Jo asi mas pravdu, takze:Fénix napsal/a:
Zed: jakkoli si myslím, že to s anketou ani s hodnocením není špatný nápad, tak to co píšeš pepovi je neslušné. On je admin, on rozhoduje.
To admin: Sorry
Publikováno 22 April 2008 - 13:06
Jo asi mas pravdu, takze:Fénix napsal/a:
Zed: jakkoli si myslím, že to s anketou ani s hodnocením není špatný nápad, tak to co píšeš pepovi je neslušné. On je admin, on rozhoduje.
Publikováno 22 April 2008 - 13:17
Tak prrr. Pro koho zakládáš kešky? Nevidím důvod, proč by názor "mlíčňáka" s 20 nálezy měl mít nižší váhu, než "starého bobra" s 1000. Já osobně mám radost z každého nálezu a hodnocení a jsem rád, že jsem na zajímavé místo přivedl někoho, komu se tam líbilo. Samozřejmě že pochvala od "staré gardy" potěší...abakus napsal/a:
Z mého pohledu je jednorozměrné hodnocení hovadina, protože každému se prostě líbí něco jiného a pro mě je to přesně jak napsal Numira - pokud je z mé kešky nadšený kešer s 20 nálezy, má to mizivou vypovídací hodnocu v porovnání s názorem kešera s 1000 nálezy, notabene pokud ho znám osobně nebo aspoň z gc.cz.
Publikováno 22 April 2008 - 13:21
To si přejeme asi všichni a taky se doufám tak snažíme i fungovat, ale problém vidím v tom, že takový "žebříček" hodnocení napomůže udělat si obrázek o dané lokalitě a radostně si třeba zakešovat. Je fakt umorný proklikávat se danou lokalitou,pročítat logy zpátky a vybírat si kam půjdu či nepůjdu.mariushka napsal/a:
Ahoj, myslím že stačí když budou kešky hodnoceny v logu. Ale pravdivě a bez přetvářek.
Publikováno 22 April 2008 - 13:24
Ano, mohlo by to být i jinde, ale na druhou stranu by to pro tento server bylo přínosem a hlavně jednou z docela smysluplných náplní. Zatím jen diskusní forum, reklama na projekty a pseudo keš mapa ne zcela plní moji představu o regionálním kačerském serveru. Ostatně to že vznikají další lokální servery se zajímavější náplní, životem a grafikou je toho důkazem. Ale i tak, díky za toto diskusní forumZed napsal/a:
Mozna, ze by uplne stacilo udelat to hodnoceni jinde nez zde a pro pripadne zajemce dat pouze odkaz do diskuze, ze neco takoveho funguje.
Z reakci okolo, me to prijde jako nesmysl to nutne cpat sem a popsat kvuli tomu desitky obrazovek. Uz po par prispevcich je mi jasne jak by to bylo slozite:)
Ja sam bohuzel mam velice male znalosti co se tyce programovani webu, ale pokud by se toho nekdo chtel ujmout, tak bych mu byl napomocen, myslenka se mi libi.
Publikováno 22 April 2008 - 13:35
Numira napsal/a:
Milovnici anket, zebricku a nekonecneho srovnavani, kteri povazuji hledani za ztratu casu, nasel jsem vam jeste neco:
GC18P96
tady mate to, co chcete
Publikováno 22 April 2008 - 13:40
sobikovi napsal/a:
Ano, mohlo by to být i jinde, ale na druhou stranu by to pro tento server bylo přínosem a hlavně jednou z docela smysluplných náplní. Zatím jen diskusní forum, reklama na projekty a pseudo keš mapa ne zcela plní moji představu o regionálním kačerském serveru. Ostatně to že vznikají další lokální servery se zajímavější náplní, životem a grafikou je toho důkazem. Ale i tak, díky za toto diskusní forum, za ty měsíce je znát posun vpřed a hodně práce adminů. Jen bych si přál, aby server byl otevřenější novým věcem...
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 22 April 2008 - 13:54
sobikovi napsal/a:
Tak prrr. Pro koho zakládáš kešky? Nevidím důvod, proč by názor "mlíčňáka" s 20 nálezy měl mít nižší váhu, než "starého bobra" s 1000. Já osobně mám radost z každého nálezu a hodnocení a jsem rád, že jsem na zajímavé místo přivedl někoho, komu se tam líbilo. Samozřejmě že pochvala od "staré gardy" potěší...
Publikováno 22 April 2008 - 14:40
Chápu, co máš na mysli. Je tomu asi tak.pepa.z.pocernic napsal/a:
Ty vidíš přínos, já vidím je další podněty pro nesmyslné hádky. Už teď se tu lidi dohadujou o každé kravině, nerad bych se dočkal stopříspěvkových vláken o tom, že nějaká keška má průměr 3.7 hvězdičky a jiná o hodně lepší jen 3.65 a jak je to nespravedlivé.
Navíc gc.com třeba rozdejchá svojí V2 s možností hodnocení a to co teď chceš se najednou stane pseudo hodnocením.
Publikováno 22 April 2008 - 15:01
gerdik napsal/a:
A nějakému zamyšlení se nad tím,
jak zde na těchto stránkách vytvořit, sestavit databázi dobrých keší,
by ses nebránil?
Vzhledem k tomu, že jediné místo, kde se o tom v širším fúoru dá diskutovat je tady, záleží realizace takového počinu asi na Tobě.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 22 April 2008 - 15:43
Respekt! Pro me prvni skutecne realnej argunent proti.pepa.z.pocernic napsal/a:
Navíc gc.com třeba rozdejchá svojí V2 s možností hodnocení a to co teď chceš se najednou stane pseudo hodnocením.
Publikováno 22 April 2008 - 16:35
Koukám, že jsi už o tom přemýšlel.pepa.z.pocernic napsal/a:
Je otázka, jak by to mělo vypadat. Dovedu si představit, že by mohl každý v profilu vyplnit N doporučených kešek a pak z toho vylezl nějaký souhrn. N by mohlo záviset na počtu nálezů (objektivně ten co má 1000 nálezů má asi větší přehled než ten co 10). Je to na zvážení. Do jisté míry to supluje uživatelské bookmarky s doporučenými, ale zase by to mohl využít každý a dalo se to hromadně zpracovat.
Publikováno 22 April 2008 - 16:57
Publikováno 22 April 2008 - 22:17
Publikováno 22 April 2008 - 22:25
Ty jo, na tyhle řeči už jsem skoro alergickej...abakus napsal/a:
- pokud je z mé kešky nadšený kešer s 20 nálezy, má to mizivou vypovídací hodnocu v porovnání s názorem kešera s 1000 nálezy,
Publikováno 22 April 2008 - 22:48
Publikováno 22 April 2008 - 23:22
Trochu se mirnimLaLu Team napsal/a:
Kryspin: trochu se mirni. Abakus chtel upozornit na fakt, ze ... Ale nikdo nikoho nekastuje !!!
Publikováno 23 April 2008 - 6:10
Publikováno 23 April 2008 - 7:21
No právě.... třeba rozdejchá GC svoji V2 nebo taky z toho bude něco zcela jiného. Jako bychom to neznalipepa.z.pocernic napsal/a:
Ty vidíš přínos, já vidím je další podněty pro nesmyslné hádky. Už teď se tu lidi dohadujou o každé kravině, nerad bych se dočkal stopříspěvkových vláken o tom, že nějaká keška má průměr 3.7 hvězdičky a jiná o hodně lepší jen 3.65 a jak je to nespravedlivé. Navíc gc.com třeba rozdejchá svojí V2 s možností hodnocení a to co teď chceš se najednou stane pseudo hodnocením.
Publikováno 23 April 2008 - 7:26
Nevím, myslím že to děláme proto, abychom šířili radost mezi ostatní kačery z nálezů a pěkných míst a je mi jedno, jestli je to kačer co má 10ks ve městě nebo machr s 1000 v alpách. Zápis toho mlíčňáka má pro mne stejnou hodnotu jako od mazáka, moje keška udělala prostě jednomu kačerovi radost. Druhá stránka je váha pochvaly, což samo ale snad jsem schopen odfiltrovat s tím, že holt je fajn, že tem mlíčnák má radost z pařezu a na druhou stranu mně potěší zase jinak, když borec největší řekne že je to zajímavá schovka, schránka atd.abakus napsal/a:
Kešky samozřejmě zakládám pro všechny, ale když mi když má někdo jen pár nálezů třeba ve městě, tak u první pařezovky napíše, že to je supr schovka, protože neviděl ještě ty stovky jiných. Občas takový log obdržím, kde nováčci vychvalují umístění kešky, které je pro každého zkušenejšího úplně normální.
Pochvala pochopitelně potěší od kohokoli, ale pro mě má vypovídací hodnotu od toho, kdo může porovnávat a ne od někoho, kdo je z principu nadšený z každé nalezené krabičky.
To je asi jako kdybych se podílel na sestavování žebříčku zlínských keší, kde mám ulovené jen dvě...
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů