Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#741 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 15:07

Basin napsal/a:
Po instalaci poslední verze GG a poslení verze GGstat mi z geogetu zmizela ikona makra pro statistiky....Kde ji teď najdu? Procházel jsem dřívější příspěvky ale nic jsem nenašel.

Tak si zkus projít ještě tohle ... tobě by měla pomoct část označená ! a !! ;)
  • 0

#742 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 15:31

To mám v pořádku. Vše chodilo do instalace nových verzí. Tj. GG a GGstat.exe ve verzi 11
  • 0

#743 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 15:39

Basin napsal/a:
To mám v pořádku. Vše chodilo do instalace nových verzí. Tj. GG a GGstat.exe ve verzi 11

To že jsi to měl v pořádku, neznamená, že to máš v pořádku. B) Jsi si opravdu jistý, že ve složce "data" a souboru GgStat2.config.pas se vyskytuje položka ProfilePage?? Pokud ne, nakopíruj do složky nový soubor a znovu vše vyplň...a mělo by to fungovat. X - krát vyzkoušeno....
  • 0

#744 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 16:11

Ano, soubor je beze změny a položka ProfilePage je vyplněna bez http://. Chybu odhalil debugger. Na začátek řádku 190:5 souboru GgStat2.ggp,pas bylo potřeba vložit středník. Už to chodí. Díky za podporu a trpělivost.
  • 0

#745 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 18:35

sobikovi napsal/a:

Qnik napsal/a:
jezis marjá...tak snad vyhledavej o kousek delsi retezec ne?! omg...sem kdyz si clovek zajde, tak se akorat nasere..

Délka řetězce problém neřeší, já potřebuji ten krátký... a jde o ty háčky čárky.. A nebruč. Jako nováček v GG snad mám právo na dotazy, které jsem nikde nenašel.

Ale prosim te:-) nováček? Je teda pravda, že do všeho šťouráš tak, že se zdá, že snad píšeš manuál:-D

...vcera jsem byl obecne nasranej, takze jsi byl snadna obet, sorry;)...to ovsem nemeni nic na tom, ze me tady unikaji dulezite veci.....
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#746 Wachtici

Wachtici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 18:48

Basin napsal/a:
Po instalaci poslední verze GG a poslení verze GGstat mi z geogeti zmizela ikona makra pro statistiky.
¨

Kde ji teď najdu? Procházel jsem dřívější příspěvky ale nic jsem nenašel.

Ve verzi 11 chybí pas soubory. Vezmi si je z 8mičky. Takže pokud si instaloval čistou instalaci, tak to neuvidí.
  • 0

#747 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2009 - 20:59

HaLuMa napsal/a:
Ja si naopak myslim, ze je moc dobre, ze ti kurzor zustane porad na te kesi, kde byl. Me by presun na zacatek dost vadil.

ok já to přežiju byl to jen můj názor na věc :-D byla to pocitovka drobet dělám s databázema takže to jen tak ze mně vypadlo ;-)

jinak už nic nemám co bych zrovna postrádal...

snad jen, že by to chtělo něco na TB a GC :-) ale předpokládám, že to máš v plánu a něco z toho vyleze
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#748 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 0:41

ještě drobnost mám dest keší v ČeskoBudějovickém okrese ale mapu ČB okresu mám bílou jako slovo boooží :-) zato sousední Česko Krumlovská kde mám keš jedinou vypadá docela použitě :-) někam se mi ty ČB keše přestěhovaly asi :-) http://www.geocachin...5a-33631ab780a7 nevím jestli je chyba v GG2 nebo GgStatu... ale někde chyba bude keše nejsou u hranic určitě ne všech 10 to je blbost takže někde bude ošibka
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#749 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 0:49

odvolávám :-) už je to opraveno zrovna sem si dal novší verzi GgStat
  • 0

#750 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 8:48

Vím, že jsi dodělával do importu fíčurku na zobrazení PQ, která přesáhne 500 položek. Nicméně, nešlo by tam doplnit věc, že se v tom okně zobrazí všechny importované PQ kvůli přehledu? Pokud bude v některé problém, tak ať je červeně... Pokud třeba po víkendu nebo i normálně člověk stahuje PQ ve větším množství, tak nemá přehled o tom, co s mu vlastně naimportovalo...
  • 0

#751 javla

javla

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 12:35

HaLuMa napsal/a:
Jasne, takze ne 0, ale kurs 90 stupnu... ;)

Jo - nebo taky na 3. hodině (možností je víc - záleží na výchozím oboru ;o)

Nicméně příklad (když už nestačí Hořovice - Ostava ;p)
- Výchozí keška: Knoflikari
- Serazeno podle vzdalenosti
- Nalistovat kešky ve vzdálenosti 311.4 - 311.5 km
Polovina jich ukazuje 311km vlevo - to uz je dávno Německo ;o)))
Konkrétně:
- Cerny potok jak Boty hornika z Ostravy je 311.4km vpravo
- Mestsky stadion Ostrava je 311.5 km VLEVO !!!

Souřadnice:
Cerny potok: N49° 51.347´ E018° 15.271´
Knoflikari: N49° 50.323´ E013° 54.710´
Mestsky stadion: N49° 48.186´ E018° 15.188´

Geoget: 2.0.21.408
  • 0
Jana a Vlasta (JaVla) (PDA FS Loox N560)

#752 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 12:40

Souhlas, chyba zreplikovana. GG 2.0.20
  • 0

#753 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 13:16

sobikovi napsal/a:
Vím, že jsi dodělával do importu fíčurku na zobrazení PQ, která přesáhne 500 položek. Nicméně, nešlo by tam doplnit věc, že se v tom okně zobrazí všechny importované PQ kvůli přehledu? Pokud bude v některé problém, tak ať je červeně... Pokud třeba po víkendu nebo i normálně člověk stahuje PQ ve větším množství, tak nemá přehled o tom, co s mu vlastně naimportovalo...

Nad timhle jsem dlouze premyslel uz kdyz jsem tam delal to upozornovani na pretekle PQ. Nakoenc jsem to zamitnul pro neprakticnost. To proto, ze se umi improtovat i jine veci nez jen PQ, a tak by pro mnoho lidi byl ten seznam neuveritelne dlouhy.. o prehlednosti by nemohla byt vubec rec.
  • 0

#754 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 13:16

javla napsal/a:
Nicméně příklad (když už nestačí Hořovice - Ostava ;p)

Ok, diky za priklad, podivam se na to.
  • 0

#755 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 14:10

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Nad timhle jsem dlouze premyslel uz kdyz jsem tam delal to upozornovani na pretekle PQ. Nakoenc jsem to zamitnul pro neprakticnost. To proto, ze se umi improtovat i jine veci nez jen PQ, a tak by pro mnoho lidi byl ten seznam neuveritelne dlouhy.. o prehlednosti by nemohla byt vubec rec.

Nicméně tady musím dát sobikovi za pravdu. Nešlo by to třeba ošetřit aby se tenhle seznam generoval pouze, když stahuješ z mejlu? Podle mě se nic jiného z mejlu stejně netahá.
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#756 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 15:23

Nevím jestli to tu někdo neřešil, ale zajimalo by me z jakeho duvodu vyzaduje instalace geogetu admin prava. Obzvlast pri instalaci jako portable.
  • 0

#757 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 16:06

Qnik napsal/a:
Nicméně tady musím dát sobikovi za pravdu. Nešlo by to třeba ošetřit aby se tenhle seznam generoval pouze, když stahuješ z mejlu? Podle mě se nic jiného z mejlu stejně netahá.

No, to zase neni tak jednoduche, protoze to pak chces zobrazovat neco na zaklade uplne jine operace, ktera se deje v programu nekde uplne jinde.
  • 0

#758 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 16:08

Parkis napsal/a:
Nevím jestli to tu někdo neřešil, ale zajimalo by me z jakeho duvodu vyzaduje instalace geogetu admin prava. Obzvlast pri instalaci jako portable.

protoze ten instalator proste predpoklada (jako ostatne skoro kazdy instalator), ze instalovat programy mohou pouze administratori.

Prava by to melo vyzadovat podle toho, co si rekne operacni system. Co mazs za operacni system a kam presne jsi instaloval?
  • 0

#759 honzig

honzig

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 16:53

HaLuMa napsal/a:

Parkis napsal/a:

protoze ten instalator proste predpoklada (jako ostatne skoro kazdy instalator), ze instalovat programy mohou pouze administratori.

Prava by to melo vyzadovat podle toho, co si rekne operacni system. Co mazs za operacni system a kam presne jsi instaloval?

HaLuMa - Parkis patrně měl na mysli, že by verze portable mohla existovat pouze jako zip k rozbalení a používání, jako ostatně u mnoha dalších portable verzí.
Mnoho uživatelů nemá oprávnění k instalaci SW a proto vyhledávají a používají verze portable, které jen rozbalí a používají. To jim správce nemůže nijak omezit. Sám mám tuto zkušenost z minulosti.
Je možné to tak vyrobit i s GG?
PS: jinak chválím GG, že chápe instalátor opravdu v původím slova smyslu a instalací provede pouze nakopírování potřebných souborů na správné místo jednoduše bez většího zapojení uživatele a "přitom nezasírá registry a neregistruje se všude možně do systému".
PS 2: Díky HaLuMo za oprvdu bezva rozvoj GG2, je to opravdu přehledná a funkční jednička.
  • 0

#760 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2009 - 17:17

honzig napsal/a:
HaLuMa - Parkis patrně měl na mysli, že by verze portable mohla existovat pouze jako zip k rozbalení a používání, jako ostatně u mnoha dalších portable verzí.
Mnoho uživatelů nemá oprávnění k instalaci SW a proto vyhledávají a používají verze portable, které jen rozbalí a používají. To jim správce nemůže nijak omezit. Sám mám tuto zkušenost z minulosti.
Je možné to tak vyrobit i s GG?

Uz rozumim.

Soucasny instalator vyzaduje administatorska prava, diky cemuz treba ve Vistach si instalator rekne o administratorske heslo.

Tato kontrola jde vypnout a vygenrrovat instalaci, ktera toto nevyzaduje. V takovem pripade, pokud uzivatel bude instalovat nekam, kam nema prava, instalace nebude fungovat spravne. (A to je i pripad obycejne instalace pod Vista... musela by se instalace rucne spustit pod adminem...)

Takze je to dost dvousecne.

V soucasne verzi staci nekde, kde jsi admin, provest instalaci v rezimu prenosneho disku, a vysledek proste vzit a prenest kamkoliv.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama