Garmin Colorado- proč si ho koupit
Publikováno 23 červenec 2008 - 20:44
Publikováno 23 červenec 2008 - 21:38
Publikováno 23 červenec 2008 - 23:04
Dain & Olik napsal/a:
zase něco, co jsi nekde vycetl a slysel? vykasli se na fotky, a duveruj vlastnim ocim
zcestne zvelicovani v dotazovem vlaknu je opravdu informacne na prd. to bych mohl rovnou napsat, ze pokud si koupite legenda ci vistu, rovnou si ukrute joystick a urvete gumu, abyste vedeli, co bude za pul roku prosti informace k ....
no vidis, a ja bych leg ci vistu hccx doporucil az jako treti. na prvnim miste je stále 60CSX.
btw-snad vsechny gpsky jsem dlouhodobe videl, mam s nima zkusenost, ci jsem je vlastnil.
the end aneb piste si tu za bludy co chcete, "...s vami pratele jsem skoncil "
Já nechápu proč nikdo není schopen ani v náznaku připustit, že Colorado se v některých aspektech jeví jako prototyp... ?
Má tohle vlákno vyznít jako že Colorado je absolutně dokonalé a všichni si ho běžte koupit?
Můj závěr je asi takový, ano je to hezký přístroj, ale neopouštějte s ním civilizaci - kvůli vysoké spotřebě energie, hrozbě náhlého selhání softwaru a zatečení vody - šance, že něco z toho pokazí výpravu je o dost vyšší než u konkurentů. Časem se to snad odladí.
Tam kde je potřeba opravdu outdoor a expediční využití volte 60CSx, 60Cx a sérii HCx (nebo i modrý Legend a podobné).
PS: Zcestné zveličování = člověk si dopřeje trochu ironie na téma známých problémů a hned je za špatného:o
Publikováno 23 červenec 2008 - 23:36
Publikováno 24 červenec 2008 - 7:18
S tím naprosto souhlasím pro geocaching a drsnější zachazení (voda, pisek, blato) ideální přístroj.Dain & Olik napsal/a:
no vidis, a ja bych leg ci vistu hccx doporucil az jako treti. na prvnim miste je stále 60CSX.
"
Namontovat 60tce rozlišení Colorada, tak je to dokonalý přístroj .
Publikováno 24 červenec 2008 - 8:37
Já zase nechápu, jak někdo tady může vést plamenné řeči o něčem co zná jen z obrázků a absolutně ignoruje pozitivní zkušenosti uživatelů kteří s ním nachodili desítky kilometrů.pk84 napsal/a:
Já nechápu proč nikdo není schopen ani v náznaku připustit, že Colorado se v některých aspektech jeví jako prototyp... ?
Publikováno 24 červenec 2008 - 8:49
Tak to byli ti šťastnější, protože kolega padl i s Colorádem a bylo po něm /po Coloradu :)/JarMar napsal/a:
Já zase nechápu, jak někdo tady může vést plamenné řeči o něčem co zná jen z obrázků a absolutně ignoruje pozitivní zkušenosti uživatelů kteří s ním nachodili desítky kilometrů.
No a než padl, tak jsem ho měl chvíli v ruce a k prodeji Visty mě nepřesvědčilo ani náhodou. A když ještě čtu o problémech s vodou, reklamací, softem...tak opravdu nevim jak bych odpověděl na otázku: Garmin Colorado- proč si ho koupit
Publikováno 24 červenec 2008 - 9:06
Publikováno 24 červenec 2008 - 10:07
Publikováno 24 červenec 2008 - 10:14
Publikováno 24 červenec 2008 - 13:23
Když "dobře" upadneš tak se může stát lecos. Mě se zase při pádu na kole rozbilo přední světlo, ale při pročítání tohoto vlákna začínám mít pocit že se tak stalo proto, že jsem zrovna měl u sebe Colorado.Leroj napsal/a:
Tak to byli ti šťastnější, protože kolega padl i s Colorádem a bylo po něm /po Coloradu :)/
[/b]
Publikováno 24 červenec 2008 - 19:25
rob napsal/a:
Tak mi pk84,přijde jak novináři, prostě sběratel špatných zpráv.
No jo, v tomhle vláknu jsem si trochu zaryl. Vadilo mi nebetyčné vychvalování a popírání všech problémů (kterých má Colorado zatím docela dost), jinak takový vážně nejsem.
A taky se nechlubím že jsem se skoro každou gps nachodil desítky km, tolik peněz nemám... Vlastním Legend, Legend HCx a Nuvi 200, ale to neznamená že jsem Colorado neviděl. Navíc si myslím, že shrnuté poznatky jsou mnohdy cennější než zkušenosti 1 uživatele z bezvadným kouskemB)
Tak se do mě prosím tak nenavážejte...
Publikováno 24 červenec 2008 - 19:38
Nikdo se do nikoho nenaváží, jen diskutujem na fóru. Jenom nám, kteří máme to štěstí používat Colorado připadá divné že to hodnotí člověk který jej nikdy nepoužil. A mimochodem, určitě není jen jeden člověk s bezvadným kouskem. To z tebe zase vypadla perla na kterou samozřejmě Coloradista musí zareagovat. Zajímalo by mě kolik kousků se v ČR prodalo a kolik je nespokojených lidí. Věřím že spokojených bude většina a z těch pár kritických poznámek zde na fóru se přece nedají dělat objektivní závěry.pk84 napsal/a:
Navíc si myslím, že shrnuté poznatky jsou mnohdy cennější než zkušenosti 1 uživatele z bezvadným kouskemB)
Tak se do mě prosím tak nenavážejte...
Publikováno 24 červenec 2008 - 19:59
pk84 napsal/a:
...ale to neznamená že jsem Colorado neviděl....
A za B:
Ne, asi si všichni ty problémy s Coloradem po extenzivním používání vymysleli. A to se stačí podívat na ostatní vlákna v tomhle fóru, nemusí člověk nikde brouzdat:D
Cé:
Čili, na co jsem nenarazil osobně, to objevil někdo jiný a důkladně popsal. Jedna za všechny mi tahle stránka přijde maximálně objektivní http://garmincolorad...com/Issues List . Protože "Much of this list came from the group of Colorado users who frequent the Groundspeak GPS Units and Software forums. Thanks to everyone who has made a contribution to this page!"
Publikováno 24 červenec 2008 - 20:20
Publikováno 24 červenec 2008 - 20:34
Skleba napsal/a:
Ono take o spokojenych uzivatelych Colorada nebude tolik slyset, jako o cloveku, ktery s nim ma nejaky problem a musi ho resit.
To je fakt. Podle mě je ale škoda že některé z popsaných (ověřených) problémů vůbec existují. Jak jsem psal, chtěl jsem si ho koupit a nekoupil, kdo mě zná, ví že to o něčem svědčí.
Publikováno 24 červenec 2008 - 21:13
Publikováno 24 červenec 2008 - 21:30
Publikováno 25 červenec 2008 - 6:26
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 26 červenec 2008 - 22:03
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů