verze
0.0.03 - codename "kdo jinému jámu kopá"
cha chá, to jsem se napálil - myslel jsem si, že udělám hodně zjednodušenou detekci hráče v zóně, a ukázalo se, že jako na potvoru jsou zrovna v testovací cartridgi tak šikovně ( čti "blbě" ) zadané zóny, že tam ta zjednodušená detekce nefunguje
Tahle verze už je velmi dobrodružná, protože tam jdou zadávat souřadnice. Zatím ale jenom jednou ;e) Resp. jakmile se strefíte do zóny a spustí se první dialog, obrazovka se souřadnicemi se už neobjeví.
co mě zajímá:
- jako obvykle, jestli to vůbec chodí ;e)
- na předvolených souřadnicích jsou dvě zóny přes sebe. Když kliknete "Set", spustí se dva dialogy, ten s tučňáky a ten s gorilou.
jako minule: po jejich proklikání (jakoukoliv kombinací Next a Cancel) by se měla objevit základní obrazovka s nápisem "yay for us" a tlačítkem Exit, které aplikaci vypne.
potřebuji ověřit, že se to opravdu děje - teď už by to doopravdy mělo fungovat i na nokiích (ale nevím jistě ... testoval jsem to zhruba v osm večer a od té doby jsem nadělal poměrně dost změn)
V případě nejasností se podívejte o stránku zpátky na popis dialogů v minulé verzi. Mělo by to fungovat stejně, jenom ten prostřední dialog chybí.
hračičkové si můžou stáhnout
tutorial, pročíst si Zooventure Level Two a strefovat se souřadnicemi do zón nebo mimo ně - ale jak jsem naznačil, ta detekce pozice je zatím spíš na ozdobu než že by opravdu správně detekovala.
Neručím za nic, co se děje mimo předvolené souřadnice. Ale kdyby se tam úplnou náhodou dělo něco, co by třeba způsobilo pád, zaseknutí nebo nějakou zajímavou chybu, tak sem s tím.