Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#261 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 21:34

Vždyť to tam máš, jenom to použít Header Nálezy podle okresu SPLIT 2 WIDTHNEXT 340 FindsByCantonTable none WIDTHNEXT 340 FindsByOkresCZMap none Použijte fantazii, ať nejsou všechny ty statistiky stejný. To Pontiac_CZ: ne, tečky nebudou, mám k tomu několik důvodů 1) už to krásně funguje tady 2) mapa krajů/okresů je velice mírně, ale přesto šišatá a tudíž nezkalibrovatelná 3) jeden bod v HTML potřebuje asi 110 znaků, takže maximum je někde kolem 1400 bodů
  • 0
MaFa

#262 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 21:45

No jo, vždyť je to tak jednoduché :). Díky, ještě jsem neprostudoval pořádně ty změny nových verzích, dříve to takto nešlo.
  • 0

#263 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 22:01

HaLuMa napsal/a:
Tuhle jsem koukal na neci statistiku z GSAKu a napadla mne takova blbost...

Co do te paticky, za informaci cim byla statistika vygenerovana, pridat take cas straveny generovanim?

To aby uzivatele GSAKu videli, jak je ten jejich generator strasne pomaly... ;)

a) GSAK za to nemůže, je to otázka toho makra..
B) podívej se do statistik, co generuje GSAK a je tam toho tak o 30% víc než z GGstatu
  • 0

#264 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1771 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 22:09

HaLuMa napsal/a:
Tuhle jsem koukal na neci statistiku z GSAKu a napadla mne takova blbost...

Co do te paticky, za informaci cim byla statistika vygenerovana, pridat take cas straveny generovanim?

To aby uzivatele GSAKu videli, jak je ten jejich generator strasne pomaly... ;)

To je sice pěkné číslo, ale naprosto nerelevantní i v rámci jednoho softu, natož mezi různými. Přece nemůžeš srovnávat čas generování statistiky na P150 z flashdisku a na nejnovějším herním stroji z SATA disku :)

PS pro šťouraly: příklady jsou záměrně extrémní až nesmyslné
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#265 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 23:07

sobikovi napsal/a:
a) GSAK za to nemůže, je to otázka toho makra..
B) podívej se do statistik, co generuje GSAK a je tam toho tak o 30% víc než z GGstatu

Tady taky Geoget negeneruje statistiky. Ale ona to zalezitost systemu je, protoze jde o to, jake mas podminky. Kdyz vidim, jak slozitejsi makra zahajuji praci kopirovanim dat do docasne Sqlite tabulky, aby se s temi daty dalo rozumne pracovat... oproti Geogetu, ktery je na Sqlite databazi nativne postaven.

Ostatne, jsi idealni clovek na prakticky pokus. Zkus schvalne zmerit ty casy... ;)
  • 0

#266 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 23:19

LudekV napsal/a:
To je sice pěkné číslo, ale naprosto nerelevantní i v rámci jednoho softu, natož mezi různými. Přece nemůžeš srovnávat čas generování statistiky na P150 z flashdisku a na nejnovějším herním stroji z SATA disku :)

PS pro šťouraly: příklady jsou záměrně extrémní až nesmyslné

Nejakou predstavu ti to ale i tak da.

Koukam se na FindStatgen z GSAKu:
PaBa - 46s
mitak - 56s
abakus- 30s
...A v dalsich profilech jsem videl i horsi casy, tohle patrilo ke spicce...

Ti vsichni asi nebudou poustet GSAK na nejakem starem strepu z flash disku, ze?

A oproti tomu Ggstat mi doma bezi 8s. To je sakra rozdil! A co mam za pocitac? Stare jednojadrove AMD na dvougigu a disk mam pomaly petitisiciotackovy GreenPower od WD.

Jiste ze je to cislo ve sve podstate k nicemu, ale jista forma pozitivni reklamy to je. ;)
  • 0

#267 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 23:23

sobikovi napsal/a:

No, v Ggsatu jsou zase jine veci, ktere FindStatGen nema... otazka je, jestli ti statistiky vyhovuji a jake nakonec vlastne pouzivas.

A ja koukam, ze ty sam mas v profilu GgStat, takze to s tema funkcema navic nebude tak zhave. :P
  • 0

#268 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 23:29

MaFa napsal/a:
Vždyť to tam máš, jenom to použít

Header Nálezy podle okresu
SPLIT 2
WIDTHNEXT 340
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 340
FindsByOkresCZMap none

Hele, tady krasne vidim, ze v tabulce mam nalezy v okrese 'Ostrava-město', ale tento okres neni nijak vybarveny. Asi nejaka chybicka v identifikaci okresu pro mapku.
  • 0

#269 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 December 2008 - 23:31

MaFa napsal/a:
FindsByCantonTable none

Jde nejakym parametrem omezit pocet vypsanych radku v tabulce? Mam na mysli, ze bych si rekl, aby se mi vypsalo jen treba deset nejlepsich okresu a ne vsechno.

Diky!
  • 0

#270 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 8:16

HaLuMa napsal/a:
Hele, tady krasne vidim, ze v tabulce mam nalezy v okrese 'Ostrava-město', ale tento okres neni nijak vybarveny. Asi nejaka chybicka v identifikaci okresu pro mapku.

Nevím co přesně myslíš 'Ostrava-město', ale okres Ostravský se normálně vykreslí. Pošli vygenerovaný odkaz, jestli v něm není chyba.
  • 0

#271 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 9:57

PetrX napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Nevím co přesně myslíš 'Ostrava-město', ale okres Ostravský se normálně vykreslí. Pošli vygenerovaný odkaz, jestli v něm není chyba.

Okres Ostravský neexistuje, je jen okres Ostrava - město
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#272 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 9:59

To aby uzivatele GSAKu videli, jak je ten jejich generator strasne pomaly...

13 vteřin je pomalý?
  • 0

#273 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 10:42

polerok napsal/a:

To aby uzivatele GSAKu videli, jak je ten jejich generator strasne pomaly...

13 vteřin je pomalý?

Skoda, ze jsi neocitoval i ten smajlik, netreba se kvuli tomu rozcilovat, byl to jen usmevne rejpnuti.

Nicmene, pokud mas pocit, ze je to rychle, tak si zkus na stejnem zeleze pustit Geoget a GGstat. Moc by mne zajimalo prakticke porovnani, protoze me na pomalem domacim pocitaci bezi GgStat pouhych 8 vterin, a v praci, na rychlejsim pocitaci, je to mene nez tri vteriny.
  • 0

#274 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 10:56

A nechcete si na tyhle zbytecny diskuze o rychlosti zalozit novy vlakno? Ja s autorama FindStatGenu nijak nesouperim a spis tam hledam inspiraci a jak je videt z grafu smeru, tak oni u me taky. Vybarveni Ostravy zajistim v dalsi verzi. Je mozny, ze takovejch okresu bude vic, nekontroloval jsem to.
  • 0
MaFa

#275 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:19

Pardon, omlouvam se, jen jsem mel nutkavou potrebu si rejpnout, ze neni vsechno zato, co se trpyti. Zkrotim se, abych nemusel sam sebe moderovat. ;) Jinak k veci, aby to nezapadlo, u mne jsem zatim narazil jen na problem s tou Ostravou. A muj dotaz, jestli jde tabulka s okresy omezit na X nejlepsich polozek? (Aby se nevypisovala cela...) Diky!
  • 0

#276 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:19

polerok napsal/a:
Okres Ostravský neexistuje, je jen okres Ostrava - město

Už jsem to pochopil. Potíž je v tom, že jsem vycházel ze zdroje, kde byla Ostrava uvedena jako okres Ostrava a nikoliv z toho, co dělá makro pro GeoGet. To samé jsem poslal MaFovi a tím pádem vznikla tato chyba. Pokusím to podrobněji prozkoumat.
  • 0

#277 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:30

Zatím to vypadá, že je špatně jen Ostrava, která má být Ostrava-město a Prahu je také uvedena jako Praha-město oproti GeoGetu kde je uveden jako Hlavní město Praha, ale kupodivu funguje :).
  • 0

#278 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:51

No to je prece hrozne jednoduchy, v Praze uz jsem lovil, takze jsem ji opravil, V Ostrave jsem zatim nelovil, takze jsem chybu prehlid.
  • 0
MaFa

#279 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:55

Skoda, ze jsi neocitoval i ten smajlik, netreba se kvuli tomu rozcilovat, byl to jen usmevne rejpnuti.

Však já se nechtěl hádat, to byla jen otázka do pléna :)

Nicmene, pokud mas pocit, ze je to rychle, tak si zkus na stejnem zeleze pustit Geoget a GGstat. Moc by mne zajimalo prakticke porovnani, protoze me na pomalem domacim pocitaci bezi GgStat pouhych 8 vterin, a v praci, na rychlejsim pocitaci, je to mene nez tri vteriny.

Rád bych, ale nové stat. se mi nikdy nepodařily rozjet, takže jsem je ani nevyzkoušel.... :(
  • 0

#280 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 19 December 2008 - 12:56

Zatím to vypadá, že je špatně jen Ostrava, která má být Ostrava-město a Prahu je také uvedena jako Praha-město oproti GeoGetu kde je uveden jako Hlavní město Praha, ale kupodivu funguje

Stejný problém by mohl nastat třeba u Brna atd, prostě u větších měst, kde je město samo okresem....
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama