To je přeci tajný. Opravdový kačer nikde nevytrubuje jak která keška vypadá...teda až na ty mediální mr...
Geocaching v médiích (rozcestník)
Publikováno 22 květen 2015 - 5:04
Publikováno 22 květen 2015 - 6:04
Kdo věděl, už asi odlovil. Ale v poradu nezaznělo, která keš to je. Proč jsi to tu veřejně prozradila?
EDIT: Původní odkaz v příspěvku byl smazán. Děkuji
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 22 květen 2015 - 7:32
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
Publikováno 22 květen 2015 - 8:38
Hm, hlavně že owneři v listingu důrazně žádají, aby tam nikdo nedával fotky a neprozrazoval, jak to vypadá,grrr...;(!
Tak ok, tak jsem se asi neměl ptát :-) Ale každopádně po chvilce hledání Googlem jsem objevil jedno album na rajčeti s fotografiemi této keše...
Osobní blog na iDNES.cz (někdy i se zmínkou o putování a lovu kešek)
Mrtvole je naprosto fuk, kdo tu válku nakonec vyhraje! - Yossarian Yossarian
Publikováno 22 květen 2015 - 17:15
Tak jsem se při prohlížení fotek z rolavských vrchovišť a hledání, kde ze jsou ty kesky, které jsou mimo cestu (nejsou) tak namlsal té pěkné přírody, ze asi vyrazim :-) A ne kvůli tomu PWT, ale místu samotnému. Slibuju, ze nebudu chodit mimo cestičky, ničit kytičky a trhat Kovařikům tykadylka :-))Tři jsou ještě v pohodě, mohu vypustit dva pomocné členy VB co mám v avataru/cwg :-D
Neřeším a neřeší je co vím ani citovaný pan Kovařík z článku v novinách, ono je těch ostatních i tak dost :-( a já nejsem nějaký fanatik :-D
Publikováno 29 květen 2015 - 6:57
http://moravskoslezs...y-20150528.html
Upozornit na to, že je 150m od místa keška se 184 fotkami sochy?
Publikováno 29 květen 2015 - 8:10
http://moravskoslezs...y-20150528.html
Upozornit na to, že je 150m od místa keška se 184 fotkami sochy?
Ježkovy voči, proč?!
Publikováno 29 květen 2015 - 13:22
Ježkovy voči, proč?!
No aby nás zas mohli vláčet kdejakou špínou
HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
Publikováno 10 červen 2015 - 18:33
Povodí Moravy láká turisty prostřednictvím geocachingu (parlamentnilisty.cz)
Povodí Moravy láká tyristy na geocaching (zlin.cz)
Hledači pokladů najdou nové skryté schránky i u přehrady
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 10 červen 2015 - 18:40
Publikováno 10 červen 2015 - 19:16
Hlavně, aby z toho nebylo druhý MSGC, aneb za hodně peněz málo muziky .
Publikováno 14 červen 2015 - 20:21
V sobotu jsme byli na koncertě Vlaďky Bauerové v Dobré Vodě a narazil jsem i tam na zajímavou "Geocachingovou" akci.
Publikováno 15 červen 2015 - 9:02
Opět si dovolím přihřát polívčičku:
https://www.praha14....ka-6_15-web.pdf
strana pět.
V sobotu bylo v podzemí mnohem příjemněji, než na povrchu, škoda, že dorazilo tak málo lidí...
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 15 červen 2015 - 12:04
Hezký, ale co mají co dělat souřadnice keší na mudlostránkách? Proč se to vytrubuje do světa? Tyhle informace snad patří pouze na geo.com. Souhlasí s tím owneři? A ještě to zveřejňuje kačer (ředitel Povodí Moravy)...
Publikováno 15 červen 2015 - 12:34
Hezký, ale co mají co dělat souřadnice keší na mudlostránkách? Proč se to vytrubuje do světa? Tyhle informace snad patří pouze na geo.com. Souhlasí s tím owneři? A ještě to zveřejňuje kačer (ředitel Povodí Moravy)...
Vzhledem k tomu, že jsou všechny založený od jednoho nicku bez žádnejch nálezů a ještě víceméně ve stejnou dobu, tak předpokládám, že jsou to jejich vlastní keše. Tak si je asi můžou zveřejňovat, kde chtějí. Série na pražským letišti je taky i na stránkách letiště a spoustu ownerů o svejch keších píše třeba na svejch osobních stránkách. Proč ne? Jejich riziko, že jim to někdo vymudlí. Spíš je asi kapku problém, že ne všechny jsou OK - jedna po publikaci samý DNF, po dvou tejdnech od publikace žádná reakce ownera, disablovat to musel revírník, druhá založená na soukromým pozemku v nějakým kempu nebo co, třetí nemožně uložená a následně ztracená bez reakce ownera (už jí někdo dal NA log)... Celkem mi nevadí, když nějaká instituce (např. hvězdárna nebo skoutskej oddíl) chce pomocí keší informovat o svý (nekomerční) činnosti, ale ať za ty keše je aspoň odpovědnej někdo, kdo ví, jak to má vypadat a jak o to pečovat, že jo .
Publikováno 15 červen 2015 - 12:42
Proti tomu libovolnému zveřejňování souřadnic vlastních keší lze mít asi jednu legitimní námitku: cestovní předměty. Ty se tak snadno dostanou do ruky mudlovi, který je pochopitelně už nikdy nevrátí.
Takže nic proti zveřejňování vlastních keší, pokud jsou velikost nano.
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 15 červen 2015 - 13:45
Opět si dovolím přihřát polívčičku:
https://www.praha14....ka-6_15-web.pdf
strana pět.
V sobotu bylo v podzemí mnohem příjemněji, než na povrchu, škoda, že dorazilo tak málo lidí...
jaro-léto je špatnej termín - spousta lidí bude radši venku než makat pod zemí (třeba já)... pomoc od kačerů mají ode mě slíbenou dvě důlní díla. Aby byla nějaká účast počkám až na listopad
Publikováno 15 červen 2015 - 13:56
V sobotu jsme byli na koncertě Vlaďky Bauerové v Dobré Vodě a narazil jsem i tam na zajímavou "Geocachingovou" akci.
Cituji:...najdete 5 ukrytých kešek s poklady, které si můžete nechat na památku. ...
Dobrý návod pro začátečníky .
Publikováno 15 červen 2015 - 15:07
jaro-léto je špatnej termín - spousta lidí bude radši venku než makat pod zemí (třeba já)... pomoc od kačerů mají ode mě slíbenou dvě důlní díla. Aby byla nějaká účast počkám až na listopad
Nojo, jenže po listopadech bychom ty odpadky vyklízeli ještě v roce 2030... A kromě toho mám v plánu zorganizovat (snad) letos úklid ještě v jednom podzemí, kde by snad mohla stačit akce jedna, když přijde dost lidí.
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 19 červen 2015 - 6:51
http://ekolist.cz/cz...kych-piskovnach
Nedupej. Jsi snad králík, (doplň si vlastní nick)? Takhle jsem se ho přímo zeptal. Jsi snad králík? A on odpověděl, že ne, že je kačer.
Publikováno 19 červen 2015 - 7:26
Tak tedy tohle mě dostalo... Schválně dělat keše na místech ochrany přírody, abychom zdupali okolí :-).
Jen aby se tímto článkem neoháněli někteří kačeři i jinde až budou chtít dělat keš mimo cestu v nějaké chráněné lokalitě, že četli o tom, jak je geokešing ekologický :-). Co je platné na jednom místě, není platné jinde. Viz. poslední odstavec.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů