GgStat
Publikováno 12 prosinec 2008 - 15:56
Publikováno 12 prosinec 2008 - 16:06
Publikováno 12 prosinec 2008 - 16:12
Publikováno 12 prosinec 2008 - 19:28
EDIT: změna odkazu
Link: http://pozemni-stavi...s&chld=AAULBECH
Už je vše skoro hotové a funguje to na podobném principu jako Google API. Poslední věc co chybí je gradient pro vybarvování mezi max a min, to ještě musím dodělat apak bude vše OK.
Publikováno 12 prosinec 2008 - 19:37
Publikováno 13 prosinec 2008 - 8:28
HaLuMa napsal/a:
Uznavam, ze to vypada opravdu lepe nez to co maji u GSAku!
Hele, vazne, napis pepovi.z.pocernic, jestli by takovyto skript nechtel provozovat tady na serveru.
Moc pekne. To provozovani na zdejsim serveru mi pripada velmi rozumne a mohlo by se doplnit i o kraje. Pouziti o statistik by pak nemelo zadnou chybu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 prosinec 2008 - 11:27
Zde přikládám odkaz na mapu kompletně vybarvenou.
link: http://pozemni-stavi...HULUOVSVYZLZNZR
Publikováno 13 prosinec 2008 - 13:08
Publikováno 13 prosinec 2008 - 17:09
Publikováno 13 prosinec 2008 - 17:37
Publikováno 13 prosinec 2008 - 23:49
Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:18
teoreticky se počítá s tím, že ggstat bude generovat víc než prázdný soubor?
Ale možná dělám chybu někde já, poprosím o kontrolu:
- znovu jsem nainstaloval GeoGet (geogetsetup-2.0.17.393.exe)
- natáhl GPX ze Skrýšotlače - fajn, vidím svých 201 kešek i s datem nálezu
- zkopíroval soubory GGStat (ggstat-1.1.8.zip) kromě GgStatperl.ggp.pas (Perl nemám nainstalovaný, takže ho netřeba) do pracovního adresáře GeoGetu, což je u mě C:\Documents and Settings\Paja\Data aplikací\GeoGet\
- upravil začátek GgStat.ggp.pas (s důrazem na 8.3 filesystém) následovně:
const GgStat = 'C:\DOCUME~1\Paja\DATAAP~1\GeoGet\GgStat.exe'; Statistics = 'C:\DOCUME~1\Paja\DATAAP~1\GeoGet\Stats.htm'; Template = 'C:\DOCUME~1\Paja\DATAAP~1\GeoGet\Template.en'; Database = 'C:\DOCUME~1\Paja\DATAAP~1\GeoGet\geoget.db3'; Cacher = 'Pontiac_CZ'; HomeLat = '49.175833'; HomeLon = '17.523883'; function PluginCaption: string; begin Result := 'GgStat exe'; end; function PluginHint: string; begin Result := 'GgStat exe'; end; function PluginIcon: string; begin Result := DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIAAAAAAAACIB////////wgIAA8ABwAAcAcMwAuwCZEABwzEC7MJkQgHDMQLswmRCAcMxAuzCZEIBwzEC7MJkQgIDMQLswmRCAeAAAuzCZEICHCIC7MJkQgHgIgLswCRCA9wiAuzCAAIgPCIC7gIiIiIAIiAAAiIiIiAiIiIiIiI'); end; function PluginFlags: string; begin Result := 'toolbar'; end; procedure PluginStart; begin // Od verze GG 2.0.12 RunExec('"' + AnsiToOem(GgStat) + '" -d "' + AnsiToOem(Geoget_Datadir + '/geoget.db3' ) + '" -o "' + AnsiToOem(Statistics) + '" -t "' + AnsiToOem(Template) + '" -c ' + Geoget_Owner + ' -x ' + Geoget_RefX + ' -y ' + Geoget_RefY); RunShell(Statistics); // RunExec('"' + GgStat + '" -d "' + Geoget_Datadir + '/geoget.db3" -o "' + Statistics + '" -c ' + Cacher + ' -x ' + HomeLat + ' -y ' + HomeLon); // RunShell(Statistics); end;
Když kliknu v GeoGetu na ikonku "GgStat exe", vygeneruje se v pracovním adresáři Stats.htm, který má aktuální čas (tzn. se opravdu modifikuje), ale nulovou velikost.
Předpokládám, že jsem do záhlaví GgStat.ggp.pas ani ty 8.3 cesty psát nemusel, podle informací ve fóru si GgStat cesty přebírá od GG, ale pro jistotu.
Nevíte, kde je chyba?
Publikováno 14 prosinec 2008 - 15:35
Pontiac_CZ napsal/a:
Ahoj,
teoreticky se počítá s tím, že ggstat bude generovat víc než prázdný soubor? ...
Tadle odpověď mě taky zajímá. Ať jsem zkoušel cokoliv, tak vygeneruje prázdný Stats.htm. Nepovedlo se mi ani změnit jméno výstupního souboru.
Zatím jsem to vyřešil voláním z příkazového řádku. Napsal jsem si bat soubor a z něj generuju bez problémů.
Publikováno 14 prosinec 2008 - 16:06
GgStat.exe -d geoget.db3 -o stats.html -c Pontiac_CZ -t Template.en -x 49.175833 -y 17.523883a výsledek už mám. Ještě to chce upravit template - ovšem pokud např. "TFT list" autor nemyslí soupis kačerem zakoupených LCD monitorů a TV.
Publikováno 14 prosinec 2008 - 16:21
Publikováno 14 prosinec 2008 - 16:22
S tím jsem zápasil včera, takže můžu posloužit čerstvou zkušenosti. V Geogetu musíš vytvořit nový sloupec (Tools/Setings/Collums) typu Tag category, který musí mít nadpis FTF a Tag Category FTF. Možná jedna z těch podmínek není nutná, ale dal jsem obě. Co mě vytrápilo nejvíc, jak přidat novou Tag category. Na libovolném řádku, pravá myš - Edit Tags. Add. Pole Category je sice rozevíratelný seznam, ale dá se do něj napsat nová hodnota. Nemusí se vybrat. To samý v poli Value.Pontiac_CZ napsal/a:
.... Ještě to chce upravit template - ovšem pokud např. "TFT list" autor nemyslí soupis kačerem zakoupených LCD monitorů a TV.
Když jsem obsadil aspoň jednu hodnotu ve sloupci FTF, tak už to generovalo správně
Publikováno 14 prosinec 2008 - 17:07
Publikováno 14 prosinec 2008 - 19:34
Publikováno 14 prosinec 2008 - 19:57
MaFa napsal/a:
P.S. Vsechny funkce, ktery ja osobne v GgStatu potrebuju a chci uz tam mam a krome ztraty casu z dalsiho vyvoje vubec nic nemam
Tak tenhle pocit duverne znam. Ale nic netrva vecne a pak clovek dostane nejakou zajimavou myslenku...
Publikováno 14 prosinec 2008 - 20:35
Pak je čas začít psát dokumentaci ke svým dílůmHaLuMa napsal/a:
MaFa napsal/a:
P.S. Vsechny funkce, ktery ja osobne v GgStatu potrebuju a chci uz tam mam a krome ztraty casu z dalsiho vyvoje vubec nic nemam
Tak tenhle pocit duverne znam. Ale nic netrva vecne a pak clovek dostane nejakou zajimavou myslenku...
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů