GPS přístroje
Publikováno 26 červenec 2005 - 1:17
Publikováno 26 červenec 2005 - 9:01
Rozdil je znacny :-). Zkus si ulozit barevny obrazek mapy a preved ho do 16 odstinu sede. Pak zkus prostym okem poznat les od rybnika nebo co je silnice a co reka. Nebarevnou kupuj jen nemapovou GPSku :-).O barevne verzi jsem vubec neuvazoval. Myslis, ze ma barva nejaky vyznam (pro orientaci)?
Ma Legend vyskomer?
Publikováno 26 červenec 2005 - 11:06
Já mám černobílou Vistu a je pravda, že občas je problém rozeznat co je co.Rozdil je znacny :-). Zkus si ulozit barevny obrazek mapy a preved ho do 16 odstinu sede. Pak zkus prostym okem poznat les od rybnika nebo co je silnice a co reka. Nebarevnou kupuj jen nemapovou GPSku :-).
Ale vzhledem k rozdílu ceny na barevnou to prostě musím skousnout, občas potřebuji kupovat i jiné věci ...
Publikováno 26 červenec 2005 - 11:10
Publikováno 26 červenec 2005 - 18:47
Pravdu dis, mam cb legenda a jsem s nim naprosto spokojenej. Ono staci obcas vzhlednout od pristroje a podivat se kolem sebe - hned vidim, jestli jedu do lesa nebo do rybnika ;-)Já mám černobílou Vistu a je pravda, že občas je problém rozeznat co je co.
Ale vzhledem k rozdílu ceny na barevnou to prostě musím skousnout, občas potřebuji kupovat i jiné věci ...
Publikováno 26 červenec 2005 - 19:55
1) odolnost v terenu
2) vydrz baterii
3) kapacita pameti pro dohrani map (preferuju vymennou kartu)
4) rychlost prenosu dat do a z GPS (USB) - pres paralel nahravam hodinu 32 MB dat
5) uz zminovany displej (i rozliseni).
Publikováno 26 červenec 2005 - 19:39
No to s tim lesem bylo zjednoduseni, jeste jsem na houby do rybnika nesel :-) . Ale ne vzdycky koukam na to samy misto v mape kde se zrovna vyskytuju.Pravdu dis, mam cb legenda a jsem s nim naprosto spokojenej. Ono staci obcas vzhlednout od pristroje a podivat se kolem sebe - hned vidim, jestli jedu do lesa nebo do rybnika ;-)
Mam cernobilyho Emapa a jsem s nim taky spokojenej (spis jsem na nej zvyklej) a na nic novyho se nechystam. Ma slot na pametovou kartu a to je na delsi cesty vyhra. Kdybych ale kupoval dneska, tak jen barvu. Je to jak s televizi - kdo by koukal na fotbal v CB kdyz maj vsichni tmavy dresy. Ale je to jen nazor, vybrat si musi kazdy sam.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů