Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - štatistiky do profilu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
626 odpovědí na toto téma

#341 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 21:20

Tak nastala nepřijemná záležitost, mám nové PC a musím si znovu stáhnout všechny nalezené CWG pro statistiky,ale když je jich víc jak 1000 tak je toněco šíleného. Zaškrtnu Aktualizuj nalezená, zvolím Preview statistiky, chvíli se stahuje z internetu seznam keší, pak se všechny označí a začne nějaké další stahování, jenže se udělají 2-3 keše a pak se to zastaví a stojí to i několik desítek minut. Tak ukončím MoZiGo a celý proces zopakuji a opět to stojí. Jediné co funguje je klikat na tlačítko kontrola. Nevíte někdo co dělám blbě? Přece u toho nebudu se dět celou noc abych všech 1000 keší odklikal po jedné.
  • 0

#342 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 22:04

A jak jsou sekce rozložené, která je nejvhodnější? Používal jsem 1.
Teď jsem to ručně vložil nad tabulku generovanou MOZIGEM.

Kazda ucelena cast je tusim jedna sekcia, ved si to vyskusaj...ja to nepouzivam...
@maxinoha
Skus to stahovat IE alebo Mozillou , myslis ze budes uspesnejsi?
Co tam mozes "delat blbe"? Typujem, ze nic , su dve moznosti...
1.Mas internet, ktory je taky aky je...
2.Gc.com nie je prave najdostupnejsi...

Schvalne som si nechal vygenerovat svojich smiesnych 337 kesiek do prazdneho adresara a uplne v pohode...
  • 0

#343 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 22:47

Win XP Pro SP3, IE8, Cesta k browseru: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
  • 0

#344 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 8:56

Současná verze 2009.11.2.18 nestahuje obrázky CWG z cwg.maxinoha.cz
  • 0

#345 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 10:38

1) Podle návodu ve FAQ se mi podařilo konečně zprovoznit inforamce o nadmořských výškách. Akorát dvě keše z Egypta se nedaří... 2) jak se počítají vzdušné kilometry ? Vždycky z místa bydliště na to místo ? To mi připadá nešikovné, jsem-li někde na dovolené, mám kařdý den nějaký tisíc kilometrů i když je to ve skutečnosti pár kilometrů.
  • 0

#346 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 10:55

@Maxinoha Mne principialne ide stahovat ale... cwg01322.jpg je nedostupny cwg01184.jpg je nedostupny cwg00318.jpg stiahnuty cle00045.jpg stiahnuty cwg00092.jpg stiahnuty cle00105.jpg stiahnuty cle00005.jpg stiahnuty cle00063.jpg stiahnuty Xml subor je aktualizovany?Ja som v programe nerobil ziadnu zmenu co sa tyka cwg... @Arne1 Ak nemas prislusne hgt data, mozes si priamo v gc suboroch rucne nastavit MNM=vysku aku chces... Pre vsdusne kilometre si nastav hranicu aku chces/Statistika/Vzdialenosti/Hranica/...alebo si tu statistiku nezarad...
  • 0

#347 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:30

klama napsal/a:
@Maxinoha
Mne principialne ide stahovat ale...

Mám čerstvou instalaci 2009.10.31.21 + update 2009.11.2.18
Senznam XML se stáhne (1576CWG), ale když dám stáhnout JPG, tak to jen prolítné seznam, ale ani se to nepokusí stahovat.
Celý seznam to prolítne za 3 sekundy.
Složka CWG v adresáři MoZiGo jsem koukal je.
  • 0

#348 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:41

klama napsal/a:

@Arne1
Ak nemas prislusne hgt data, mozes si priamo v gc suboroch rucne nastavit MNM=vysku aku chces...

Pre vsdusne kilometre si nastav hranicu aku chces/Statistika/Vzdialenosti/Hranica/...alebo si tu statistiku nezarad...

hgt data jsem předpokládal že mi MoZiGo stáhne, taky se o něco snažil ale výsledek nic. Tak jsem to v těch dvou keších zapsal podle toho co mám v GeoGetu...

No a ty vzdušné kilometry - neměly by se počítat vzhledem k minulé pozici ? Tohle nastavením hranice neovlivním. Když dám hranici třebas 500km a pojedu k moři, tak ta cesta bude nulová.
  • 0

#349 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:43

To je nejake divne... Do status memo nenapise ani to, ze xxx.jpg je nedostupny? Stahuje sa predsa priamo z http://cwg.maxinoha.cz/img/+meno obrazku v tabulke ... Tato tabulka sa generuje na zaklade xml suboru z http://cwg.maxinoha.cz/cwg.xml
  • 0

#350 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:48

@arne1 Nuz ak mas hgt data uz stiahnute, preco ich nepouzijes aj v mozigo?Staci mu v nastaveniach ukazat kde su... Z tej polskej stranky sa daju stiahnut len europske data a to egypt asi nie je... Hranica tam je prave a len preto aby sa taketo "dovolenkove" keskovanie nezaratavalo...takze ak si dalej ako 500Km uz sa predpoklada ze si nejazdil vlastnym autom a zarata sa 0. Opakujem ak sa Ti nepaci , nepouzi...
  • 0

#351 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:49

Jo a ještě - jaký je rozdíl mezi adresářem "GC" a "FoudGC" ? Tj kde je vhodné dělat úpravy ?
  • 0

#352 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:51

To je zdroj dat odkial sa berie do statistiky...do FondGC sa zapise stav prveho stiahnutia a statistika sa potom rata z tychto dat...hoci sa dodatocne v listingoch kesiek daco zmenilo...Take udaje ako mnm zapis aj tam aj tam...
  • 0

#353 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:56

klama napsal/a:
@arne1
Nuz ak mas hgt data uz stiahnute, preco ich nepouzijes aj v mozigo?Staci mu v nastaveniach ukazat kde su...

A víš že ani nevím jak to GeoGet dělá ? hgt data jsem tam nenašel - ale když si otevřu listing nalezené keše tak tam ta výška prostě je.
  • 0

#354 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 11:57

Výškové data jsem získal i z těchto stránek:
http://www.viewfinde...dem3.html#scand
je tam i Afrika atd.
  • 0

#355 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 12:06

Ak mozigo nenajde prislusne hgt data tak 1:V nastaveniach/Vyskove data uvidis, ktory obdznik mu chyba aby mohol urcit mnm 2.Tento mozes stiahnut automaticky ak je na tych predpokladanych serveroch a ak nie su, musi ti pomozt google alebo perfis page, ktoru sem dal PabloM64...'
  • 0

#356 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 12:41

klama napsal/a:
To je nejake divne...
Do status memo nenapise ani to, ze xxx.jpg je nedostupny?
Stahuje sa predsa priamo z http://cwg.maxinoha.cz/img/+meno obrazku v tabulke ...
Tato tabulka sa generuje na zaklade xml suboru z http://cwg.maxinoha.cz/cwg.xml

JJ, to napíše, ale naprosto pro všechny obrázky, ale když nějaké označím do sbírky a pag vygeneruji statistiky, takse normálně ukáže.
Prostě se jen nechcou stahovat do lokalního PC.
  • 0

#357 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 13:06

Jaj nemas nahodou nastaveny switch na hlavnej stranke..."Obrazky nie"? Ono to ide cez download rutinu kde toto sposobuje preskocenie...
  • 0

#358 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 18:36

klama napsal/a:
Jaj nemas nahodou nastaveny switch na hlavnej stranke..."Obrazky nie"? Ono to ide cez download rutinu kde toto sposobuje preskocenie...

Ano, bylo to tím.

Jinak semi zatím nepodařilo vyřešit to stahování kešek,prostě sami se nestahují, musím klikat na tlačítko Kontrola.
Zkoušel mít nastavený IE8, tak jsem i nainstaloval nejnovějšího Firefoxe a nic nepomohlo.
Zatím to řeším makrem co kliká místo mě :-)
  • 0

#359 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 19:38

Skus pouzivat staru metodu na stahovanie dat... Nastavenie/Ostatne nastavenia/Download engine/webbrowser
  • 0

#360 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2009 - 20:11

klama napsal/a:
Skus pouzivat staru metodu na stahovanie dat...
Nastavenie/Ostatne nastavenia/Download engine/webbrowser

Stačí nastavit prohlížeč v Nastavení/Logo&Cesty/Cesta k browseru,
nebo má vliv i nastavení ve windows výchozí prohlížeč?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka