Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - štatistiky do profilu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
626 odpovědí na toto téma

#201 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 6:57

Z videa ktore si mi poslal je vidiet ze... 1.Pouzivas verziu 2009.6.16.19 a dnes je k dispozicii 2009.6.21.21 Preco? Viacej v maily
  • 0

#202 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 15:27

klama napsal/a:
Z videa ktore si mi poslal je vidiet ze...
1.Pouzivas verziu 2009.6.16.19 a dnes je k dispozicii 2009.6.21.21
Preco?
Viacej v maily

Provedl jsem aktualizaci na aktuální verzi, ale chování ja stále stejné. Kontroloval jsem i nastavení v IE.

Teď zkouším přeinstalovat IE6 na IE7, dám pak report zda to pomohlo.
  • 0

#203 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:13

Tak to taky nepomohlo, akorát se změnilo trochu chování. Když kliknu ve statistikách na tlačítko "Statistiky na 1 kliknutí" (ten název mi začíná lézt na nervy) tak se objeví stejně jako předtím stránka se seznamem keší a zase zmizí ale po nějaké době se zobrazí znovu a již zůstane otevřená. Když provádím kontrolu keší (vždy od začátku), tak se to pokaždé zastaví u jiné keše.
  • 0

#204 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:29

Sice som nikde nepisal o zmene a update IE, ale o verzii Mozigo, ale no dobre... Podla videa bol problem s listingom nejakej konkretnej kesky... tato keska sa nadalej neda stiahnut/Su PM? / alebo? Pri "oprave" netreba ist vzdy od zaciatku ale len odtial kde je problem...Oznacis iba ten listing atd...
  • 0

#205 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:40

Preco nerobis to co som doporucil...a najma mam pocit ze si hodne netrpezlivy - stahovanie dat z webu nie je kopirovanie udajov z USB... Mozno ta uz zablovali na gc.com /tvoju IP/, co ja viem...
  • 0

#206 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:48

klama napsal/a:
Sice som nikde nepisal o zmene a update IE, ale o verzii Mozigo, ale no dobre...
Podla videa bol problem s listingom nejakej konkretnej kesky... tato keska sa nadalej neda stiahnut/Su PM? / alebo?
Pri "oprave" netreba ist vzdy od zaciatku ale len odtial kde je problem...Oznacis iba ten listing atd...

MoZiGo jsem samozřejmě aktualizoval.

klama napsal/a:
Preco nerobis to co som doporucil...a najma mam pocit ze si hodne netrpezlivy - stahovanie dat z webu nie je kopirovanie udajov z USB...
Mozno ta uz zablovali na gc.com /tvoju IP/, co ja viem...

Ráno jsem to pustil cca v 8:00 a po chvíli se to zastavilo na nějaké keši, pak jsem šel pryč a když jsem se vrátil v cca 16:30 domů tak to stálo pořád na té stejné keši.

Teď po přeinstalování na IE7 zatím ta kontrola jede - uvidíme zda to doběhne dokonce, vidím to tak ještě na 3-4 hodiny při těch 600 keších.
  • 0

#207 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:57

klama napsal/a:
Preco nerobis to co som doporucil...a najma mam pocit ze si hodne netrpezlivy - stahovanie dat z webu nie je kopirovanie udajov z USB...
Mozno ta uz zablovali na gc.com /tvoju IP/, co ja viem...

jen ještě upřesňuji že používám mobilní datovou kartu a u té se při každém připojení přidělí jiná IP.
  • 0

#208 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 16:58

No to sa moze stat , data z netu su nevyspytatelne...ale to neznamena, ze to vzdy musis spustat od zaciatku. Pri downloade sa moze stat, ze uplynie session a data prestanu tiect... Velmi zalezi na dobe kedy sa to spusti /ci americania spia/...ono ked to uz budes mat v PC /drvivu vacsinu/ tak to ide rychlo . Ja som x krat generoval statistiku roznym userom a niektory mali aj skoro 1000 kesiek a no problem, ale toto sa neda generalizovat.
  • 0

#209 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 18:49

Tak to již doběhlo, když spustím Preview statistiky tak to hlásí postupně tyto hlášení: Kese:GC1NK88 Lake Salzburg - Ice Age chyba udajov o zalozeni, stiahnite si listing znova Kese:GC1NK88 Lake Salzburg - Ice Age chyba udaj o souradniciach stiahnite ho znova Kese:GC1JYHN GEO FORTRESS chyba udajov o zalozeni, stiahnite si listing znova ese:GC1JYHN GEO FORTRESS chyba udaj o souradniciach stiahnite ho znova Kese:GC1KKN5 MountainCleaners chyba udajov o zalozeni, stiahnite si listing znova ese:GC1KKN5 MountainCleaners chyba udaj o souradniciach stiahnite ho znova Ale i když stáhnu znovu listing a spustím Preview tak se hlášení znovu opakují.
  • 0

#210 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 19:18

Tak teraz cez Statistika/Fav,Mil/ Oznac tieto kesky a zatrhni checkbox opravuj a prepisuj a pouzi mackadlo "Kontrola" mali by sa prislusne zaznamy stiahnut znova... Vyskusaj a uvidime...
  • 0

#211 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 19:41

Este daco, uz sa stalo, ze indexovy subor sa tak nestastne poskodi ze ho opravny proces neopravi... Cize jednoduchsie je ho zmazat aby ho program musel vytvorit znova a nielen upadateovat. Takze by som skusil zmazat z mozigo\founGC\GC1NK88.gc atd a spustit generovanie preview znova...snad to pomoze.
  • 0

#212 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 19:51

klama napsal/a:
Tak teraz cez Statistika/Fav,Mil/
Oznac tieto kesky a zatrhni checkbox
opravuj a
prepisuj a pouzi mackadlo "Kontrola"
mali by sa prislusne zaznamy stiahnut znova...
Vyskusaj a uvidime...

Teď to už prošlo, sice jsou nějaké otazníky v okresech, ale to mi nevadí, díky moc za pomoc.
  • 0

#213 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 19:58

No to som rad...ono naozaj niekedy su s tym problemy, pretoze pritecu poskodene data a z takych sa vyextrahuju hluposti, ale inokedy to je naozaj na 1.klik. Rakuske okresy su v stadiu vyvoja... Milestone, favorites a FTF si cez moje logy poznacuj atdatd... Sk a Cz okresy z mapiek si vygeneruj cez nastavenia/Mapka Okresov... Podobne galeriu fotografii na tebou zalozenych najdes v nastaveniach ...
  • 0

#214 jfvachovi

jfvachovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 17:07

Muzete mi nekdo, prosim, poradit. Prestalo mi fungovat stahovani novych verzi a aktualizaci programu. Vzdy mi to vyhodi hlasku: "Automaticky download je k dispozici iba pre" a seznam lidi. Heslo mam z oficialniho webu, ale nejak nefunguje...
  • 0

#215 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 19:47

Automaticky download novej verzie alebo download novej verzie priamo z programu je od minulej verzie k dispozicii len pre ludi zo zoznamu...je to bonus pre tych ktori prispeli na vyvoj programu.

Nová verzia je k dispozícii na stiahnutie z webu nadalej
tu
  • 0

#216 jfvachovi

jfvachovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2009 - 17:34

Dekuju moc za informace.
  • 0

#217 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2009 - 7:25

2009.7.15.8 (22) Update
===================
bug1=oprava menu
add1=podpora CWG v statistikach na zalozenych keskach
add2=doplnenie menu pre mapy.cz
===================
Vyskusajte...ocakavam pripomienky.
  • 0

#218 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 21:13

2009.7.22.22 (26) Update
===================
add1=štatistiky cwg aj na nájdených keškách
add2=konverzia gpx trasy do kml pre google earth
===================

• 0

#219 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 20:36

2009.7.30.21 (31)Update
===================
add1=do statistiky pridana prezentacia vasich nalezov v google earth
add2=zbierka cwgswg v jednoduchej databaze a s vystupom do statistik
===================

Vysledok statistiky si mozete pozriet tu statistika
Ak pouzivate Google Earth vyskusajte automaticky vygenerovanu "prezentaciu"
"prezentacia"
Mal by sa Vam otvorit Google Earth, ak nie/nemate priponu kml asociovanu s GE/ tak si subor ulozte na disk a potom ho vlozte do GE.

Ocakavam pripomienky, napady.
  • 0

#220 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2009 - 10:43

2009.7.31.23 (31)Update

===================
Tato verzia riesi zotriedene subory v mojich najdenych imym sposobom, s touto funkciou boli a su stale dake problemy pri updateoch a novych nalezoch.

Vyskusajte toto nove riesenie ci Vam bude fungovat tak ako mne - cize spravne a dobre, len pripomeniem ze cez Drag&Drop mozete preusporiadat zoznam kesiek tak aby ste dostali skutocne poradie nalezov...Pri opatovnom starte programu resp. pri pridani dalsje kesky do zoznamu by toto poradie malo ostat zachovane.

Zial doterajsie zotriedene vam nezafunguje a budete ho musiet urobit znova.

Je to este prilis "mlada" a nie velmi overena funkci atak budte v "strehu".

Cwg a swg by uz nemalo byt zavisle na webe.

Vdaka za spatnu vazbu

===================

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama