Přejít na obsah

Fotka

Kontrola Policie ČR

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
282 odpovědí na toto téma

#181 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 10:40

AndiTeam napsal/a:
Souhlasim na 101%, v zivote se mi spravna davka drzosti osvedcila a to jak v praci (AČR) nebo s policií a i beznem zivote. Proste sebevedomost je vynkajici "zbran". Nesmi se to, ale prehanet. Pak se to velice rychle obrati proti Vam.

Na nějakou cache vysoko na reklamním billboardu bych klidně naklusal za bílého dne v montérkách, i žebřík bych si přinesl a nikomu by to nebylo divné. Kdyby těch montérů bylo každý den několik, tak by to už možná někomu divné bylo.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#182 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 10:57

mwh: treba shaneli brigadniky na vylep :D
  • 0

#183 AndiTeam

AndiTeam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2010 - 1:16

Aviatik napsal/a:

AndiTeam napsal/a:
Souhlasim na 101%, v zivote se mi spravna davka drzosti osvedcila a to jak v praci (AČR) nebo s policií a i beznem zivote. Proste sebevedomost je vynkajici "zbran". Nesmi se to, ale prehanet. Pak se to velice rychle obrati proti Vam.

Na nějakou cache vysoko na reklamním billboardu bych klidně naklusal za bílého dne v montérkách, i žebřík bych si přinesl a nikomu by to nebylo divné. Kdyby těch montérů bylo každý den několik, tak by to už možná někomu divné bylo.

Presne tak, to je to co rikam. Jinak jak pises kdyby bylo mnoho monteru tak to lze hodit na spatne logisticke zabazpeceni z firmy. Kdy poslou vice techniku na jednu vec.
Nebo dvoji az troji zpusob udrzby
1: elektrika - revize a kontrola ci vymena
2: vyskove prace
3: stabilita pri vykyvu nahore chichihci atd.
4: nebo moznost instalace anten na net, telefon a jine nesmysly........

Lide (99,9%) maji totiz jednu blbou vlastnost, kdyz se tvarite tak jako ze to co rikate je pravda a mate nekolik malo pravdivych detailu, ktere se daji lehce a skoro na miste overit a nejsou moc konkretni - tak to proste vezmou jako fakt a uveri vam. K tomu trosku slusnosti a zdvorilostnich frazi, podle situace zanadavat na politicky vyvoj ve state a na to jak sef je otrokar ---- tak uspesny odlov je hotovy, jo plus zalogovani pomalu mudlum pod nosem.

PS:No proste to vse by slo ukecat, ja mam drzku na to, aby sem jen tak nedal vedet to proc tam vlastne jsem.
  • 0

#184 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2011 - 11:36

Oživím toto zapadlé téma svojí úterní příhodou (z logu):

Vypravil jsem se ke keši zkoumat prístupové cesty pro případ ostrého lovu. Zaparkoval jsem co nejblíž, ale s rozumem – žádná drzost, auta tam stojí casto a neprekážejí (ke keši je to nekolik set m). Mezi mnou a keší, asi 200m ode me jsem videl muže a zdálo se, že ho muj príjezd nejak zaujal. Myslel jsem, že je to jen bežná zvedavost, nebo, že se mi to jen na tu dálku zdá. Nešel jsem ke keši prímo (ani to v podstate nejde), ale oklikou po cestách. Velmi brzo jsem muzi zmizel z ocí, odešel jsem kolmo na smer k nemu. Když jsem pricházel ke keši, parkovalo tam auto. Dost me to v tech místech prekvapilo, ríkal jsem si, že se tam bud zašili milenci, nebo to jsou dost drzí kaceri. V aute nikdo nebyl. Ušel jsem ješte kousek a asi 20m od keše jsem uvidel dva chlapíky na opacné strane, asi 50m daleko. Neco si ukazovali a vypadalo to, že by to mohli být taky kaceri, co to tam šli prozkoumat jako já. Stál jsem a cekal, co oni. Zeptali se, zda nejsem od urcité instituce. Myslel jsem, že je to pruzkumný dotaz na otipování druhého kacera, a rekl "ne". Mezi námi bylo bláto a tak nešli prímo ke mne. Jeden zavolal „sejdem se támhle“ a ukázal na místo bokem. Znelo mi to ale jen jako takový nezávazný návrh na možné setkání, nechtelo se mi tím smerem a šel jsem jinam si to v okolí víc prohlídnout. Za pár minut jsem došel do míst, kde oni byli predtím, a pak i tam, co navrhovali setkání. Už tam ale nebyli a ani auto. Šel jsem zpátky ke svému autu stejnou oklikou jako poprvé. Na dohled od auta jsem se objevil asi 200m daleko a vidím, že tam stojí asi stejné auto jako pod keší, vedle nej zrejme jeden z tech chlapu a hlavne vedle ješte auto policejní a dva policajti. Šel jsem normálne k autu, evidentne na me cekali. Chlap v civilu me vyzval, abych se legitimoval. Vytáhl jsem obcanku, ale podal ji policistovi v uniforme s tím, že on má právo do ní koukat. Chlapík si uvedomil drbnou chybicku a vytáhl placku kriminální policie. Rekl jsem, že v tomhle prípade asi muže do mé obcanky koukat i on. Ptal se, co tam delám. Rekl jsem, že jsem byl na procházce a že jsme se asi kousek odsud už videli. Potvrdil to, jako se dost podivoval, proc tam chodím na procházku, a ptal se, proc jsem se s nimi nesetkal, jak chtel. Rekl jsem, že byli pro me neznámí lidé a tomu návrhu jsem nerozumel. Nechal si me po telefonu lustrovat a mezitím vyslýchal docela prísne dál. Tvrdil neco o tom, že jsem tam nemel co delat a používal argument, který nemohu napsat, abych nespoiloval. Stál jsem si ale za svým, že to je volný prostor bez nejakého zákazu vstupu. Neco tvrdil o plotu, tak jsem rekl, že tam žádný není. Tak toho nechal. Ptal jsem se, co se deje, proc me vyslýchá. Rekl, že je v techto místech páchána závažná trestná cinnost a každý, kdo se tu pohybuje, je podezrelý. Ptal se, co mám v batužku. Odpovedel jsem, že notebook, že ho nechci nechávat v aute, a zeptal jsem se, jestli ho chce videt. Rekl, že jestli tam mám opravdu notebook, tak by mu stacilo videt ružek. Otevrel jsem batoh trochu víc, videl notas a diár. Mezitím me na dálku prolustrovali a chlap hodne zmenil zpusob hovoru. Ješte me pochválil, že si chráním majetek, a vysvetlil trochu víc, co se tam deje. Doporucil mi nejakou dobu chodit na procházky jinam, že tady bude možná trochu horká puda a budou to tu monitorovat.

Neuvádím, co to je za keš, ale on to stejně asi někdo vyšťourá. Jen se ve svých případných úvahách zdržte spoilování. Doma jsem si ověřil, že keš je na obecním pozemku. Místo je volně přístupné bez nějakých zákazů natož plotu. Chodí tudy podle stop ve vyšlapané pěšince minimálně pejskaři na delší procházky. Chápu práci zmíněných příslušníků, ale nemuseli argumentovat nepravdivými nesmysly. Holt to chce nenechat se oblbovat. A taky zbytečně neprozrazovat mudlům, o co jde, když člověk nedělá nic zakázaného a policajtům není nic do toho, proč je na daném místě. Respektive jim do toho v rámci vyšetřování něco je, ale nemůžou buzerovat, když člověk nic neudělal.
  • 0

#185 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 8:51

zmijovkar: podle me si to moc dramatizoval. Jsou to taky jenom lidi a ber to tak, ze nikdy nevi s kym mluvi - proto je na miste ta ostrazitost a mozna i to "oblbovani", jak se zda tobe. Jim jde o to v nejkratsim case z tebe co nejvic vytezit, metody jsou ruzne. Myslim si, ze by tebe neubylo a ani by to nicemu neuskodilo, kdybys sel s pravdou ven. Tot muj nazor.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#186 Bisaci

Bisaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 9:03

Pěkný příběh. Zachoval jsi se podle mne naprosto správně. S policajtama je potřeba mluvit klidně a věcně ale nenechat se od nich šikanovat. Zda prozradíš že děláš geocaching nebo ne to je podle situace. Mě zastavily v německu dvě supr výstavní policajtky, už jsem se viděl jak budu čurat do kelímku (jak se propírá v našem tisku) , nebo jak mě jinak zbrutálněj. Ony si jen vyžádaly papíry a než je prolustrovaly, parádně jsme si pokecali. Pak mi popřály šťastnou cestu a prima výlet a jeli jsme dál. Takže proč panikařitkdyž člověk nedělá nic nezákonýho, že? B)
  • 0
Cože? Někde je nějaká nová FTF? Hrrr, na ni!

#187 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 9:14

Bisaci napsal/a:
Mě zastavily v německu dvě supr výstavní policajtky, už jsem se viděl jak budu čurat do kelímku (jak se propírá v našem tisku) , nebo jak mě jinak zbrutálněj.

Nebyla jedna z nich nahodou tahle? http://foto.s474n.com/polizei/

:D:D:D:D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#188 Bisaci

Bisaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 9:30

Tý jo, to byly přesně tyhle
  • 0

#189 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 11:05

S474N napsal/a:
zmijovkar: podle me si to moc dramatizoval.

Myslim si, ze by tebe neubylo a ani by to nicemu neuskodilo, kdybys sel s pravdou ven. Tot muj nazor.

Nevím, jestli myslíš dramatizaci v popisu, nebo na místě. Popis je jako WN log u dané keše dost obšírný, aby každý tušil, co ho tam může čekat - ne každý snáší zrovna dobře pohled na placku kriminální policie a zrovna u téhle keše se přímo při odlovu prostě nedá chovat nenápadně "jakoby nic", nebo rychle a nenápadně zmizet, když se někdo blíží. Kdybych psal příhodu primárně sem, byla by třeba stylizace trochu jiná, ale pohodlnější bylo zkopírovat log.

Na místě jsem určitě nic nedramatizoval, naopak jsem byl vstřícný a např. prohlídku batohu jsem nabídl sám a místo růžku noťasu jsem jim ukázal vnitřek celý. Vzhledem k tomu, o jak velké předměty se v této konkrétní trestné činnosti jedná, by se klidně žádost o prohlídku 15i litrového batůžku mohla za zbytečnou buzeraci považovat (ony předměty mnohonásobně převyšují velikostí i hmotností parametry mého zavazadla a cestou jsem viděl rýhy v terénu, jak to někdo vlekl, pravděpodobně dvě osoby). Přesto jsem nic nenamítal a bez nějakých keců a ksichtů spolupracoval.

Určitě mi nikdo nebude vykládat někde v lese nebo na louce, že tam nemám co dělat, a používat přitom vymyšlené nesmyslné argumenty. Pokud mě chce někdo kontaktovat a legitimovat, nemůže na mě na 50m zahulákat "sejdeme se támhle" (skutečně víc neřekl, to je doslovná citace a v tu chvíli mě ani náznakem nenapadlo, že je to policajt, nebyl to ode mě žádný šprajc, že jsem tam nešel). Kdyby ten člověk zavolal "dobrý den, my jsme kriminální policie, počkejte tam, prosím, na nás" nebo "pojďte sem", je to něco jiného. Určitě mají nějaké doporučené, ne-li předepsané postupy komunikace - v tomhle případě by stačila obyčejná slušnost a trocha úsudku, zda za nimi někdo přijde, když zahulákaj něco jako "pojď sem". Já jsem se choval korektně a např. ve chvíli, kdy si řekl ten muž v civilu o občanku, jsem ještě pořád nevěděl, že je od policie. Myslel jsem, že je to třeba majitel pozemku, který na mě zavolal policii a dělá ramena, že mi říká o občanku on místo uniformovaných policistů. V tomhle bodě jistě nedodržel služební postup.

Co se týče prozrazovaní gc, tak záleží samozřejmě na situaci, jak píšou Bisaci. Když polezu po mostě, tak je to asi na hraně, riskuju možná i předběžné zadržení a vyšetřování na služebně. Ve dne bych já osobně v tom případě vytáhl horolezeckou průkazku a řekl bych, že tam trénuju. Buď by mě pustili, nebo by určitě pokuta nebyla vyšší než za geocaching (který navíc na rozdíl od horolezectví nemusí policajt znát a i když se mu to vysvětlí, bude to pro něj asi méně pochopitelná zábava, než lezecký trénink). Jiná situace by byla, kdybych lezl po mostě v noci, to bych asi musel s pravdou ven. Ale vyblekotat policajtům o krabici, když chodím po lese a po louce, to je více než zbytečné (navíc v tomto konkrétním případě by asi pixlu na místě nenechali).

No, každý by se zachoval jinak, nemyslím si, že bych někomu ublížil, naopak jsem neohrozil krabici. Nevím, čemu by prospělo být připodělaný a vše jim vykecat.
  • 0

#190 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 11:47

zmijovkar: jenom pro zajimavost, pod slovnim spojenim "vse jim vykecat" si predstavujes prosim co presne? Nejake tajne odpalovaci kody k jadernym hlavicim nebo co presne?
  • 0

#191 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 12:44

S474N napsal/a:
zmijovkar: jenom pro zajimavost, pod slovnim spojenim "vse jim vykecat" si predstavujes prosim co presne? Nejake tajne odpalovaci kody k jadernym hlavicim nebo co presne?

Vše jim vykecat: co jsem tam dělal, tj. hledal keš. Jistě by je zajímalo, kde je, možná by vzhledem k důkladnosti prověřování mého výskytu na místě chtěli tu keš vidět, jestli nekecám. Mohl bych tvrdit, že to právě nevím, že jsem ji nenašel. Ale proč to takhle rozvádět, když jim v dané situaci musí stačit sdělení, že jsem tam na procházce. Není to nic podivnějšího, než hledání nějaké pixly. Navíc tato by šla asi určitě pryč, kdyby zjistili, kde je. Jaký to má důvod jim to vykládat, když to není potřeba? Situace na místě by se tím nezjednodušila, ba právě naopak. Přibylo by pravděpodobně vysvětlování, co je gc, jak jsem se o keši dozvěděl, kde se to dá zjistit, atd. Proč? To fakt nechápu.

A i když nejde o tajné kódy, tak zbytečně nechat zlikvidovat nebo jen ohrozit jednu pixlu je ok? Tahle hra má nějaká pravidla, proč je porušovat z podlézavosti policii? Nebo jaký motiv je k tomu v takové situaci o keši zbytečně vykládat? To asi nepochopím a je taky asi celkem zbytečné se o tom dohadovat. Mj. ta keš je něčí majetek, někdo si dal s ní opravdu velkou práci, má dál práci s provozem a jestli o ní chce informovat policii, ať to udělá. Ale já mám respekt jak k jeho majetku, tak k jeho úsilí připravit ostatním dobrou zábavu. Vyblekotat "já nic, já jen šel na tuhle keš", to bych se cejtil částečně i jako práskač, protože nejde jen o mě, ale o další lidi, majitele keše. Ta situace se netýkala jen mě, ale všech v téhle hře. Tak nebudu koukat na to, abych se hlavně já nějak patolízalsky z toho vykroutil.
  • 0

#192 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 12:45

S474N napsal/a:

Já to vidím tak, že zbytečně policajtům vykládat že hledám nějakou krabičku, pokud k tomu není nejmenší důvod, opravdu to není nejšťastnější řešení a pro tuto zábavu, především (i) tyto bezpečnostní složky, zrovna pochoptení nemají - přidělává jim to práci.

Vždy záleží na situaci, já osobně bych jim patrně neukazoval ani obsah baťohu..
  • 0

#193 Bisaci

Bisaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 14:48

To je taky o tom, jak moc je ten policajt nasranej... Lidi neblbněte i flojdi jsou nakonec taky jenom lidi. Nevěřím že primárně slíděj po lesích a lukách aby buzerovali ostatní vždyť je to práce navíc. Na druhou stranu, pokud se v perimetru stala vražda, nebo je tam zrovínka na houbách prezident - oni jsou placení za to , že dávaj pozor. Klasika je třeba v Londýně. Tam je přímo v listingu keše napsaný poučení, že v případě zadržení policií máš vyklopit vše o geocachingu, o pokladu i kdyby to vedlo k jeho archivaci. No a proč asi? Nebude to tím že Londýn je číslo 2 na seznamu teroristickejch cílů? Potloukat se třeba zde GC13M78 s neurčitým válcovitým předmětem v ruce a snažit se bejt co nejvíce nenápadný zákonitě povede k vašemu zatčení. To se přece na anglický "bobíky" nemůžete zlobit. Co se mostů, přehradních nádrží a jiných takových staveb týče tak "no comment" jen si přečtěte pravidla zakládání a žasněte, jak je možný že vůbec existují keše na těchto (v blízkosti) objektech..
  • 0

#194 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 14:53

Bisaci napsal/a:
...Co se mostů, přehradních nádrží a jiných takových staveb týče tak "no comment" jen si přečtěte pravidla zakládání a žasněte, jak je možný že vůbec existují keše na těchto (v blízkosti) objektech..

Zkus to napsat těm ownerům, a ještě dostaneš, že jsi nepřející závistivý hajz, co nemá na odlov "adrenalinové" keše a tak jen prudí :D bych mohl uvést příklad...aaaaale kašlu na to
  • 0

#195 Bisaci

Bisaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 14:54

dr.vota Haha, já neříkám , že je nelovím :D:D:D
  • 0

#196 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 14:57

Bisaci napsal/a:
dr.vota Haha, já neříkám , že je nelovím :D:D:D

to já taky netvrdím, že je nelovím...ale pak to zbytečně přitahuje tu nežádoucí pozornost...
  • 0

#197 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 15:22

zmijovkar + Autacek: vsak ja taky nerikam nic o tom, jim hnedka vsechno vyblejt, ale pouzit trosicku i rozum a nehajit to do posledni kapky krve. V kazdym pripade bych vsechny tyhle lidi chtel videt, jak budou napriklad rakouske policii rikat podobne vymluvy, ze "jsou tam na prochazce" a proto zastavuji po 200 metrech u plotu soukromeho majetku a neco tam delaji :-))
  • 0

#198 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 15:57

S rakouskou policií se musí debatovat zásadně v domovském prostředí - ve sklepě.
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#199 StaKi

StaKi

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 15:58

Co myslíte s pohledu bezpečnostní složky že to je?

Vložený obrázek

Osobně jsem byl rád když jsme to vrátily nepozorovaně nazpět. Umístění v centru Milána na hlavní pěší zóně v chodníku B)
  • 0

#200 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 16:59

No kdyz uz zas je tohle vlako na svete, tak pridam i svou prihodu.

Jednu sobotu jsem vyrazil na Kladensko na Jonatanovu serii s tim ze to bude prijemna skorocelodenni vychazku. A taky byla, nikde ani noha a tak jsem mel cely les jen sam pro sebe. A tak jsem sel od krabicky ke krabicce a uzival si pekneho dne. Vedel jsem, ze nekdy pozde odpoledne zacne prset, ale to jsem uz mel byt ve vlaku a tak mne nic nehonilo, ale ouvej. Nekde v polovine jsem si vsiml dvou podezrelych chlapiku, ale sel jsem zrovna kolmo na cestu a tak jsem je jen zaregistroval a rychlou chuzi jsem zmizel v mlazi. Odlovil jsem jeste dve cache a tu najednou za sebou slysim auto (uprostred lesa), tak jsem uhnul z cesty s tim, ze pockam az prejede. A oni to Kladensti mestaci. Zastavili, jeden vyskocil a stoupl si vedle me a druhy mne pozadal o obcansky prukaz, tak jsem mu ho dal. On ho zacal zkoumat a nekam volal, stale tu obcanku otacel a diktoval a diktoval. Druhy mne zacal vyslychat, co tu delam. Tak jsem rekl, ze jsem na vychazce smerem na Kozovou horu (coz byla pravda) a ze jsou tu pekne lesy a hlavne rovina. Dokonce i o GPSku se zajimali, tak jsem ji jim ukazal a vysvetlil, ze velmi pomaha pri orientaci v terenu. To jim stacilo, ale to lustrovani obcanky trvalo asi pul hodiny. Kdybych to vedel, tak si vytahnu svacinu a nadlabnu se. Ten druhy policajt sel po chvili obhlidnou nedaleky posed. Tak jsem se zas zeptal ja co se deje. No napred nechteli nic rict, nakonec to z nich vylezlo. Pry utekl nekdo z vezeni, je ozbrojen a pry do zdejsich lesu zajel v kradenem fordu (no to asi z Vinaric nebyl). Nakonec mi vratili obcanku, poprali pekny den a doporucili mi abych si daval pozor a kdyz neco uvidim at zavolam. Tak jsem pokracoval dal, ale cely den jsem trpel stihomamem a snazil se okolo sebe drzet pulkilometrovy perimetr bez lidi. Coz se docela darilo. Pri prechodu pres silnici se mi podarilo pak zdrhnou dalsim policistum, jelikoz na dalsi lustraci jsem uz nebyl zvedavy. Nastesti tam byla zamcena zavora a tak za mnou nesli. Kdyz jsem o tom pak premyslel, tak jsem si uvedomil, ze ti dva chlapici, co jsem videl v lese, byli ti policajti a ja jim uspesne unikal pres dve cache, ale presto mne dostihli. Kdybych to tusil, ze jdou po mne, tak jim zdrhnu, ale to jsem nevedel.

Cele to pak melo odpoledne jeste jednu dohru. Prave to zdrzeni mne posunulo v case do casu zacatku odpoledniho deste, a tak mne chybel jen kilometr na nadrazi a presto jsem docela fest zmokl. Ach jo, radsi se budu tem policajtum vyhybat, jinak zas zmoknu, oni zalezou do auta, ale ja musim capkat v desti dal. To si budu na Kladesky policajty pamatovat hodne dlouho.
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama