FTF neřešme, tam je to jasný - hurááá na ně!

Takže zkusím napsat já, jak to dělám:
a) mám zaplaceno PM a pomocí PQ stahuji celou ČR a data ukládám do GSAKu, paralelně do GeoGetu
- do GSAKu ukládám vyluštěné mysterky nebo multiny, poznámky atd. pro budoucí použití, až se budu pohybovat v cílové lokalitě
- z GSAKu si týdně resp. když si na to vzpomenu generuji POI do autonavigace TomTom, takže mám celou ČR stále sebou na cestách
- z GSAKu generuji statistiky do profilu na gc.com
Nejprve si zvolím cílovou oblast, což může být buď oblast dle vlastní volby (je tam ještě pár neposbíraných krabiček) nebo je to výsledek služební cesty, dovolené, víkendového výletu.. nebo nevím a je to otázka momentální pozice a pak je to náhodný odlov.
a) Když vím, že pojedu např. na služebku do Pardubic, pak si ideálně na mapy.cz nechám naplánovat trasu z Prahy do Pardubic a uložím si ji do .gpx souboru.

c) podle náročnosti promažu PQ (většinou o mysterky a multiny, není na ně čas je luštit), vytisknu si ji na papír abych měl celkový přehled o tom, co mne čeká.
d) do autonavigace nasázím itinetář podle pořadí jak chci krabičky sbírat nebo si prostě napíšu do té vytištěné sestavy adresy případně orientační body na které se nechat navigovat pro přiblížení. Jelikož mám v TomTomíkovi všechny kešky, není to nic těžkého nechat se navigovat na příslušný POI.
e) před odjezdem si pročtu listingy toho co chci odlovit, udělám si rychlou rekognoskaci terénu na mapě na gc.com, případně pak proklikem přímo na mapy.cz, udělám si případně na vytištěný seznam poznámku čeho si na místě všímat, na co si dát pozor..
f) hurá na cestu, snad mám sebou všechno co potřebuji
g) na místě, tedy v cílové oblasti kam mne dovedl TomTom nastupuje GPSKa, tedy v mém podání je to BT modul a Handy Geocaching. Nechám vyhledat nejbližší kešky, takže tam najdu i tu svoji na kterou jdu a dám se navigovat... a snad najdu

h) pokud se nedaří, tak se přímo v HG podívám na hint, pročtu předchozí logy atd.
i) na vytištěný seznam pro lov si zapíšu čas nálezu a případně co se obchodovalo, GC nebo TB atd. pro pozdější klidné logování doma.