Wherigo v Praze
Publikováno 06 November 2008 - 18:58

Publikováno 06 November 2008 - 19:37
JR12 napsal/a:
PS pro gorda: baterky i kes jsem nakonec nasel.
Tak to jsem rad. A ten ulovek potesi o to vic.
Publikováno 07 November 2008 - 0:21
No klidne bych ji nechala odpocinout, at se vylezi z preskrtnuti, na ty vzdalenejsi by stejne drive ci pozdeji doslomaaaca napsal/a:
Sice je disablovany, ale vypada to ze je stale hratelne a odlovitelne...

Taky si myslim, ze Sutech akorat mlzi a snazi se to na nekoho hoditzlicinaci napsal/a:
Myslím, že Sutech byl jasně přistižen s nějakou nevábnou hnědou hmotou ve formě válečku.

Tak ty Jince by sly. Kdyz uzenu jeste kamarada, tak je to treti auto, a to by tu nasi sebranku uz pomalu pojmulo

Publikováno 07 November 2008 - 0:40
maaaca napsal/a:
Sice je disablovany, ale vypada to ze je stale hratelne a odlovitelne...
Ano, hratelné i odlovitelné to je, disablované to ale bude dlouho...
Publikováno 07 November 2008 - 9:54

Publikováno 07 November 2008 - 10:41

Publikováno 07 November 2008 - 13:00
Ty to zmákneš, věřím ti :-) Jinak pochopitelně doporučuji tmu a pokud možno vytrvalý namrzající déšť, jedině tehdy má lov smysl :-)Heulwen napsal/a:
Aha, ono to je disablovane jen kvuli tomu, ze se tam nejaka masla zamotalaO to vic duvodu zkusit, jak si s tim poradi nase uderne komando
Publikováno 09 November 2008 - 0:44

Publikováno 09 November 2008 - 1:41
Publikováno 09 November 2008 - 13:11
No proto! Už jsem se lekl, že jsi pořád mírně naštvanýSutech napsal/a:
V případě, že by někdy wig-komandouvažovalo o odlovení Záhady, již jsem ji opět enabloval a to spolu s vydáním nové verze cartridge...

Publikováno 10 November 2008 - 19:51
Ja myslim, ze to tentokrat nebude tak zly, jedna predpoved hlasi dest a kolem peti stupnu a jina jasno a mrazzlicinaci napsal/a:
Jinak pochopitelně doporučuji tmu a pokud možno vytrvalý namrzající déšť, jedině tehdy má lov smysl :-)

Coz nas ovsem stavi pred otazku: Zahadu nebo Nugetky? Kamarad tak pozde (hlasila jsem opet osmou hodinu) nejede, tak myslim, ze se to bude odvijet od poctu ucastniku ku poctu geovozu.
Zna nekdo nejlepsi stycny bod, kam saha mestska doprava a urcite tamtudy budou projizdet geovozy smer Jince?
Publikováno 10 November 2008 - 21:26
Publikováno 10 November 2008 - 22:01
Publikováno 10 November 2008 - 22:16

Publikováno 10 November 2008 - 22:32
Ja a planovat jizdu autem? To se vystavujete smrtelnemu nebezpecigord napsal/a:
Hlavne to naplanuj dobre.

Jo, je tam peknej kopec se ctyrma kesema a ja mam stredu volnoougord napsal/a:
Klidne bych mohl vyrazit i driv (treba v 18:00) a podivat se tam po okoli, urcite tam nejaka keska bude.

Hlavne si vymyslet, co chces za benzin a ridicske aktivity, jinak to vymyslim ja

Publikováno 11 November 2008 - 8:11
Heulwen napsal/a:
Ja a planovat jizdu autem?
Ja myslel vymyslet, zda ty Jince nebo Praha (tj. Zahadu nebo Nugetky). Takze nejdulezitejsi otazka: co? Zbytek muze nasledovat az po jejim zodpovezeni.
V pripade Jincu jsem nabizel auto, ale klidne muzu i vlakem. Jen bude asi problem s navratem.
Heulwen napsal/a:
Hlavne si vymyslet, co chces za benzin a ridicske aktivity, jinak to vymyslim ja
To je to nejmensi. Na benzi se slozime se vsichni, kdoz autem pojedou. Navrhoval bych rovnym dilem. Zbytek je poplatku prost

Sutech napsal/a:
Tak jak jsem na to koukal, do Jincí nemám, jak se dostat, takže se nebudu moct přidat, ledaže by mě někdo hodný vzal k sobě do auta
Takovych asi bude vic, proto jsem navrhoval to auto. Takze pokud Jince (a okoli), moje auto: Heulwen, Sutech, ja a jeste jedno, v nouzi 2 mistecka.
Pokud bude vic aut, muzeme se sejit na startu wheriga nebo jit kazde auto zvlast (Baskervill tak stejne dopadl, utvorily se skupinky. Osobne mi to pripada i rozumnejsi, 15 lidi najednou je na muj vkus fakt docela dost).
Heulwen, je to ted asi na tobe, hlavo komanda.
Publikováno 11 November 2008 - 8:42
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 11 November 2008 - 10:20

Publikováno 11 November 2008 - 10:31
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů