Jo, vyučený zedníci maji daleko lepší plat ne měšťáci. Ty k policii nechoděj. U městský jsou (obvykle) lidi, co chtěli být vždy policajti, ale státní je nevzali. Čimž neřikám, že se celkem inteligentní a slušný lidi u měšťáků nevyskytujou, i to jsem už zažil.S474N napsal/a:
Tak panove, co ocekavate od vyucenych zedniku?:)

Kontrola Policie ČR
Publikováno 08 March 2011 - 18:33
Publikováno 08 March 2011 - 20:32
Publikováno 08 March 2011 - 20:41
Ty jo...to bych se asi polekal kdybych místo keše našel oběšence. Bych se asi na nějakou dobu poté na FTFkaření vykašlal....golici napsal/a:
Se švestkama si před týdnem užili u Ostravy FTFkaři co utíkali pro právě publikovanou kešku. Kousek od kešky našli oběšence.
To jsem zvědav jak pak policajtům vysvětlovali co dělají v noci s baterkama v lese.... Asi se z nich stali podezřelí, než se ukázalo že to byla sebevražda... :-)

Publikováno 08 March 2011 - 20:44

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 March 2011 - 20:56
To by ses divil jak zedník nemůže buzerovat. Když sme omítali v baráku pozvali sme si zedníka a mysleli sme že když máme jeden hrubší a jeden jemější písek že si vybere, zedník prohlásil že voba písky sou na nic a že chce liazku "nějakýho písku mezi" a pak taky že chce postavit dvoupatrový lešení. Nakonec to dopadlo tak že sme si to naházeli sami i s tim špatnym pískem. Kdo chce buzerovat tak ten prostě buzerovat bude ať se živí čímkoli.....S474N napsal/a:
rocky: to neni jenom o vysi platu. Ono je to taky o tom, ze zednik neni tak "drsnej" a nemuze jen tak nekoho buzerovat a lecit si na nekom komplexy.

Publikováno 08 March 2011 - 21:03
Jakože zednictví kumuluje dobrý charaktery a měšťáci špatný charaktery? No, to je dost odvážný tvrzení. Spíš jde asi o to, že k měšťákům jde dost často ten, co nic neumí a uživit se musí každej. Ostatně ti co chtěj buzerovat maj ve větší oblibě EU a úřady vůbec. Jednoduše je to pohodlnější.S474N napsal/a:
rocky: to neni jenom o vysi platu. Ono je to taky o tom, ze zednik neni tak "drsnej" a nemuze jen tak nekoho buzerovat a lecit si na nekom komplexy.
Publikováno 08 March 2011 - 21:21
Přečtěte si log, který onu událost popisuje a udělejte si obrázek sami:
http://j.mp/fJzTOJ
Všimněte si, prosím, času, kdy asi onoho oběšence našli.
A se slůvkem "vražda" bych si raději vůbec nehrál, to je dost silné kafe na to, aby bylo jen tak vypuštěno do "éteru" bez toho, aby někdo byť jen tušil souvislosti!
Publikováno 10 March 2011 - 10:01
Publikováno 10 March 2011 - 11:25

Publikováno 10 March 2011 - 11:47
akryx napsal/a:
JJ, take uz 2x, jednou nahodne pri odlovu, podruhe na mne privolany. Ono to sviceni v noci jim neda...
PS: uz trenujes na 4boj?
Už jsem si přečetl pravidla squashe

Publikováno 10 March 2011 - 22:02

Publikováno 10 March 2011 - 22:49
Ladan01 napsal/a:
... pred kontrolou bych policii upozornil,ze mam u sebe zbran.Uz tak bych se citil docela nejiste.
Zazil nekdo z vat takovouto situaci?
Zažil jsem to ne s policií, ale v menší samoobsluze. Příliš dlouho jsem váhal při výběru kávy a neunikl jsem tak pozornosti majitele, který mne při placení požádal o prohlídku obsahu kapes obrovského kabátu, který jsem měl na sobě. Nebyli jsme tam sami, za mnou byla fronta ke kase, vytáhnout v této situaci z kapsy kvér mi přišlo dost nevhodný. Nakonec jsem mu nechal do té kapsy jen nahlédnout. Kafe tam nebylo, takže dál už po ničem nepátral a byl klid. S policií by to asi probíhalo jinak.
Publikováno 11 March 2011 - 7:34
Publikováno 11 March 2011 - 8:49
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 11 March 2011 - 9:17
pistafista napsal/a:
Ladan01 napsal/a:
... pred kontrolou bych policii upozornil,ze mam u sebe zbran.Uz tak bych se citil docela nejiste.
Zazil nekdo z vat takovouto situaci?
Zažil jsem to ne s policií, ale v menší samoobsluze. Příliš dlouho jsem váhal při výběru kávy a neunikl jsem tak pozornosti majitele, který mne při placení požádal o prohlídku obsahu kapes obrovského kabátu, který jsem měl na sobě. Nebyli jsme tam sami, za mnou byla fronta ke kase, vytáhnout v této situaci z kapsy kvér mi přišlo dost nevhodný. Nakonec jsem mu nechal do té kapsy jen nahlédnout. Kafe tam nebylo, takže dál už po ničem nepátral a byl klid. S policií by to asi probíhalo jinak.
Jednou jsme se s partičkou kamarádů domluvili že zajdem na střelnici a po příjemné soutěži jsme se ještě rozhodli zajít oslavit výsledky do nějakého nejmenovaného podniku. Jaksi jsme si neuvědomili, že je tam u dveří kontrola. Ten výraz vyhazovače, když jsme na jeho (obvykle formální) otázku "Máte u sebe nějaké zbraně?" vyskládali před něj na pult pět pistolí, krabice s náboji, náhradní zásobníky, holstery ... tak ten si budu pamatovat do srmrti

Publikováno 11 March 2011 - 10:50
A me by to treba zrovna zajimalo :-)Ladan01 napsal/a: u sebe nosim plynovku (kterou jsem jeste nemusel nastesti pouzit v sebeobrane.hlavne nereste,proc nemam misto toho sprej,nebo teleskop)
Proc bys mel vsechno vytahovat z kapes?Ladan01 napsal/a:
...a nedokazu si predstavit,kdyby me nekde kontrolovali a musel bych vytahnout vsechno z kapes.
No vyhovel si mu, aniz si ovsem musel.pistafista napsal/a:majitele, který mne při placení požádal o prohlídku obsahu kapes obrovského kabátu, který jsem měl na sobě.
JacG: opravdu vyskladali? A on si je pote prevzal do uschovy nebo co probihalo dal? Nezlob se, ale me to prijde jako vtip pekne, ale jako realita dost "utazene za vlasy"

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 11 March 2011 - 10:54

Publikováno 11 March 2011 - 11:22

Publikováno 11 March 2011 - 11:28
Publikováno 14 March 2011 - 12:09

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů