Kontrola Policie ČR
Publikováno 11 February 2011 - 17:03
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 11 February 2011 - 17:45

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 11 February 2011 - 20:08
No asi to bylo vazne, tak vyhnali vsechny policajty i stazniky. A je mozne ze ti mestaci se u mne zasivali, jelikoz v tom lese jsem byl jen ja a oni a tak jen oni mohli vykazat cinost. Kdyz o tom tak premyslim, tak policie jistila les z venku a mestaci zevnitrS474N napsal/a:
Solim: jenom mensi technicka, pokud te brali mestaci, tak jsou to straznici a nikoliv policiste. BTW ty mestaky si s klidnym srdcem mohl vyfuckovat. Zajimave je take to, ze utekl chlap se zbrani a voni si jezdej po lese autem a otravuji slusny lidi :-)) Kdyby se radeji starali o exkrementy na chodnicich....

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 11 February 2011 - 21:02
Peace.
Publikováno 11 February 2011 - 21:27
mike007 napsal/a:
S474N: Jenom menší technická...Městská policie, nikoliv městská stráž... Takže policisté ... A exkrementy na chodnících uklízí technické služby daného města.
Peace.
Vyloženě zbožňuju, když někdo opravuje někoho, a to tím způsobem, že mu vyvrátí správné tvrzení a "poučí ho" o chybném...
A abych jen neplácal:
553/1991 Sb. o obecní policii
§ 1a
(1) Obecní policie je tvořena zaměstnanci obce zařazenými do obecní policie, kteří
a) splňují podmínky § 4 odst. 1 písm. a) až e) (dále jen „čekatel“),

c) nejsou čekatelem nebo strážníkem.
Publikováno 11 February 2011 - 21:41

Publikováno 11 February 2011 - 21:59
Publikováno 11 February 2011 - 22:06
mike007 napsal/a:
vlkys: Tak teď jsi mě tím paragrafem úplně rozsekal. Ještě mi někde najdi, že městská policie má na starosti úklid exkrementů a bude to komplet
Chápu, že nejsi z tohoto fóra zvyklý na kulturní diskusi, za to, že tě to rozsekalo, se hluboce omlouvám.
Publikováno 12 February 2011 - 0:03
Publikováno 12 February 2011 - 11:38
Vzhledem k "odbornosti" strazniku bych jim osobne nesveril vice, nez vymenu igelitovych/papirovych pytliku prave na zminovane exkrementy. Aby se tito kluci pousteli do akci typu "uprchly trestanec" a podobne, to by me nenapadlo ani v nejhorsi nocni mure.Solim napsal/a:
No asi to bylo vazne, tak vyhnali vsechny policajty i stazniky. A je mozne ze ti mestaci se u mne zasivali, jelikoz v tom lese jsem byl jen ja a oni a tak jen oni mohli vykazat cinost. Kdyz o tom tak premyslim, tak policie jistila les z venku a mestaci zevnitr.
Kdyz uz technicka, tak se to z hlediska zakona nazyva "obecni policii". Nicmene to nic nemeni na faktu, ze prislusnici tohoto spolku jsou straznici. Kdyby ses o danou problematiku vice zajimal, tak bys kuprikladu vedel, ze zatimco policiste jsou v pomeru sluzebnim, tak straznici jsou v klasickem pracovnim pomeru.mike007 napsal/a:
S474N: Jenom menší technická...Městská policie, nikoliv městská stráž... Takže policisté ... A exkrementy na chodnících uklízí technické služby daného města.
K posledni vete, psal jsem snad nekde vyslovne, ze je maji UKLIZET? Precti si napriklad takovy § 2, zakona o obecni policii 553/1991 Sb.:
Obecní policie při zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku a plnění dalších úkolů podle tohoto nebo zvláštního zákona:
g) provádí dohled nad dodržováním čistoty na veřejných prostranstvích5) v obci,

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 12 February 2011 - 12:34
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 February 2011 - 16:18
Trhac napsal/a:
Pamatuji kampaň poznej svého strážníka, kdy si nový obecní strážník získával známost v regionu tím, že dával do schránky vizitky. Nakonec si vydupali dopravní pravomoci, začali buzerovat kvůli parkování a následně kvůli rychlosti.
Pod to se mohu podepsat. Nejprve nam do schranky vlozili sve vizitky se jmenem a fotkou, coz jsem i ocenil v ocekavani veci pristich. Nasledne celou akci zasklili tim, ze nam dali listecek na auto, ktere stalo na prijezdu do nasi garaze. Sice se nakonec vse obeslo bez pokuty (pouze napomenuti), ale tim nasi prizen si tim urcite neziskali.
Publikováno 12 February 2011 - 20:52

Publikováno 14 February 2011 - 21:00
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 14 February 2011 - 21:08
Trhac napsal/a:
Obecní policie byla zřízena s tím, že bude dohlížet právě na ta seroucí psiska, hlídat čutající děti, aby nevysklila okna, nabádat zahrádkáře, aby nesypali shnilá jabka do strže, pomáhat školákům a stařenkám přes cestu … prostě šípáčtí Dlouzí v přílbě, lokální pomocníci v situacích, jež jsou pod prahem rozlišení Policie ČR.
U nas se jim ze zacarku rikalo oficialne "AGENT" ... kdyz zaclai, tak byli dva, meli cisla 001 a 002, nedavno se rozrostli a prijali dalsiho, v rade pokracovali... tak jsem si rikal, co az dojdou na 007...

Nastesti pochopili, ze jsou k smichu a zacali si rikat "STRAZNICI" ... ale pro srandu jsou porad!

Publikováno 14 February 2011 - 21:33

Publikováno 08 March 2011 - 13:10
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 08 March 2011 - 16:30
Publikováno 08 March 2011 - 18:20

Publikováno 08 March 2011 - 18:25
S474N napsal/a:
Tak panove, co ocekavate od vyucenych zedniku?:)
Že budou stavět zdi....a né slušné lidi na ulici...

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů