To je fakt. I když původně to ukazovalo něco kolem 500kB, nakonec se u všech stahovalo 50kB. Hned to vyzkouším s klasickým prohlížečem!

Wherigo v chytrém mobilu??
Vytvořeno od
jizersky_drak
, srp 10 2008 23:04
27 odpovědí na toto téma
Publikováno 10 červen 2009 - 16:53
Publikováno 10 červen 2009 - 17:12
Tak vyzkoušeno s věstavěným nokiáckým prohlížečem a když kliknu u cartridge na download, otevře se hrozně dlouhý text, plný zavináčů a čtverečků, mezi nima se mi zdá že je zadání jednotlivých buněk a taky např. text: "je mi líto, odpověděl jste 5x špatně, to vám nemohu tolerovat".
Takhle to stažení asi nemá vypadat, že ne :-)??
Pomohlo by tedy, když jsou s tím takové problémy, až přijdu domů, to klasicky stáhnout do počítače a pak kabelem přetáhnout do složky v telefonu?
Publikováno 10 červen 2009 - 17:13
ano, pomohlo :e)
no můžeš zkusit ty klikyháky uložit jako něco.gwc, pokud to ten prohlížeč umožňuje.
jinak holt stáhnout doma na počítači a nahrát do telefonu
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 10 červen 2009 - 17:30
Tak to teda znamená, že cartridge se nedají stahovat rovnou z telefonu, ale musejí se přetáhnout z compu :-(
Večer to tedy zkusím přes počítač.
Díky
Publikováno 10 červen 2009 - 23:26
Tak tedy staženo do telefonu přes počítač a už to pěkně funguje!!
Možná by stálo za to i pro ostatní napsat někam, aby to nezapadlo v archivu, že přímo přes telefon si cartridge ani v opeře ani v nokiáckým prohlížeči nestáhnou a MUSÍ K TOMU POUŽÍT PC.
Díky
Publikováno 11 červen 2009 - 1:15
Me stahovani cartridge funguje na Nokia N85 uplne normalne, a to jak ve vestavenem prohlizeci, tak i v Opere mini...
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů