GgStat
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:26
Publikováno 07 srpen 2009 - 13:29
Mozna bych mohl pridat configuraci ownera do template, takze nadefinovany owner by se bral podle id, nenadefinovany podle author. Bohuzel id je jenom cislo, takze jinak to asi udelat nepujde. Neco jakoNo popravde receno to ID by stacilo. Chtela bych ve statistikach mit razeni podle toho, na koho je listing psany tedy podle tohoto ID. Takze pokud by to slo nejak udelat budu rada
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e8 Rumcajs
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e9 Manka
Publikováno 07 srpen 2009 - 14:48
MaFa napsal/a:
Mozna bych mohl pridat configuraci ownera do template, takze nadefinovany owner by se bral podle id, nenadefinovany podle author. Bohuzel id je jenom cislo, takze jinak to asi udelat nepujde. Neco jakoNo popravde receno to ID by stacilo. Chtela bych ve statistikach mit razeni podle toho, na koho je listing psany tedy podle tohoto ID. Takze pokud by to slo nejak udelat budu rada
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e8 Rumcajs
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e9 Manka
No takze podle tohohle bych musela mit soubor, kde kazdemu OWNERID priradim nick nebo jak to mam chapat?
Upozornuji ze nesu ITak, takze ne vsemu plne rozumim.
Publikováno 09 srpen 2009 - 13:38
Publikováno 09 srpen 2009 - 15:59
Publikováno 10 srpen 2009 - 21:31
HaLuMa napsal/a:
To spise vypada, ze nektere ty kesky maji kraj v polozce pro country, coz by se ti mohlo stat, pokud se ti podarilo naimportovat nejake rozdelene kesky jeste v dobe, kdy jsi mel stary countryid.txt. Postizene kesky je treba naimportovat znova a melo by to byt v poradku.
Díky za radu. Když jsem si nechal v sloupcích zobrazit i stát a území, bylo jasné, které kešky jsou ty problémové. Nevím sice, jak jsem přesně měl udělat ten znovuimport, jestli úplně vymazat ze seznamu a pak jakoby zase načíst (což vzhledem k archivovanosti některých mohl být problém), nicméně jsem si nechal u těch "defektních" načíst listingy, a zdá se, že už je to OK. Ještě jednou dík, Jarda
Publikováno 10 srpen 2009 - 21:38
Publikováno 13 srpen 2009 - 21:31
Publikováno 15 srpen 2009 - 19:46
Publikováno 15 srpen 2009 - 22:20
sobikovi napsal/a:
Bylo by možné do statistik zaimplementovat volbu pro xTF sekci? Jde mi o to, že v GG sleduji FTF, STF, TTF a PTF a ve statistikách bych chtěl mít zobrazené jen FTF. Znamenallo by to asi přidat sekci pro nastavení FTF=yes, STF=yes, TTF=yes, other=yes
Zdá se mi zbytečné zakládat pro to další tag v GG. díky.
...tak to je asi fakt jednodušší si udělat vlastní TAG
Publikováno 16 srpen 2009 - 7:51
Dva TAGy na stejnou hodnotu je nesmysl a zbytečně se zaneřádí databáze. Bylo by asi jen třeba upravit konfigurování sekce FTF ve statistikách. Třeba vypsáním typu xTF, který chci zobrazovat ve statistice..Sally&eL napsal/a:
...tak to je asi fakt jednodušší si udělat vlastní TAG
Publikováno 21 srpen 2009 - 13:42
OK, když bez reakce, pak jsem tedy přešel na 2 tagy (stále si myslím že jeden z nich je zbytečný) a FTF generuji jen z toho FTF, ostatní xTF si eviduji pod tagem xTF. Teď je ale docela ošklivý to, že jsou všechny řádky tučně, jelikož je default nastaveno že FTF má být tučně. Bylo by tedy možné do konfigurace přidat, zda má být FTF tučně (pro ty co tam vypisují všechny xTF) nebo jen normálně pro ty, co si tam vypisují jen FTF?sobikovi napsal/a:
Dva TAGy na stejnou hodnotu je nesmysl a zbytečně se zaneřádí databáze. Bylo by asi jen třeba upravit konfigurování sekce FTF ve statistikách. Třeba vypsáním typu xTF, který chci zobrazovat ve statistice..
Možnost volby co se má zobrazovat z jednoho tagu a případně grůpování podle tagu by bylo jistě nice to have
Předem díky...
Publikováno 25 srpen 2009 - 17:13
Kuratkoo napsal/a:
Muzu se zeptat nejakeho linuxaka, kteremu funguje Ggstat, jak to dokazal? :-) Mam posledni verzi Ggstat, vse nainstalovane (snad), ale bohuzel to spadne buhvi kde .. Radek 8740 v kodu fakt neni Diky za jakekoliv napady..
kfc@chilli:~/.wine/drive_c/Program Files/GeoGet/data$ perl GgStat.pl -t Template.cz -c Kuratkoo -o stats.htm -d geoget.db3 Name "main::TypesOrder" used only once: possible typo at GgStat.pl line 64. Name "main::MyFoundLogsMax" used only once: possible typo at GgStat.pl line 149. Name "main::MyFoundLogsMin" used only once: possible typo at GgStat.pl line 150. Name "main::valuestyle" used only once: possible typo at GgStat.pl line 3702. Name "main::NrDNFLogs" used only once: possible typo at GgStat.pl line 123. Name "main::Moths" used only once: possible typo at GgStat.pl line 44. Name "main::topauthor" used only once: possible typo at GgStat.pl line 3917. 00:00.016841 --> GgStat Started Actual Directory: /home/kfc/.wine/drive_c/Program Files/GeoGet/data Database File: geoget.db3 Output File: stats.htm Template File: Template.cz ' at GgStat.pl line 8740
Právě se tu zoufale snažím rozběhat statistiky přes Geoget a GgStat na Linuxu a zasekla jsem se na stejném problému Jen s tím rozdílem, že postižený řádek je až na 9290...
Netuším v čem může být problém, takže pokud by mi někdo dokázal poradit nebo alespoň lehce nakopnout správným směrem, budu vážně moc ráda :|
Publikováno 25 srpen 2009 - 19:44
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 25 srpen 2009 - 19:46
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 26 srpen 2009 - 6:37
Vygeneruje se mi nějaká základní kostra statistik, ale pořád lepší než předtím - to vznikal jen prázdný soubor
Terminál vypisuje nějaké chyby:
Use of uninitialized value within %continent in concatenation (.) or string at GgStat.pl line 3169, <TEMPLATE> line 241. Use of uninitialized value within %continent in concatenation (.) or string at GgStat.pl line 3169, <TEMPLATE> line 241. Illegal division by zero at GgStat.pl line 2147, <TEMPLATE> line 265.
pokud bude večer trochu času, tak se na to zkusím podívat
Zatím moc díky!
Publikováno 06 září 2009 - 19:18
Publikováno 06 září 2009 - 20:16
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 září 2009 - 0:03
#Oblíbené
Header ...a tyhle se mu líbily nejvíc :-)
HTML <div style='width: 740px; height: 300px; overflow:auto'>
WIDTHNEXT 710
SORTTAGINDEX 1
SORTTAGTABLE -NUM
TAGTABLE TagHodnoceni Code Icon Name Size Difficulty Terrain TagElevation
TagCustomizedList TagOblibene none
HTML </div><br /><br />
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 07 září 2009 - 15:50
TAGTABLE ID Icon Name Code Date TagTOP TagHodnoceni SORTTAGINDEX 2 TagCustomizedList TagTOP none
pokud je index 1 radi to podle TagTOP
pokud je index 2 radi to podle Code
pokud je index 3 radi to podle Name
pokud je index 4 radi to podle 'niceho'
pokud je index 5 radi to podle Icon
pokud je index 6 radi to podle 'niceho'
pokud je index 7 radi to podle 'Code' (ale nejak divne)
atd
podle data mi to ne a ne seradit
pzn:
TAGTABLE ID Icon Name Code Date TagTOP TagHodnoceni SORTTAGTABLE +DATE D.M.Y TagCustomizedList TagTOP nonejsem zkousel jako prvni..
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů