Vista Hcx vs Colorado
Publikováno 02 květen 2008 - 7:51
Publikováno 02 květen 2008 - 8:11
Publikováno 02 květen 2008 - 8:37
Dřív jsem měl GPS (Legenda) i PDA (E-ten X500+). Vygeneroval jsem si GPX pomocí PQ. Natáh jsem si si ho do GG, vygeneroval jsem si offline listingy, natáhl jsem si je do PDA, tam jsem taky natáhl souřadnice pro BeeLine a OziExplorer. No a taky jsem do Leganda natáhl přes MapSource všechny body z toho GPX. Prostě vopruz a spousta času.HaLuMa napsal/a:
Vtip je v tom, ze pokud mas ke GPS i PDAcko, tak tam ty listingy mas taky, a navic i s tema obrazkama, se kterymi si Colorado neporadi, a jeste si muzes sam zvolit, jak konkretne se ten listing ma zobrazovat.
Dneska GPX z PQ natáhnu do Colorada a můžu jít. Ani jednou jsem si od té doby nespustil GeoGet a v PDA neaktualizoval listingy. Mapsource jen párkrát abych si nahrál nové mapy. Jo a navíc nehledám po lese signál, ale už jenom keše. Zvlášť za deště to byla tragédie: Legend neměl signál a PDA nešlo vytáhnout. Taky mě vyhovuje navigace po silnicích a "líná" šipka u Colorada - nezačne bláznit blízko cíle jako jsem znal u Beeline nebo Legenda.
Jsem rád, že Colorado mám, hrozně mi to zpříjemnilo kešování.
Publikováno 06 květen 2008 - 17:57
HaLuMa napsal/a:
Vtip je v tom, ze pokud mas ke GPS i PDAcko, ...
Vtip je v tom, že se tě nijak nesnažím přesvědčit. O možnosti použití PDAčka samozřejmě vím a zvažoval jsem ho, ale nevím, nevím jak dopadne srovnání v momentě kdy se spustí déšť nebo ti upadne do mokré trávy (no možná i suché). Zkrátka pod pojmem "outdoor přístroj" si představuju něco trochu jiného než PDA.
Ale abych ukončil tu přestřelku - každý mluví za to co používá a jak mu to vyhovuje, já za sebe mohu vyjádřit spokojenost s Coloradem, je to jednoúčelový přístroj právě pro tyto aktivity:)
Publikováno 12 květen 2008 - 17:54
Publikováno 13 květen 2008 - 10:49
Publikováno 13 květen 2008 - 11:09
tom1305 napsal/a:
V dnešní době kvalitních lepidel Loctite, Universum apod. není problém si gumu přilepit sám a kvalitně doma...
no to prave zadna sranda neni, ta mrcha nechce drzet vubec nicim vyzkousel jsem toho nekolik a nakonec s castecnym uspechem oboustranna lepenka.
docela by me zajimalo, jestli se to doma nekomu spolehlive podarilo.
Publikováno 13 květen 2008 - 11:40
Až se mi guma na HCx odlepí, tak to budu řešit.
Dain & Olik napsal/a:
tom1305 napsal/a:
V dnešní době kvalitních lepidel Loctite, Universum apod. není problém si gumu přilepit sám a kvalitně doma...
no to prave zadna sranda neni, ta mrcha nechce drzet vubec nicim vyzkousel jsem toho nekolik a nakonec s castecnym uspechem oboustranna lepenka.
docela by me zajimalo, jestli se to doma nekomu spolehlive podarilo.
Publikováno 13 květen 2008 - 12:16
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů