Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#1021 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 9:26

No popravde receno to ID by stacilo. Chtela bych ve statistikach mit razeni podle toho, na koho je listing psany tedy podle tohoto ID. Takze pokud by to slo nejak udelat budu rada
  • 0

#1022 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 13:29

No popravde receno to ID by stacilo. Chtela bych ve statistikach mit razeni podle toho, na koho je listing psany tedy podle tohoto ID. Takze pokud by to slo nejak udelat budu rada

Mozna bych mohl pridat configuraci ownera do template, takze nadefinovany owner by se bral podle id, nenadefinovany podle author. Bohuzel id je jenom cislo, takze jinak to asi udelat nepujde. Neco jako
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e8 Rumcajs
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e9 Manka
  • 0
MaFa

#1023 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 14:48

MaFa napsal/a:

Mozna bych mohl pridat configuraci ownera do template, takze nadefinovany owner by se bral podle id, nenadefinovany podle author. Bohuzel id je jenom cislo, takze jinak to asi udelat nepujde. Neco jako
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e8 Rumcajs
OWNERID eaeae46f-fb08-4e6c-9749-878fc51d67e9 Manka

No takze podle tohohle bych musela mit soubor, kde kazdemu OWNERID priradim nick nebo jak to mam chapat?
Upozornuji ze nesu ITak, takze ne vsemu plne rozumim.
  • 0

#1024 jarda3066

jarda3066

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 13:38

Ahoj, měl bych dotaz (zřejmě na Halumu), který souvisí s tady probíraným novým dělením Česka na kraje. Používám GeoGet 2.1.12.453 a mám tam nainstalovaný nový countryid.txt. GgStat mi ale dělá tu věc, že do statistiky keší nalezených po světě nebo po Evropě mi ke stávajícím zemím (Česko, Německo, Polsko) přidává také kraje z Česka, a ještě k tomu ne všechny a ještě k tomu špatně. Například v nálezech podle krajů mi to v Plzeňském kraji ukazuje správně 19 keší, ale v nálezech podle zemí mi to v Plzeňském kraji ukazuje 4 keše. V čem je problém, případně jak to napravit, jak vyházet ty české kraje z mezinárodních statistik? Díky za odpověď, Jarda
  • 0

#1025 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 15:59

To spise vypada, ze nektere ty kesky maji kraj v polozce pro country, coz by se ti mohlo stat, pokud se ti podarilo naimportovat nejake rozdelene kesky jeste v dobe, kdy jsi mel stary countryid.txt. Postizene kesky je treba naimportovat znova a melo by to byt v poradku.
  • 0

#1026 jarda3066

jarda3066

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 21:31

HaLuMa napsal/a:
To spise vypada, ze nektere ty kesky maji kraj v polozce pro country, coz by se ti mohlo stat, pokud se ti podarilo naimportovat nejake rozdelene kesky jeste v dobe, kdy jsi mel stary countryid.txt. Postizene kesky je treba naimportovat znova a melo by to byt v poradku.

Díky za radu. Když jsem si nechal v sloupcích zobrazit i stát a území, bylo jasné, které kešky jsou ty problémové. Nevím sice, jak jsem přesně měl udělat ten znovuimport, jestli úplně vymazat ze seznamu a pak jakoby zase načíst (což vzhledem k archivovanosti některých mohl být problém), nicméně jsem si nechal u těch "defektních" načíst listingy, a zdá se, že už je to OK. Ještě jednou dík, Jarda
  • 0

#1027 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 21:38

Jakykoliv opakovany import dat bohate staci. Netreba nic mazat. azdy import dat ve skutecnosti data aktualizuje. Tedy i import stazeneho listingu. Tedy udelal jsi presne to co jsem radil. ;)
  • 0

#1028 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2009 - 21:31

Existuji nam statistiky "nejvice po sobe prokesovanych dnu" ... tedy kolik dni po sobe clovek ulovil alespon jednu pixlu a ve kterem terminu to bylo? Mozna by nebylo od veci zobrazit napr 3 nevetsi cisla...byla by moznost?;)
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#1029 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2009 - 19:46

Bylo by možné do statistik zaimplementovat volbu pro xTF sekci? Jde mi o to, že v GG sleduji FTF, STF, TTF a PTF a ve statistikách bych chtěl mít zobrazené jen FTF. Znamenallo by to asi přidat sekci pro nastavení FTF=yes, STF=yes, TTF=yes, other=yes Zdá se mi zbytečné zakládat pro to další tag v GG. díky.
  • 0

#1030 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2009 - 22:20

sobikovi napsal/a:
Bylo by možné do statistik zaimplementovat volbu pro xTF sekci? Jde mi o to, že v GG sleduji FTF, STF, TTF a PTF a ve statistikách bych chtěl mít zobrazené jen FTF. Znamenallo by to asi přidat sekci pro nastavení FTF=yes, STF=yes, TTF=yes, other=yes

Zdá se mi zbytečné zakládat pro to další tag v GG. díky.

...tak to je asi fakt jednodušší si udělat vlastní TAG :)
  • 0

#1031 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2009 - 7:51

Sally&eL napsal/a:
...tak to je asi fakt jednodušší si udělat vlastní TAG :)

Dva TAGy na stejnou hodnotu je nesmysl a zbytečně se zaneřádí databáze. Bylo by asi jen třeba upravit konfigurování sekce FTF ve statistikách. Třeba vypsáním typu xTF, který chci zobrazovat ve statistice..
  • 0

#1032 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 13:42

sobikovi napsal/a:
Dva TAGy na stejnou hodnotu je nesmysl a zbytečně se zaneřádí databáze. Bylo by asi jen třeba upravit konfigurování sekce FTF ve statistikách. Třeba vypsáním typu xTF, který chci zobrazovat ve statistice..

OK, když bez reakce, pak jsem tedy přešel na 2 tagy (stále si myslím že jeden z nich je zbytečný) a FTF generuji jen z toho FTF, ostatní xTF si eviduji pod tagem xTF. Teď je ale docela ošklivý to, že jsou všechny řádky tučně, jelikož je default nastaveno že FTF má být tučně. Bylo by tedy možné do konfigurace přidat, zda má být FTF tučně (pro ty co tam vypisují všechny xTF) nebo jen normálně pro ty, co si tam vypisují jen FTF?

Možnost volby co se má zobrazovat z jednoho tagu a případně grůpování podle tagu by bylo jistě nice to have ;)

Předem díky...
  • 0

#1033 StarNut.cz

StarNut.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 17:13

Kuratkoo napsal/a:
Muzu se zeptat nejakeho linuxaka, kteremu funguje Ggstat, jak to dokazal? :-) Mam posledni verzi Ggstat, vse nainstalovane (snad), ale bohuzel to spadne buhvi kde .. :( Radek 8740 v kodu fakt neni :P Diky za jakekoliv napady..

kfc@chilli:~/.wine/drive_c/Program Files/GeoGet/data$ perl GgStat.pl -t Template.cz -c Kuratkoo -o stats.htm -d geoget.db3
Name "main::TypesOrder" used only once: possible typo at GgStat.pl line 64.
Name "main::MyFoundLogsMax" used only once: possible typo at GgStat.pl line 149.
Name "main::MyFoundLogsMin" used only once: possible typo at GgStat.pl line 150.
Name "main::valuestyle" used only once: possible typo at GgStat.pl line 3702.
Name "main::NrDNFLogs" used only once: possible typo at GgStat.pl line 123.
Name "main::Moths" used only once: possible typo at GgStat.pl line 44.
Name "main::topauthor" used only once: possible typo at GgStat.pl line 3917.
00:00.016841 --> GgStat Started
Actual Directory: /home/kfc/.wine/drive_c/Program Files/GeoGet/data
Database File:    geoget.db3
Output     File:    stats.htm
Template File:    Template.cz
' at GgStat.pl line 8740

Právě se tu zoufale snažím rozběhat statistiky přes Geoget a GgStat na Linuxu a zasekla jsem se na stejném problému :( Jen s tím rozdílem, že postižený řádek je až na 9290...
Netuším v čem může být problém, takže pokud by mi někdo dokázal poradit nebo alespoň lehce nakopnout správným směrem, budu vážně moc ráda :|
  • 0

#1034 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 19:44

Zdravim, jedu na Suse, pod wine funguje jak GgStat, tak AutoStat, teda alespon u me :) Ale ne posledni verze, GgStat verze 1.1.19 na notasu slape. Zitra mam cely den volno, zkusim to rozbehnout na druhem compu a sesmolit navod. Tak vyckejte :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#1035 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 185 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2009 - 19:46

Ted jsem si vzpomel, linux mam problem s dosovskym koncem radku. Zkuste na Template pouzit prokaz "dos2unix", pokud je Template psane ve woknech...
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#1036 StarNut.cz

StarNut.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 6:37

Tak jsem změnila konce řádků u Template a pro jistotu i u GgStat.pl (u toho jsem zkusila i změnit kódování na UTF-8) a trochu se to pohnulo :)
Vygeneruje se mi nějaká základní kostra statistik, ale pořád lepší než předtím - to vznikal jen prázdný soubor :D

Terminál vypisuje nějaké chyby:
Use of uninitialized value within %continent in concatenation (.) or string at GgStat.pl line 3169, <TEMPLATE> line 241.
Use of uninitialized value within %continent in concatenation (.) or string at GgStat.pl line 3169, <TEMPLATE> line 241.
Illegal division by zero at GgStat.pl line 2147, <TEMPLATE> line 265.

pokud bude večer trochu času, tak se na to zkusím podívat :)
Zatím moc díky!
  • 0

#1037 gozer.cz

gozer.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2009 - 19:18

Zdravím, je možné do statistik zahrnout např. i sledování vlastních trackable items? Např. momentální držitel, umístění a km? Díky za odpověď
  • 0

#1038 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2009 - 20:16

Kdybych se mel striktne drzet otazky, pak odpoved zni jednoznacne: ANO. ;) Ovsem jina vec jiz je, jak a kudy do toho. Hodne zalezi na tom, jak si vysledek predstavujes. Celekm univerzalni nastin je v dokumentaci GgStatu. Jedna se o vytvoreni vlastniho TAGu nebo nekolika TAGu a jejic zarazeni do ruznych sloupcu jedne nebo vice tabulek. Prozkoumej priklady v dokumentaci, da se s tim udelat opravdu hodne, ale nepochybne ne uplne vsechno. EDIT: v kazdem pripade to ale asi bude znamenat manualni nastavovani hodnot do prislusnych TAGu nebo si napsat vlastni makro, ktere hodnoty nastavi treba ze stazenych html stranek TB.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1039 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2009 - 0:03

Rád bych si seřadil první tabulku "oblíbené" podle prvního sloupce, tzn. hodnocení na GC.cz . Sloupec zaprvé obsahuje procenta i se symbolem %, za druhé je to mnou definovaný Tag, tak nevím jestli na to funkce SORTTAGTABLE a SORTINDEX fungují? Jdou tyto funkce vůbec kombinovat? Myslel jsem, že funkcí SORTINDEX definuji sloupec, funkcí SORTTAGTABLE způsob řazení, ale nejde to:

#Oblíbené
Header ...a tyhle se mu líbily nejvíc :-)
HTML <div style='width: 740px; height: 300px; overflow:auto'>
WIDTHNEXT 710
SORTTAGINDEX 1
SORTTAGTABLE -NUM
TAGTABLE TagHodnoceni Code Icon Name Size Difficulty Terrain TagElevation
TagCustomizedList TagOblibene none
HTML </div><br /><br />

• 0

#1040 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2009 - 15:50

jen dotaz.. podle ceho zjistuje SORTTABINDEX sloupce?

TAGTABLE ID Icon Name Code Date TagTOP TagHodnoceni
SORTTAGINDEX 2
TagCustomizedList TagTOP none

pokud je index 1 radi to podle TagTOP
pokud je index 2 radi to podle Code
pokud je index 3 radi to podle Name
pokud je index 4 radi to podle 'niceho'
pokud je index 5 radi to podle Icon
pokud je index 6 radi to podle 'niceho'
pokud je index 7 radi to podle 'Code' (ale nejak divne)
atd

podle data mi to ne a ne seradit

pzn:
TAGTABLE ID Icon Name Code Date TagTOP TagHodnoceni
SORTTAGTABLE +DATE D.M.Y
TagCustomizedList TagTOP none
jsem zkousel jako prvni..
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama