Geocaching v médiích (rozcestník)
Publikováno 27 únor 2010 - 10:26
Citace ze strany 110:
Geocaching je hra, a my jsme se ji rozhodli s vámi hrát. V tomto čísle přinášíme malou ochutnávku, abyste nahlédli do světa moderních hledačů pokladů. U vybraných článků naleznete logo geocachingu s identifikačním kódem kešky, kterou jsme pro vás v dané lokalitě vybrali. Informace o nich pak naleznete vždy v této rubrice. Oslovujeme lidi, kteří s danými keškami přišli do styku a na stránkách Koktejlu se dělí o své dojmy. Od dubna vás pak budeme provázet všemi fázemi vývoje kačera (nebo kešera, jak se někteří nazývají), aby i ten, kdo dosud o této hře nevěděl, mohl co nejjednodušeji začít.
Naskenovaná strana 110 zde:
http://img14.imagesh...01041540000.jpg
Publikováno 27 únor 2010 - 11:04
Mau Loftin napsal/a:
časopis Moje země, Česká Republika - 1/2010:
Zdravím Martina Vitíka (Cira z Plzně) , hezký článek, jen mě pobavila věta:
"Když už došla pěkná místa, začaly se obsazovat kostely a hřbitovy"
- předpokládám, že obsazovat keškama, né kačerama ve smyslu: kostely k modlení za další místa a hřbitovy jako jediné východisko
Ta veta je hodne vytrzena z kontextu, smysl je jasny jde s s geocachingem z kopce . Pri psani reportaze a foceni byla sranda a rad na to vzpominam.
Pokud se nekde potkame rad ti casopis podepisu :D
Publikováno 27 únor 2010 - 11:51
rozsafin napsal/a:
Od březnového čísla se začíná Geocachingu věnovat časopis Koktejl.
Citace ze strany 110:
Geocaching je hra, a my jsme se ji rozhodli s vámi hrát. V tomto čísle přinášíme malou ochutnávku, abyste nahlédli do světa moderních hledačů pokladů. U vybraných článků naleznete logo geocachingu s identifikačním kódem kešky, kterou jsme pro vás v dané lokalitě vybrali. Informace o nich pak naleznete vždy v této rubrice. Oslovujeme lidi, kteří s danými keškami přišli do styku a na stránkách Koktejlu se dělí o své dojmy. Od dubna vás pak budeme provázet všemi fázemi vývoje kačera (nebo kešera, jak se někteří nazývají), aby i ten, kdo dosud o této hře nevěděl, mohl co nejjednodušeji začít.
Naskenovaná strana 110 zde:
http://img14.imagesh...01041540000.jpg
no nevim, ta prvni stranka je takova vsehochut, povidani o ctyrech kesich (seriich) v ruznych koncich sveta, bez jakehokoliv objasneni, o co vlastne jde. clovek, ktery o tom v zivote neslysel, nebude chapat, o cem je rec. clovek, ktery uz o gc slysel, se ale moc blizsiho (treba prave o tom, jak zacit, jaka jsou pravidla a zasady) nedozvi. Nicmene ty faze vyvoje kacera, ktere umozni co nejjednoduseji zacit, by me zajimaly. Nektere clanky o gc jsou dobre, ale tohle na me tak nepusobi.
Publikováno 28 únor 2010 - 20:23
Tinah&Power Team napsal/a:
no nevim, ta prvni stranka je takova vsehochut, povidani o ctyrech kesich (seriich) v ruznych koncich sveta, bez jakehokoliv objasneni, o co vlastne jde. clovek, ktery o tom v zivote neslysel, nebude chapat, o cem je rec. clovek, ktery uz o gc slysel, se ale moc blizsiho (treba prave o tom, jak zacit, jaka jsou pravidla a zasady) nedozvi. Nicmene ty faze vyvoje kacera, ktere umozni co nejjednoduseji zacit, by me zajimaly. Nektere clanky o gc jsou dobre, ale tohle na me tak nepusobi.
Ono ten článek je určen čistě jenom pro kačery . Docela jsem rád , že nezačaly hned od začátku velkým článkem pro začátečníky - takhle to lidi , které to zajímá přinutí si zagooglit a ty co to nezajímá to přeskočí a nebudou o ničem vědět. Nejvíc mě rozesmál textík na titulce "Dobrej signál, kačeři! Nalaďte na str. 111" - docela by mě zajímalo , co si o tom myslí lidi geocachingem neznalí . Jinak se přiznám , že koktejl odebírám - je to bezva časák ( dobře graficky zpracovaný , reklamou nepřeplácaný ) a už teď mě 8 čísel dělá slušnou bichli ( odebírám střední verzi ) a navíc parádně padne do knihovny! A vlastně to je první časák , který zavádí pravidlenou rubriku geocaching - to už není daleko k vydání prvnímu kačerskému časáku , že?
Publikováno 28 únor 2010 - 20:46
ladabohac napsal/a:
Ono ten článek je určen čistě jenom pro kačery .
To asi tezko, kdyz se v uvodu pise:
Od dubna vás pak budeme provázet všemi fázemi vývoje kačera (nebo kešera, jak se někteří nazývají), aby i ten, kdo dosud o této hře nevěděl, mohl co nejjednodušeji začít.
Ano, Koktejl je fajn casopis, taky ho kupuju, ale to neznamena, ze vsechno, co se tam objevi, je super a kvalitni.
Publikováno 28 únor 2010 - 21:12
ladabohac napsal/a:
Ono ten článek je určen čistě jenom pro kačery .
To asi tezko, kdyz se v uvodu pise:
Od dubna vás pak budeme provázet všemi fázemi vývoje kačera (nebo kešera, jak se někteří nazývají), aby i ten, kdo dosud o této hře nevěděl, mohl co nejjednodušeji začít.
Ano, Koktejl je fajn casopis, taky ho kupuju, ale to neznamena, ze vsechno, co se tam objevi, je super a kvalitni.
Jasný , ale - až v dubnovém čísle ! Já docela oceňuju , že tím nezačali zrovna ze začátku.
Některé články jsou supr , některé méně , ale čtu ho rád. Ohledně ceny/kvality si myslím že nemá konkurenci. I když to je věc názoru.
Publikováno 07 březen 2010 - 10:45
edit: GCJZQB Sólfar
Publikováno 08 březen 2010 - 10:43
Publikováno 08 březen 2010 - 10:52
dipous napsal/a:
No přiznám se, že jsme s mou geopřítelkyní nechápali, jak v nedělním objektivu naférovku ukázali kešku:-( Moc se mi to tedy nelíbilo.
Nevím, jestli to bylo v Objektivu, ale byla to ta někde na Islandu,že? Jen tak jsem to v TV zahlédl. No ukázali....., taky mě to napadlo, ale na druhou stranu, kdo by toho zneužil? Islanďani asi ČT nechytí a že by zrovna tam někdo jel z ČR a zároveň viděl to i tento pořad, jaká je pravděpodobnost? Takže spíš be happy než se tím nějak trápit - ale je fakt, že solidní kačer by toto dělat neměl!
Publikováno 08 březen 2010 - 11:13
Publikováno 08 březen 2010 - 18:57
Publikováno 09 březen 2010 - 15:13
Publikováno 09 březen 2010 - 17:09
Publikováno 09 březen 2010 - 17:13
Publikováno 09 březen 2010 - 21:00
dipous napsal/a:
Jinak se chystám koupit ten Koktejl, kde je o geocachingu. Ale docela jsem pro nějaký ten časáček jenom pro kačery. Nevíte, jestli na tom někdo nějak pracuje?
Co by v něm mělo být? Nedokážu si to představit.
deathofrats.rajce.net
deathofrats13.blogspot.com
Publikováno 13 březen 2010 - 14:58
Publikováno 15 březen 2010 - 12:40
Jarous1 napsal/a:
http://www.novinky.c...i-nebo-usa.html
taky jsem to dneska viděl :-D Nejvíc se mi líbí komentář po článkem, kde po autorovi chce, ať mu nadiktuje seznam všech kešek... ...to bychom už to mohli zabalit úplně :-D
Publikováno 15 březen 2010 - 13:48
strycek skrblik napsal/a:
Jarous1 napsal/a:
http://www.novinky.c...i-nebo-usa.html
taky jsem to dneska viděl :-D Nejvíc se mi líbí komentář po článkem, kde po autorovi chce, ať mu nadiktuje seznam všech kešek... ...to bychom už to mohli zabalit úplně :-D
Ten redaktor musel mít upito, navíc se mi zdá, že je to okopírovaný článek staršíhio data.
Podepsáno ČTK... ach jo
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů