gord napsal/a:
mikrom a HuntBehind: uvedte si do souladu index, typ a obsah sloupce, podle ktereho radite. Myslim, ze v tom je ten zakopany pes. Alespon jak tak ted koukam na uryvky vasich kodu.
Nerozumím co a jak lépe "sladit". Podstata funkce SORTTAGINDEX, pokud jí rozumím, je jednoduchá. Uvedu číslo sloupce definovaného v TAGTABLE a mělo by se to seřadit...jenže ono to prostě nefunguje
Přikládám svůj Template, kterým jsem vygeneroval stávající profil. Nyní v něm mám seřazeno podle
terénu, což by podle TAGTABLE měl být sloupec 7 (nebo 6, jestli je číslování od 0). Jenže abych docílil tohohle výsledku, nemám SORTTAGINDEX 6, ale
SORTTAGINDEX 11 ... a v mém příspěvku výše jsou uvedeny tagy podle kterých to řadí a čísla, kterými jsem toho docílil, a která se liší od sloupců definovaných v TAGTABLE. Zatím to spíš vypadá, i podle toho, že já i mikrom máme stejné výsledky, že zadáním čísla za SORTTAGINDEX se nedefinuje pořadí sloupce určeného v TAGTABLE, ale že se jím volá pevně stanovená funkce řazení (2=řazení podle Code, 3 = Name, 5 = Icon, atd ...), kterou ale uživatel nezná...