Geocaching v médiích (rozcestník)
Publikováno 11 květen 2009 - 10:16
Publikováno 11 květen 2009 - 10:26
Publikováno 11 květen 2009 - 11:26
Ja myslim, ze to byla zalozni autorum klicKonečně ale také vím, jak vypadá klíč. Teď se k němu ještě někdy dostat i v reálu...

Preci jenom kvuli reportazi nebude autor kese hledat svuj vlastni TB

Publikováno 11 květen 2009 - 11:27

Publikováno 11 květen 2009 - 13:34
Publikováno 11 květen 2009 - 13:54
Tobě možná ano, ale Nově ne. Na vysílání v bedně má navěšenou reklamu, která ji živí. A inzerenti se zatím na netové vysílání moc nehrnou. I když už i na netu se objevuje v Comebacku reklama.Budulman napsal/a:
Proč by se na televizi nikdo nedíval?Dyť je úplně buřt, jestli na to koukáš "zadarmo" v bedně, nebo "zadarmo" na netu
Publikováno 11 květen 2009 - 15:22
No, zrovna konkrétně na stránce s "reportáží" jsem ji napočítal nejmíň 5 ve formě bannerůPLAJ family napsal/a:
Tobě možná ano, ale Nově ne. Na vysílání v bedně má navěšenou reklamu, která ji živí. A inzerenti se zatím na netové vysílání moc nehrnou. I když už i na netu se objevuje v Comebacku reklama.

Je to prašť jako uhoď, vědí moc dobře, proč tam ty pořady tak rychle dávají a mají to moc dobře spočítané

Publikováno 11 květen 2009 - 17:26
Ono to ani tak není o množství, jako za kolik. A z tohoto pohledu jim stále ještě vydělá více divák TV než inetu. Ale máš pravdu, spočítané to mají určitě dobře.Budulman napsal/a:
No, zrovna konkrétně na stránce s "reportáží" jsem ji napočítal nejmíň 5 ve formě bannerů
Je to prašť jako uhoď, vědí moc dobře, proč tam ty pořady tak rychle dávají a mají to moc dobře spočítané

Publikováno 11 květen 2009 - 17:37
kabukiman_CZ napsal/a:
Doneslo se mi, ze vychazi v obci Velky Tynec (na Olomoucku) jakýsi místní časopis a prý tam bylo také něco o geocachingu.. Netušim, zda-li se mi to podaří sehnat - není tu někdo z poblíž, kdo by to zkusil sehnat a nascanovat?
Óooo Velký Týnec, Čechovice - nostalgické vzpomínky na chmelové brigády a následné noční chlastačky v místní hospůdce. Pivo 15Kč, panák 15Kč... Není to zase tak dávno - tak 3 roky

Publikováno 11 květen 2009 - 18:32
Publikováno 11 květen 2009 - 19:09

Publikováno 11 květen 2009 - 22:02
hrasek napsal/a:
kabukiman_CZ napsal/a:
Doneslo se mi, ze vychazi v obci Velky Tynec (na Olomoucku) jakýsi místní časopis a prý tam bylo také něco o geocachingu.. Netušim, zda-li se mi to podaří sehnat - není tu někdo z poblíž, kdo by to zkusil sehnat a nascanovat?
Óooo Velký Týnec, Čechovice - nostalgické vzpomínky na chmelové brigády a následné noční chlastačky v místní hospůdce. Pivo 15Kč, panák 15Kč... Není to zase tak dávno - tak 3 rokyKdo je místní tak pozdravujte mistra hlavního agronoma Lemana
Jsem tam taky pred casem byl

Leman tam porad je?

my tam to pivo snad mely jeste za 10kc

Publikováno 12 květen 2009 - 2:23
Publikováno 12 květen 2009 - 7:16
http://www.veselakavarna.cz/
Publikováno 12 květen 2009 - 7:43
A stejně tak vždycky bude spousta lidí, kterým se exponenciální nárůst lidí, cachí a všeobecného povědomí nebude líbit, ať už se to těm druhým líbí, nebo ne.k-lord napsal/a:
Proste a jasne, geokesing bude hrat stale vice lidi, at uz se to nekterym libi nebo ne. Neni zadny duvod, aby se geokesingu nedelala reklama, ktera by vedla k vetsimu poctu kaceru.

Důvodů, proč nedělat geocachingu reklamu zrovna takhle masově, je mnoho.
Publikováno 12 květen 2009 - 9:00
Lidoop napsal/a:
Mne osobne se to docela libilo. Strucne, jasne a hlavne nesenzacne. Na zacatek dobry.
Vycerpavajici to nebude nikdy a hlavne i kdyby se tomu venoval cely 3 hodinovy porad, stejne tam nebude vsechno, protoze kazdej to dela trochu jinak a kvuli necemu jinymu.
Me se libilo, ze zaznelo "vytahnout ven" a "zpestrit vychazku", to povazuju za nejdulezitejsi.
Mně zas přišlo, že kdybych byl geocachingu neznalý divák Loskutáka, byl bych z té reportáže úplně zmatený a vůbec nic by mi neřekla. Ale ta "ilustrační" keš pod větví mě pobavila :-D Kdyby tam ale pustili první 4 minuty z filmu Geocaching a život geocachera udělali by možná lépe :-D Každopádně - snaha se cení

Publikováno 12 květen 2009 - 9:47
k-lord napsal/a:
Proste a jasne, geokesing bude hrat stale vice lidi, at uz se to nekterym libi nebo ne. Neni zadny duvod, aby se geokesingu nedelala reklama, ktera by vedla k vetsimu poctu kaceru.
Geocaching byl od počátku míněn jako "stealth" outdoorová aktivita, o které nemá (a néměla by mít...) většina populace ani ponětí... S exponenciálním nárustem cachí i cacherů dochází a bude docházet k čím dál tím větším a častějším konfliktům se světem "mudlů", které ve svém konečném důsledku mohou vést až ke konci geocachingu tak, jak ho známe...

PS: vídím to např. na životnosti a nutnosti servisu pražských "for tourist" tradičních cachí, které vyžadují témeř 14 denní maitenance...
Publikováno 12 květen 2009 - 11:57
zasa napsal/a:
Lidoop napsal/a:
Mne osobne se to docela libilo. Strucne, jasne a hlavne nesenzacne. Na zacatek dobry.
Vycerpavajici to nebude nikdy a hlavne i kdyby se tomu venoval cely 3 hodinovy porad, stejne tam nebude vsechno, protoze kazdej to dela trochu jinak a kvuli necemu jinymu.
Me se libilo, ze zaznelo "vytahnout ven" a "zpestrit vychazku", to povazuju za nejdulezitejsi.
Mně zas přišlo, že kdybych byl geocachingu neznalý divák Loskutáka, byl bych z té reportáže úplně zmatený a vůbec nic by mi neřekla. Ale ta "ilustrační" keš pod větví mě pobavila :-D Kdyby tam ale pustili první 4 minuty z filmu Geocaching a život geocachera udělali by možná lépe :-D Každopádně - snaha se cení
Být nezasvěcený, tak bych si z too odnesl pouze že geocaching je, že někdo někde něco hledá... a ještě k tomu potřebuje GPS. Jinak to spíše vypadalo, že se toho natočilo o dost více, a pak ve střižně stříhali a stříhali, až nakonec nezůstalo skoro nic a to ještě pořádně nedávalo smysl.
Publikováno 12 květen 2009 - 12:04

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů