Geoget 2
Publikováno 05 listopad 2009 - 11:42
Publikováno 05 listopad 2009 - 11:46
Už to vidím... To je ale hrozně nepřehledný... Bylo by lepší, kdyby se to dalo filtrovat jen jako waymark obecně, kategorii pak uvidím v nějakém sloupci jako tag nebo tak něco...HaLuMa napsal/a:
Ono tam toho schazi vicero, bude dodelavano postupne.
Co se tyce filtrovani Waymarku, tak muzes filtrovat podle jeho kategorii, ktere se ti objevi na konci seznamu typu geokesi.
Publikováno 05 listopad 2009 - 11:52
Publikováno 05 listopad 2009 - 12:02
Publikováno 05 listopad 2009 - 12:04
Nedramatizuju, je mi jasný, že je to vývojová verze... Pracuje se ale při definici filtru s tím hrozně neprakticky. Naimportoval jsem si svoje WM a ty co jsem našel... a automaticky se přidalo cca 30 skupin, což při úpravě filtru je už neúnosný odklikávat, ještě když každý klikátko má 3 stavy a zádoucí je ten posledníHaLuMa napsal/a:
Jak jsem rekl, bude dodelavano postupne. Zatim si muzes filtrovat podle jednotlivych Waymark kategorii, coz nepovazuji za zadne nestesti ani za nic strasne neprehledneho. Nedramatizuj to.
Kategorii ve sloupci muzes videt uz ted. Prihod si sloupec "druh".
Publikováno 05 listopad 2009 - 12:56
Publikováno 05 listopad 2009 - 12:59
sobikovi napsal/a:
OK. Vyřešeno smazáním WM a OpenCachí z databáze. Ideální by bylo, kdyby GG uměl pracovat s více databázema jako GSAK.
A co ti brani si tyhle veci davat do zvlastni databaze? Vzdyt muzes pouzivat vice databazi! Nikdo te nenuti si to hazet na stejnou hromadu ke geokesim!
sobikovi napsal/a:
Jo u OpenCachingu se ti keš Kvíz špatně importuje jako multinka místo mysterka.
Jo, to je tim, ze Opencaching sam vubec neprovozuji, takze neznam vsechny jejich nazvy druhu kesi. Existuje nekde seznam?
Publikováno 05 listopad 2009 - 14:15
Pokud vím, tak v GG nemám možnost zvolit si databázi, se kterou chci pracovat a která je default při startu GG...HaLuMa napsal/a:
A co ti brani si tyhle veci davat do zvlastni databaze? Vzdyt muzes pouzivat vice databazi! Nikdo te nenuti si to hazet na stejnou hromadu ke geokesim!sobikovi napsal/a:
OK. Vyřešeno smazáním WM a OpenCachí z databáze. Ideální by bylo, kdyby GG uměl pracovat s více databázema jako GSAK.
Publikováno 05 listopad 2009 - 14:21
sobikovi napsal/a:
Pokud vím, tak v GG nemám možnost zvolit si databázi, se kterou chci pracovat a která je default při startu GG...
Tak to vis spatne. Pouzivam parametr -d=...
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 listopad 2009 - 14:22
Publikováno 05 listopad 2009 - 14:43
Co jsem dohledal:HaLuMa napsal/a:
Jo, to je tim, ze Opencaching sam vubec neprovozuji, takze neznam vsechny jejich nazvy druhu kesi. Existuje nekde seznam?
Událost = Event
Multicache=Multicache
Tradiční cache=Traditional
Neznámá=Mystery
kvíz=??? asi taky Mystery
Drive-in=??? asi Traditional
Virtuální=Virtual
Matematická??? asi taky Mystery
WebCam=Webcam
Pohybující=???
Publikováno 05 listopad 2009 - 14:55
njn, máte pravdu. Jen to není moc user friendly...HaLuMa napsal/a:
Ale muzes mu rict adresar, kde ta databaze ma byt. Datovych adresaru muzes mit kolikchces a parametrem pri spusteni muzes geoget nasmerovat na adresar, ktery chces. Je to popsane na wiki, a to dokonce hned nekolikrat.
Publikováno 05 listopad 2009 - 15:02
sobikovi napsal/a:
njn, máte pravdu. Jen to není moc user friendly...
Tak tahle veta mi tu uz dlouho chybela. Naopak je to pohoda. Mam nekolik zastupcu a na ktereho kliknu, s tou DB mi pracuje.
Jiste to jde udelat volbou v menu v GG, ale znamena to nejakou praci navic. HaLuMa tu kdysi rikal neco o tom, ze nekdy v budoucnu, az nebude mit co delat, ... Prislib mame, tak to tak nechme. Vsak ono to nekdy bude.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 listopad 2009 - 15:02
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 05 listopad 2009 - 15:06
jj, už jsem si pro testování udělal několik zástupců. Ještě nějaké pěkné ikonkymedwyn_cz napsal/a:
Ale HaLuMa ma prece v planu to udelat vice friendly. Bude mozno prepinat mezi databazemi podobne jako v GSAKu, jen to nebude brzo.
Zatim to muzes resit takto.
Publikováno 05 listopad 2009 - 16:52
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 05 listopad 2009 - 16:56
Ignoruj = ne.lukabike.com napsal/a:
Tak nevim, bud jsem blbej, nebo je neco jinak
Sotva jsem se naucil ovladat filtr v GG a jeho "3-polohove" prepinani, tak v nove verzi se mi nejak nedari. U vyberu typu kesek mam ted jen 2 moznosti, bud ano, nebo ne. Neumim nastavit "toto ignoruj". Delam neco spatne, nebo se zmenil zpusob ovladani?
Publikováno 05 listopad 2009 - 17:03
Diky za odpoved. Takto jsem se pokousel ovladat GG puvodne, bylo mi vysvetleno ze ma 3 volby a najednou je to zase jinak Ale nevadi, funguje tosobikovi napsal/a:
Sotva jsem se naucil ovladat filtr v GG a jeho "3-polohove" prepinani, tak v nove verzi se mi nejak nedari. U vyberu typu kesek mam ted jen 2 moznosti, bud ano, nebo ne. Neumim nastavit "toto ignoruj". Delam neco spatne, nebo se zmenil zpusob ovladani?
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 05 listopad 2009 - 19:47
V mém mládí nás učili, že při programování je jenom yes a no, ne ještě maybe To byly doby. Dneska prý už to možné jelukabike.com napsal/a:
Diky za odpoved. Takto jsem se pokousel ovladat GG puvodne, bylo mi vysvetleno ze ma 3 volby a najednou je to zase jinak Ale nevadi, funguje tosobikovi napsal/a:
Publikováno 05 listopad 2009 - 21:33
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů