Geoget 2
Publikováno 03 September 2008 - 14:29
Publikováno 03 September 2008 - 15:18
Publikováno 03 September 2008 - 21:23
Publikováno 03 September 2008 - 21:31
ProKesTom napsal/a:
Nešlo by rozšířit ohodnocení keše (logu) z "můj" na "náš"? Mám na mysli častou situaci, kdy v rodině je víc kačerů, dohromady používáme jeden GeoGet, ale každý zakládá / loguje za sebe. Např (viz výše) - zachovat nejen moje logy, ale naše logy.
Tedy ze by i vsechny vase kese byly oznacene jako vlastni?
ProKesTom napsal/a:
Je možné přidávat fiktivní keše? Třeba rozpracovanou keš (ještě před publikací), její varianty?
Ano, je. geocache->new cache a tam zadat novy GC kod.
Publikováno 03 September 2008 - 21:36
Publikováno 03 September 2008 - 21:48
Publikováno 03 September 2008 - 23:16
medwyn_cz napsal/a:
gord napsal/a:
staci znovu naimportovat listing vybranych kesi.
Neni treba ani listing, staci vypis z nearest - neboli seznam kesi.
Díky, zkoušel jsem na to jít přes LOC soubory, ale to nepomohlo. Ukládat výpis keší mě nenapadlo, že si to GG dokáže vycucnout. Stále a stále mě ten program udivuje
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 04 September 2008 - 8:07
ProKesTom napsal/a:
nojo, ale tam máš asi nějaký test na správnost GC kódu, co jsem zkusil to nevzalo.
Test je jen na formalni spravnost kodu.
Nejlepsi je, kdyz tam das opravdovy kod. Zaloz si na gc.com novy listing a dostanes prideleny GC kod. Ten pouzij, a zacni pracovat na kesce. Tim i zajistis, ze az keska skutecne vyjde, pekne se ti v databazi prepise aktualnimi udaji. ne?
Publikováno 04 September 2008 - 9:41
Publikováno 04 September 2008 - 10:01
Publikováno 04 September 2008 - 10:03
PeBo napsal/a:
Zkusil jsem import zjednodušeného GPX, který byl expoortovaný z GeoGetu a nepovedlo se.
Zjistil jsem, že:
- za GC kódem je za mezerou přidán kód velikosti, typu a obtížnosti, což vadí
- pokud přidám do <wpt> sekce
<groundspeak:cache xmlns:groundspeak="http://www.groundspe...com/cache/1/0">
</groundspeak:cache>
tak import proběhne.
Zjednodusene GPX neni urceno pro k importu, ale k jednoduchemu exportu zakaldnich informaci o bodech do MapSource. I kdyz to takto obelzes, nenaimportuje se vse potrebne!
Importuj plne PQ GPX.
Publikováno 04 September 2008 - 10:06
Qnik napsal/a:
s tim vytvorenim fiktivni kese jsem taky trochu zapasil. existuje pixla která jde zalogovat víckrát a kvůli statistikám, jsem si ji tedy i víckrát musel vytvorit tu samou cache. tak jsem si kód vymyslel..u jednoho jsem se do pixly trefil a u jednoho to je v cajku..jde o to na jak dlouho:-)
Kod musi zacinat na GC a pak musi nasledovat sekvence povolenych znaku. Delka fiktivniho kodu muze byt delsi nez co se ted pouziva na GC.
takze u fiktivnich kodu doporucuji je delat treba o dve cifry delsi nez normalni GC kod, alespon pa na prvni pohld je videt, ze je to fiktivni, a zaroven jeste nejakou dobu nebude hrozit, ze by ses trefil do nejakeho existujiciho kodu.
Publikováno 04 September 2008 - 10:08
OK. Teď už vím, k čemu je zjednodušené GPX dobréHaLuMa napsal/a:
Zjednodusene GPX neni urceno pro k importu, ale k jednoduchemu exportu zakaldnich informaci o bodech do MapSource. I kdyz to takto obelzes, nenaimportuje se vse potrebne!
Importuj plne PQ GPX.
Díky!
Publikováno 04 September 2008 - 19:27
Publikováno 04 September 2008 - 19:45
HaLuMa napsal/a:
Qnik napsal/a:
s tim vytvorenim fiktivni kese jsem taky trochu zapasil. existuje pixla která jde zalogovat víckrát a kvůli statistikám, jsem si ji tedy i víckrát musel vytvorit tu samou cache. tak jsem si kód vymyslel..u jednoho jsem se do pixly trefil a u jednoho to je v cajku..jde o to na jak dlouho:-)
Kod musi zacinat na GC a pak musi nasledovat sekvence povolenych znaku. Delka fiktivniho kodu muze byt delsi nez co se ted pouziva na GC.
takze u fiktivnich kodu doporucuji je delat treba o dve cifry delsi nez normalni GC kod, alespon pa na prvni pohld je videt, ze je to fiktivni, a zaroven jeste nejakou dobu nebude hrozit, ze by ses trefil do nejakeho existujiciho kodu.
Prave jsem v GG2 zkusil vytvorit fiktivni kesku k jedne, ktera ma fiktivni bonusovku. Pridal jsem 2 znaky. Zda se mi, ze ji GG nevytvoril, nebo se mi nejak nedari ji najit nebo se k ni dostat (CTRL-G mi nic nenajde a jina cesta me nenapada).
Publikováno 04 September 2008 - 19:53
Nirfaz napsal/a:
Používám GeoGet pár dní, a nefunguje mi následující (nebo něco dělám blbě): importuji přes html, po naimportování se mi však neobjeví nic ve sloupcích Last Found ani v Size, u Type se mi zobrazuje všude Unknown a tudíž ve sloupci Info je pouze ikona otazníku.
A nač je slupec Status? Všude tam mám "o".
Aby se ti projevilo to, co jsi naimportoval, musis obnovit seznam (F5) nebo po importu misto uzavreni dialogu, kde GG oznamuje kolik ceho importoval das "View" (nebo jak se jmenuje to tlacitko vlevo dole).
Sloupec status ukazuje stav kesky (tak trochu v souladu s barvou). Kolecko znamena, ze mas ke kesce listing. POkud importujes jen LOC, bude to bez kolecka, pokud j keska dissabled, bude cervena a s minusem, modra s teckou pri zapsanem Write note. Asi jsem na neco zapomnel, ale jde na to prijit pokusama nebo si treba HaLuMa najde chvilku a napise to do dokumentace. Vlastne bych to tam mohl pridat i ja, co?
Publikováno 04 September 2008 - 20:29
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů