Ano, Sametky by mohly mít své vlastní vlákno, ale protože využívají princip gc, určitě jako téma na fórum patří. Jacka napsala podstatné, jak hra mohla vypadat s menšími náklady - nebýt cen, asi by nevznikly debaty, kdo hrál poctivě/nepoctivě. Podotýkám, že sama jsem nehrála, jen když jsem vlákno pročítala a zavzpomínala třeba na běžné keše z minulého víkendu, dala jsem Korismata za pravdu v otázce kolem logování - když nás jde na keše víc, často zapisuje jeden ( to se týká i keší v přírodě ), v menších logboocích nepoužíváme razítka, i když je sebou máme a o keš vedle jsme je otiskli. Díky debatě začínám přemýšlet, jestli si všude dělat fotodokumentaci, že jsem keš měla v ruce a pouze zápis provedl kačer s nejčitelnějším rukopisem. Sama mám během chladnější části roku navíc "ještěrčí problém" a tak jsem ráda, že mne zapíše do keše kolega.
Podle vlastní zkušenosti: Pokud je někdo někde zapsaný jiným rukopisem, ještě to neznamená, že je podvodník. Pokud jsou ale důkazy, že v uvedenou dobu byl naprosto někde jinde.....je to už o něčem jiném.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 prosinec 2014 - 15:54