Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - štatistiky do profilu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
626 odpovědí na toto téma

#301 besinka

besinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 14:20

GC.com funguje, můžu se i bez problémů přihlásit, jen při kliknutí na odkazy - např. (filter out finds), List newest in Czech Republic, My Public Profile, .... Běžně pracuju v Mozille, ale když je aktuálně ten problém, tak to ani na IE nefunguje, to jsem zkoušela hned. Po kliknutí na odkaz je v okně adres načtená celá adresa, dole je napsáno "hotovo", ale otevřené okno na monitoru zůstává bílé. :o Teď to zase chvilku běží, uvidím, co bude dál. Pokud to opravdu nesouvisí se statistikou v profilu, nebudu to asi dál rozvádět, ať toto téma neplním dotazy, které sem nepatří. Děkuji za odpověď. ;)
  • 0

#302 besinka

besinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 19:54

Podle návodu zkouším statistiku "nadmořské výšky". Všechno postupně nastaveno a evidentně to funguje. Jen zjišťuji, že v grafu mi asi polovina keší chybí. Je možné, že u některých se prostě nadmořská výška nenačte ?
  • 0

#303 karelbela

karelbela

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 20:28

někdy mi připadá, že se ty výšky objeví až po novém restartu ........
  • 0
když vidím díru, musím do ni.

#304 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 20:38

besinka napsal/a:
...v grafu mi asi polovina keší chybí...

Nemáš tam zaškrtnuto "redukce počtu nálezů" ? Defaultně to totiž je takto nastaveno...
  • 0

#305 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 20:41

Pokial ide o kesky z vnutrozemia tak by mali mat nadmorsku vysku vsetky, teda skoro vsetky - su ladovce atd kde su mnm nedefinovane...ale o takych sa asi nebavime. Cize otazka znie ako dodatocne dostat do databazy najdenych kesiek nadmorske vysky? 1.Trebars aj tak ze cez ine hladania /Nearest/ vyuzijes mackadlo "Zoznam najdenych na hlavnu stranku" 2.Oznacis vsetky 3.Z menu pouzi "Oznacene dopln o vyskove data a hodnotenie"... Do listingov kesiek by sa mali zapracovat mnm... Skontrolujes to jednoducho tak ze tapnes na zoznam a nechas si ukazat listing Ak v listingu najdes za lomitkom nejake cislo ide prave o nadmorsku vysku... GPS:48.2298833,18.603/160m
  • 0

#306 besinka

besinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 20:54

Přesně tak to dělám, ale i když mám označené všechny kešky na hlavní straně, tak po stisknutí "Oznacene dopln o vyskove data a hodnotenie" zmizí háčky jen u některých, ostatní se v profilu nezobrazí .... a ani u jejich listingů ty nadmořské výšky nejsou ... Listingy, kde jsou nadmořské výšky jsou v jiném formátu, ty ostatní zůstavají nezměněny
  • 0

#307 besinka

besinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 21:16

Zdá se, že jsem na to přišla .... kešky na hlavní stránce musím ještě "stáhnout (CP1250) .... jen pokud těch 300 budu stahovat po jedné, asi nad tím usnu .... nejde to všechno najednou ?
  • 0

#308 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 21:23

Ak ku keske nevie program najst vyskove data, tak by o tom mal zobrazit spravu, pokial toto zobrazovanie nemas vypnute v nastaveni... Nastavenia /Ostatne nastavenia/vyskove data Ak nevie program doplnit listing o vyskove data tak by mal predpripravit potrebne stvorce do nastaveni /vyskove data na stiahnutie z netu... O ake kesky ide? Uved aspon jednu GC, ktora Ti nejde... Ina metoda na doplnenie mnm dat je oznacit kesku na hlavnej stranke a oznacit checkbox prepisuj a znova stiahnut listing...ak program najde vyskove data doplni ak nie bude "frflat"...
  • 0

#309 besinka

besinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2009 - 21:52

Tak podle posledního návodu se mi kešky pomalu přepisují. Mám pocit, že zatím to funguje u všech. / byl problém v tom, že na hlavní stránce byly kešky sice napsány, ale většina nebyla stáhnuta /. A teď už to vidím i na profilu. Povedlo se. Přece jen je tam těch TISÍCOVEK trošku víc. Děkuji za trpělivost a pomoc a skláním se před někým, kdo dokáže takový program sestavit. DÍK !
  • 0

#310 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 10:32

Pozrite si klikaciu statistiku

2009.10.27.10 (7) Update
===================
bug1=fast /httpcli/ prístup pre userov so znakom "&" v nicku
bug2=počet kešerov na našich keškách zvýšený na 5000
add1=Klikacia štatistika
===================
Pripomienky, napady su vitane...
Regostrovani stahujte odtialto

• 0

#311 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 14:54

Ted nevím jestli to popíšu srozumitelně... Dám si vyhledat kešky v okolí, utvoří se nějaký jejich seznam a dám "do seznamu". Dole mi to napíše "pridané 19/už boli....", takže očekávám, že se v hlavním seznamu objeví těch 19 nových. Bohužel ale ne, nepřibyde tam ani jediná z nich... Takto mne zlobil už i předešlý update verze...
  • 0

#312 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 15:37

Ano tento bug uz poznam na "vlastnej kozi", otazka znie preco si to nenahlasil skor?
  • 0

#313 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 16:08

Protože mi včera v noci doma zlobil net a už jsem neměl nervy se s tím vztekat... Omlouvám se.
  • 0

#314 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:33

Tak si tu hraji s novou verzí a bohužel, ta to nevyřešila :(
  • 0

#315 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:40

Chyba to je rafinovanejsia ako sa zdala, resp. boli dve:) Skus teraz...dufam, ze neboli tri:)
  • 0

#316 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:43

[quote]klama napsal/a:
Pozrite si klikaciu statistiku

Ta klikací statistika je FAJN! Začínám uvažovat, že si zpracuji i vzdušné kilometry - vzdálenosti za dny.
;)
  • 0

#317 kocir

kocir

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:48

Mam par dotazu 1) Nektere napisy nejsou videt cele, Pls co to je? 2) Nenasel jsem volbu 4 prepinani na klikaci statistiku
  • 0

#318 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:52

Toto je chyba prekladu do cestiny..pusti si program slovencine a exportuj si pomocou google preklad a potom si to mozes vyeditovat a dat tam co len chces... Alebo este inak. Kvoli priestoru som dodatocne zmenil texty tychto checkboxov aby sa zmestili dalsie ale vypomstilo sa to na cestine, lebo preklad k tomu je stale este ten stary... Notepad pouzivat snad vies...Medomysovi som zabudol avizovat aj tieto zmeny...
  • 0

#319 kocir

kocir

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:58

klama napsal/a:
Toto je chyba prekladu do cestiny..pusti si program slovencine a exportuj si pomocou google preklad a potom si to mozes vyeditovat a dat tam co len chces...
Alebo este inak.
Kvoli priestoru som dodatocne zmenil texty tychto checkboxov aby sa zmestili dalsie ale vypomstilo sa to na cestine, lebo preklad k tomu je stale este ten stary...
Notepad pouzivat snad vies...Medomysovi som zabudol avizovat aj tieto zmeny...

Je tam strasne malo mista, v TXT jsem nasel co tam puvodne bylo a nepotrebuji to :-)

Jeste pls kde je ta volba ze 4 druhu klikani. To co tam je nastaveno defaultne se me moc nezamlouva kvuli prehlednosti,

P.S: prepnul jsem se do slovenciny a necham to tak. Slovencine rozumim. Jenom "favoritne" me pobavily. Cekal bych "oblubene" :-)
  • 0

#320 kocir

kocir

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 22:07

Kocir napsal/a:

klama napsal/a:
Toto je chyba prekladu do cestiny..pusti si program slovencine a exportuj si pomocou google preklad a potom si to mozes vyeditovat a dat tam co len chces...
Alebo este inak.
Kvoli priestoru som dodatocne zmenil texty tychto checkboxov aby sa zmestili dalsie ale vypomstilo sa to na cestine, lebo preklad k tomu je stale este ten stary...
Notepad pouzivat snad vies...Medomysovi som zabudol avizovat aj tieto zmeny...

Je tam strasne malo mista, v TXT jsem nasel co tam puvodne bylo a nepotrebuji to :-)

Jeste pls kde je ta volba ze 4 druhu klikani. To co tam je nastaveno defaultne se me moc nezamlouva kvuli prehlednosti,

P.S: prepnul jsem se do slovenciny a necham to tak. Slovencine rozumim. Jenom "favoritne" me pobavily. Cekal bych "oblubene" :-)

Tak uz jsem nasel ten prepinac, ale az ve Slovenske verzi.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama