OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu
Publikováno 15 srpen 2009 - 19:40
Publikováno 16 srpen 2009 - 9:35
Publikováno 21 srpen 2009 - 12:55
Publikováno 21 srpen 2009 - 12:59
akula.cz: to zkus trošku upřesnit :e) "nedaří se mi zprovoznit" znamená, že to můžeš nainstalovat a spustit, ale nefunguje to? nebo že to ani nemůžeš nainstalovat, případně spustit?
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 21 srpen 2009 - 13:28
Publikováno 21 srpen 2009 - 13:38
Publikováno 21 srpen 2009 - 14:00
Publikováno 16 září 2009 - 11:03
Publikováno 16 září 2009 - 15:54
Publikováno 16 září 2009 - 17:34
Publikováno 21 září 2009 - 19:56
because "Jesus saves!"
hlavní novinkou je ukládání a načítání hry.
stále je to v beta-stavu, takže bych tomu nesvěřoval lidské životy, ale při testování se to chovalo velmi obstojně.
nijak si to ale nekontroluje integritu uloženého souboru a s klidným svědomím to spadne, pokud je poškozený nebo pokud ho např. donutíte načíst savegame od jedné cartridge ke druhé. (tím, že save přejmenujete.)
taky pokud se nějak stalo, že se neuložil save celý, vyhodí to IOException a řekne, že "this is a bug". není. teda bug je v tom, že to tvrdí, že to je bug.
taky podporujem SetStatusText, což se využívá i u toho ukládání. v průběhu ukládání (je poměrně nepříjemně pomalé - a nejsem si jist, že jde nějak výrazně zrychlit) běží nahoře na obrazovce banner s nápisem "saving..."
dokud tam ten banner je, tak herní engine neběží.
to znamená, že si můžete prohlížet předměty a navigovat se k zónám, ale spuštění všech eventů, příkazů na itemech, skriptů za messageboxy a tak dál, to všechno se odkládá až do chvíle, kdy ukládání doběhne.
a to znamená, že pokud v průběhu ukládání budete stokrát klikat na nějakej příkaz, a divit se, že nefunguje, tak po skončení ukládání se ten příkaz stokrát spustí. takže pokud si nejste jisti, tak v průběhu ukládání radši neklikejte na nic.
kromě toho tahle verze obsahuje spoustu opravených chyb, mezi nimi tu EmbreOnyxovu
ke stažení na obvyklém místě
Publikováno 21 září 2009 - 20:47
Publikováno 21 září 2009 - 21:38
matejcik napsal/a:
verze 0.3.92 - codename "Your Personal Jesus"
because "Jesus saves!"
stále je to v beta-stavu, takže bych tomu nesvěřoval lidské životy, ale při testování se to chovalo velmi obstojně.
nijak si to ale nekontroluje integritu uloženého souboru a s klidným svědomím to spadne, pokud je poškozený nebo pokud ho např. donutíte načíst savegame od jedné cartridge ke druhé. (tím, že save přejmenujete.)
taky pokud se nějak stalo, že se neuložil save celý, vyhodí to IOException a řekne, že "this is a bug". není. teda bug je v tom, že to tvrdí, že to je bug.
taky podporujem SetStatusText, což se využívá i u toho ukládání. v průběhu ukládání (je poměrně nepříjemně pomalé - a nejsem si jist, že jde nějak výrazně zrychlit) běží nahoře na obrazovce banner s nápisem "saving..."
dokud tam ten banner je, tak herní engine neběží.
to znamená, že si můžete prohlížet předměty a navigovat se k zónám, ale spuštění všech eventů, příkazů na itemech, skriptů za messageboxy a tak dál, to všechno se odkládá až do chvíle, kdy ukládání doběhne.
a to znamená, že pokud v průběhu ukládání budete stokrát klikat na nějakej příkaz, a divit se, že nefunguje, tak po skončení ukládání se ten příkaz stokrát spustí. takže pokud si nejste jisti, tak v průběhu ukládání radši neklikejte na nic.
kromě toho tahle verze obsahuje spoustu opravených chyb, mezi nimi tu EmbreOnyxovu
Super! Zkusil jsem a zdá se, že to funguje. Díky, tohle je bomba!
Jinak mám ještě další problém: občas se stává (a stává se mi to v různých verzích, včetně této nejnovější; ve starší 0.3.90 se to nestávalo, pokud si dobře pamatuji), že po vlezení do zóny nebo po volbě v nějakém dialogu se najednou objeví čistá obrazovka (rolovat nic nelze), dole je jen tl. Ok nebo ani to ne a OpenWIG na nic nereaguje. Nezáleží na cartridge, stává se to v různých místech hry, nepravidelně. Mám Nokii N73.
Publikováno 21 září 2009 - 23:50
matejcik napsal/a:
verze 0.3.92 - codename "Your Personal Jesus"
because "Jesus saves!"
Nic neřešící "WOW!" Už se těším, až otestuju!
Publikováno 22 září 2009 - 8:49
Publikováno 23 září 2009 - 20:44
Publikováno 24 září 2009 - 6:33
Publikováno 24 září 2009 - 8:29
Publikováno 24 září 2009 - 8:58
Publikováno 24 září 2009 - 9:09
Beranci napsal/a:
Zkousim rozhybat tuto cache ve svem telefonu. Z Wherigo jsem si cartridge stahnul ve verzi pro Garmin Colorado a zkopiroval do mobilu. Spusteni OpenWIG a nacteni cartridge probehlo bez problemu. Privita me to na Krizikove namesti (zkousim to doma) a objevi se 4 polozky:
Locations (0)
Inventory (0)
You see (0)
Tasks (0)
Nevim, co tim dal mam delat, az budu v Tabore. Nejsou tam zadne pokyny, jak to resit.
Je to správně. Musíš se přiblížit k uvedenému místu, aby se ti ukázala zóna.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů