi jsi ji mezi tím smazal ;e) zhruba celé odpoledne byl download z openwig.googlecode.com dosud nespecifikovaně rozbitý - spoustě lidí to prostě nechodilo bez zjevného důvodu. včera večer jsem to tam nahrál znovu a mělo by to být OK
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#363 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 10:35

Díky za aplikaci na WIG,nokia N85-nová verze bez problémů po spuštění cartrige,ještě neotestováno v praxi
  • 0
Cogito ergo sun ...

#364 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 11:03

matejcik napsal/a:
mtauf: zachytil jsem tady zprávu od tebe, ale asi jsi ji mezi tím smazal ;e)
zhruba celé odpoledne byl download z openwig.googlecode.com dosud nespecifikovaně rozbitý - spoustě lidí to prostě nechodilo bez zjevného důvodu. včera večer jsem to tam nahrál znovu a mělo by to být OK

Jo, smazal, mezitím jsem si to konečně spravil vlastníma silama. Nahrál jsem poslední Javu a poslední OpenWIG. Zatím bojuju se dvěma základníma nedostatkama
- jak mám donutit Javu, aby mě při spuštění OpenWIG stále neotravovala dotazama na přístupy? Stále tvrdí, že OpenWIG je nedůvěryhodný a chce to potvrzení kdejaké blbosti (není to zásadní chyba, ale otravuje)
- nedaří se mi načíst cardridge. Nikde jsem nenašel, kde nastavit cestu, kde je mám uložený. Po stisknutí Start a několika Ano na téma přístupů se mi objeví "you need to allow me to access your files!" Pak už mám jen volby Zrušit a vidím, že je v nějakém adresáři na Flash, který je prázdný.
  • 0

#365 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 11:37

mtauf napsal/a:
- jak mám donutit Javu, aby mě při spuštění OpenWIG stále neotravovala dotazama na přístupy? Stále tvrdí, že OpenWIG je nedůvěryhodný a chce to potvrzení kdejaké blbosti (není to zásadní chyba, ale otravuje)

těžko. openwig nemá "důvěryhodný" digitální podpis, a pokud to někdo nezaplatí, ani mít nebude. jedině že bys vlastní javu nějak přesvědčil o tom, že to nemá kontrolovat, což skutečně nevím jak.

...jinak "kdejaké blbosti" jsou konkrétně dvě - jednak to připojení na socket, a druhak jeden dotaz za každé vypsání adresáře, plus tři dotazy za spuštění cartridge. na nic víc by se to ptát nemělo.

- nedaří se mi načíst cardridge. Nikde jsem nenašel, kde nastavit cestu, kde je mám uložený. Po stisknutí Start a několika Ano na téma přístupů se mi objeví "you need to allow me to access your files!" Pak už mám jen volby Zrušit a vidím, že je v nějakém adresáři na Flash, který je prázdný.

to je dost zvláštní. tahle chyba by měla nastat pouze když odpovíš Ne na dotaz o přístupu.
navíc ... píšeš "několika Ano na téma přístupů" ... ale ono by se to mělo ptát typicky jenom jednou, v nejhorším případě (neplatný adresář z preferencí) dvakrát.
zkus si prosím ještě jednou stáhnout aktuální verzi z openwig.googlecode.com, smazat to co máš v telefonu (včetně nastavení) a nainstalovat znovu
  • 0

#366 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 11:48

Pe_Bo napsal/a:

matejcik napsal/a:
no jasně. blbá chyba. jsem to opravil s těmi dialogy, díky té opravě vznikla chyba, chybu jsem odstranil ale s tím jsem zrušil i tu opravu ... no ... nic. teď už to bude fungovat.

No hlavně že si rozumíme ;)

Vyzkouším a dám vědět.

Ano, funguje to správně. Již se neprovádí callback při zrušení dialogu.

Narazil jsem ještě na jednu maličkost: jsem uvnitř zóny, vylezu ven - stav se má změnit z inside na řekněme distance, ale trvá to několik vteřin, i když vzdálenost v metrech je už dost velká (ta se aktualizuje každou vteřinu).
  • 0

#367 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 11:54

trvá to přesně pět vteřin a je to vlastnost toho algoritmu na rozeznání polohy v zóně až někdy napíšu nějaký lepší, tak se to bude aktualizovat okamžitě
  • 0

#368 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 12:08

matejcik napsal/a:

mtauf napsal/a:
.....

Díky. Kompletně jsem reinstaloval a vypadá to, že se budu muset zvednout od počítače a konečně někam vyrazit a vyzkoušet to v terénu. :D
Ještě jednou dík.
  • 0

#369 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 20:32

Bez problémů i v praxi na nokii N85,jen mi chybí možnost uložení aktuální situace,abych mohl pokračovat jindy,protože mi zbývalo v Čertově rokli jen jedno foto :|
  • 0
Cogito ergo sun ...

#370 Petules

Petules

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2009 - 10:19

Zdravím... teprve včera jsem se zde ve foru dozvedel o moznosti hrat WIG pomoci mobilu, coz je rozhodne super napad a autorovi programu za nej patri velky dik... Pri zkouseni (zatim jen testovani doma) se vyskytlo nekolik problemu.. zkousel jsem procist komplet diskuzi, no po 2 hodinach jsem to vzdal, takze se predem omlouvam, pokud uz zde bylo na otazky odpovezeno. Nokia 6300+modul LD-3W, instalace aplikace v pohode, cartridge stahnuta pro Pocket PC Device (Plumlovska prehrada). Problem nastane kdyz dam Start a vyberu ulozenou hru, tak se mi zobrazi uvodni obrazek+text. Nejde mi ale rolovat dolu...atomaticky mi to vybehne zase nahoru (jakoby probihal refresh). Tim padem vidim horni cast fotky, ale text pod ni nemam sanci precist. Po naslednem stisku Start jsou vsechny 4 polozky prazdne. Zkousel jsem i "Certova rokle" a "Truhla sileneho vedce". Problem s rolovanim uvodni stranky se vyskytuje u vsech, u tech poslednich 2 se uz vyskytuji polozky "locations" a v nich cilove misto, nicmene zde nejde v textu rolovat vubec. Predem dik za radu... Použito OpenWIG ver. 0.3.90
  • 0

#371 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2009 - 11:53

Petules:

a) na nokiích si v Options musíš nastavit vyšší Refresh interval. většinou používáme 10 (vteřin). ony totiž nokie, když jim něco změníš na obrazovce, vyscrollují nahoru. a výchozí nastavení je jednou za vteřinu obnovit políčko se vzdáleností.
už to jdu napsat do FAQ, to tam přesně sedí.

B) prázdné položky jsou proto, že jsi při spuštění příliš daleko. zóny se zobrazují teprve když jsou v DistanceRange, což je někdy nekonečno (proto je vidíš), ale typicky něco jako 2km nebo i méně. to by se spravilo, kdybys dojel až na místo. (můžeš využít např. navigační šipky (příkaz Navigate) u té úvodní obrazovky)

c) na některých nových nokiích nejde scrollovat v obrazovkách detailů (u zón, předmětů v inventáři, tasků, všeho). zatím nemám tušení proč. ale vím o tom a snažím se vymyslet nápravu
  • 0

#372 Petules

Petules

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2009 - 16:55

to matejcik: Diky moc za odpoved. Predpokladal jsem, ze se ty prazdne polozky doplni az na miste, jen jsem si nebyl jist. Ten refresh interval pomohl, super :) jen nevim, jak jsem to mohl v nastaveni prehlednout, asi jsem se vic zabyval laborovani s GPS :) Po tech 10s to roluje dal, ale uz je to pouzitelne a to je hlavni. Horsi je to u (ne)rolovani v obrazovkach detailu, ale teoreticky by to pri pouzivani nemuselo vadit. Jak bude chvilka, tak to pojedu zkusit do terenu. Jeste jednou dik :)
  • 0

#373 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 19:27

Tak jsem dnes dodělal Delovou kouli s open wig a prvé mi po dodělání úkolů hra nepokračoval,nevím čím to bylo,ale měl jsem na pozadí zaplé 3 aplikace-foto,nokia maps a screenshoter,na podruhé ok,až do úplného konce,dík za zpřístupnění "Kamtojenjdu"
  • 0
Cogito ergo sun ...

#374 zasa

zasa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:33

Nemáte prosím někdo zkušenosti s GC1KDBX "O statečném kačerovi" a odlovem pomocí telefonu SE k750i? Když spustím cartridge napíše to po chvíli loadingu chybu, něco ve smyslu nedostatku paměti. Tak by mě zajímalo jestli na ni už pamět k750 nestačí obecně bo je to pouze problém mého kusu. díky ;)
  • 0

#375 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:54

zasa napsal/a:
Nemáte prosím někdo zkušenosti s GC1KDBX "O statečném kačerovi" a odlovem pomocí telefonu SE k750i? Když spustím cartridge napíše to po chvíli loadingu chybu, něco ve smyslu nedostatku paměti. Tak by mě zajímalo jestli na ni už pamět k750 nestačí obecně bo je to pouze problém mého kusu. díky ;)

Tato cartridge je podle mě dost náročná na zdroje, takže bych se tomu vůbec nedivil.
  • 0

#376 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:55

zasa napsal/a:

zkus wherigo cartridge optimizer, http://ati.land.cz/gps/wherigo/ :e)
  • 0

#377 zasa

zasa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 12:34

Díky za tip s optimizerem! Bohužel ale stejně nepomohl, holt na tuhle keš už je chudák k750 asi příliš starý... :(
  • 0

#378 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 17:09

to se ale schválně podívám, co je tam tak hrozného. jiné cartridge ti fungují?
  • 0

#379 zasa

zasa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2009 - 12:31

Jj, fungují
  • 0

#380 hczech

hczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2009 - 16:48

Včera jsem se pokoušel o pražské Zámecké schody a bohužel neúspěšně... Je to opět problém, který jsme před časem řešili osobně - openwig v určité fázi prostě na Nokii E50 zamrzne a bez nějaké hlášky prostě neumožní pokračovat. Stávalo se mi to už na Vodnících. Proto jsem odinstaloval straší verzi (0.3.8 tuším) a nainstaloval 0.3.90b s tím, že to zkusím. Až do nálezu třetího "nespoilerujme" vše OK a svižné, pak ale námraza, které jsem dal procházkou kolem asi 15 minut šanci, ale neodmraženo... Posílal jsem Ti i nějaké mejly už před časem, tak možná budeš mít v archivu souvislosti. Rád případně předvedu na místě, nebo jsem ochoten se i jinak pomoct přispět k řešení. O život samozřejmě nejde :o)
  • 0
Hczech

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama