Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#521 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 9:25

Udelej dvojklik na te chybove hlasce a ono te to ve zdrojaku hodi na misto te chyby. Bude tam patrne nejaka dalsi chybicka... ggstat2 makro nepouzivam, takze se na to rychle nepodivam.
  • 0

#522 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 10:11

HaLuMa napsal/a:
To jsi je musel udelat neco blbe, protoze ja tam ten jeden strednik dopsal a makro funguje.
Pochopitelne hned s dalsi verzickou rozdistribuuji opravena makra.

To asi jo, protože jsem viděl více řádků.kde scházel středník a možná jsem jich dopsali víc.

Dej opravená aktuální makra na web ke stažení, to bude asi rychlejší, než nová verze GG2.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#523 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 10:22

HaLuMa napsal/a:
Udelej dvojklik na te chybove hlasce a ono te to ve zdrojaku hodi na misto te chyby. Bude tam patrne nejaka dalsi chybicka... ggstat2 makro nepouzivam, takze se na to rychle nepodivam.

Hele, tohle není rada pro někoho, kdo si před spaním nečte zdrojáky :-(

Já si z programování ještě tak pamatuju, že v Cčku je dobré kontrolovat závorky v párech, víc už toho nebude ...
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#524 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 11:10

HaLuMa napsal/a:

jj, tohle sem udelal, viz muj prispevek o stranku dopredu, uplne dole - dal jsem tam nahled i toho radku.
Ja bohuzel nevim co tam doopravit, co je identifier ci jak se to jmenuje...
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#525 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 11:53

tak to nech na Mikroma, ne?
  • 0

#526 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 12:00

HaLuMa napsal/a:
tak to nech na Mikroma, ne?

taky necham.. hodil jsem to sem jen pro to, ze kdyby nekdo vedel... ;)
  • 0

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#527 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 14:10

az ted koukam, ze je nova verze gg2, na makro kouknu jak jen to pujde, ale v techto dnech nebydlim doma, takze to vidim tak na prvni vikend v novem roce.. vydrzte ;)
  • 0

#528 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 14:49

mikrom napsal/a:
az ted koukam, ze je nova verze gg2, na makro kouknu jak jen to pujde, ale v techto dnech nebydlim doma, takze to vidim tak na prvni vikend v novem roce.. vydrzte ;)

Ja si pockam milerad... :)
  • 0

#529 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 771 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 15:54

Než se mikrom vrátí, můžete použít tohle.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#530 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 20:44

HaLuMa napsal/a:

Nevím čím to je, ale já jsem udělal upgrade na novou verzi GG2, mám poslední verzi Ggstat2 a vše funguje zcela bez problémů a bez mého zásahu...
  • 0

#531 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:26

GG se utěšeně rozrůstá a přibývá maker. Už je těch ikonek poměrně dost a ještě delší seznam v menu. Bylo by možné přidělat nějakou uživatelsky jednoduchou možnost jak si menu trochu strukturovat? Tedy založit si nějaké podpolozky a do nich nastěhovat příkazy pro volání maker? A ještě jedna otázka - podle čeho se řadí ikony na toolbaru? Můžu si je nějak přerovnat? Díky!
  • 0

#532 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 23:35

Podpolozky pro makra? Jiste je to zajimava myslenka, ale pri predstave, kolik prace dal soucasny dynamicky vytvareny system, tak se mi trosku jezi hrouzou vlasy na hlave. Ale neco s tim v dohledne dobe budu muset provest... ale to je na delsi dobu. Ikonky se radi podle toho, jak to Geogetu padlo pod ruku. ;)
  • 0

#533 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:05

HaLuMa napsal/a:
Ikonky se radi podle toho, jak to Geogetu padlo pod ruku. ;)

A co třeba poradit Geogetu, aby si ikony pod rukou setřídil abecedně podle názvů souborů? B)
  • 0

#534 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2008 - 0:08

HaLuMa napsal/a:
Podpolozky pro makra? Jiste je to zajimava myslenka, ale pri predstave, kolik prace dal soucasny dynamicky vytvareny system, tak se mi trosku jezi hrouzou vlasy na hlave. Ale neco s tim v dohledne dobe budu muset provest... ale to je na delsi dobu.

Osobně bych uvítal i to, kdyby jednotlivá makra spolu s těmi jejich inkludovanými soubory mohla být každé ve vlastní složce (nebo třeba několik "příbuzných" maker v jedné). Kdyby se tohle podařilo, mohlo by mít menu stejnou strukturu, jako ty složky...
  • 0

#535 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 0:34

...trochu jsem hledal (možná blbě nebo málo), ale nepodařilo se mě najít zda lze GeoGet naučit načíst zalogované kešky ze souboru geocache_visits.txt ...je tu někdo kdo by mě postrčil správným směrem jak na to? ...předem dík
  • 0

#536 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 19:18

zlicinaci napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
To lze udelat pouze ve dvou krocich. V prvnim kroku si vyfiltrujes kese vzdaene do 20km, v druhem kroku od tohoto vyberu odectes kese vzdalene do 10km.

Dík za radu, provedu ;)

Tak tohle mi v okně GG pěkně ručně funguje, ovšem potřeboval bych poradit, jak to provedu makrem. Konkrétně tedy nějaký příkaz, kterým provedu to odečtení, předem dík:

GeoFilterLoadFile(Geoget_Datadir + '\traditional.ggf');
????? .....(Geoget_Datadir + '\keskykterenechci.ggf');
GeoListLoad;
GeoExport(Geoget_Datadir + '\wpt2.gge.pas', Geoget_Datadir + '\traditional.wpt');

• 0

#537 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 20:36

zlicinaci napsal/a:
Tak tohle mi v okně GG pěkně ručně funguje, ovšem potřeboval bych poradit, jak to provedu makrem. Konkrétně tedy nějaký příkaz, kterým provedu to odečtení, předem dík:

To je moje chyba v uvaze, zapomnel jsem patricnou funkci dat i pro skripty. Hned v dalsi verzicce to napravim, spolu s funkci na pridani do vypisu. (ted je tam jen smazani a naplneni vypisu...)
  • 0

#538 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 20:38

Takze od dalsi verze by to melo vypadat nejak takhle:

GeoFilterLoadFile(Geoget_Datadir + '\traditional.ggf');
GeoListLoad;
GeoFilterLoadFile(Geoget_Datadir + '\keskykterenechci.ggf');
GeoListLoadSub;
GeoExport(Geoget_Datadir + '\wpt2.gge.pas', Geoget_Datadir + '\traditional.wpt');

• 0

#539 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 20:39

_Tom napsal/a:
Osobně bych uvítal i to, kdyby jednotlivá makra spolu s těmi jejich inkludovanými soubory mohla být každé ve vlastní složce (nebo třeba několik "příbuzných" maker v jedné). Kdyby se tohle podařilo, mohlo by mít menu stejnou strukturu, jako ty složky...

Nejakym timto smerem se budu muset vybrat, ale musim jeste dukladne promyslet, jak to pojmu, abych e z toho nezblaznil a aby to bylo dostatecne uzivatelsky pritulne.
  • 0

#540 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 21:33

S a l l y napsal/a:
...trochu jsem hledal (možná blbě nebo málo), ale nepodařilo se mě najít zda lze GeoGet naučit načíst zalogované kešky ze souboru geocache_visits.txt

Tohle importovat nejde. K cemu by to v praxi bylo uzitecne? Predne je potreba nalezy nacist na geocachingcom (tedy importovat tam!).
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama