Padající Wherigo v Garmin Oregonu 300
Publikováno 30 November 2008 - 22:34
Před odchodem jsem si stáhnul aktuální verzi, před začátkem jsem zkalibroval kompas, prostě všechno jsem se snažil dělat podle tutoriálu.
Každopádně, už na čtvrtém stanovišti (kdo zná, tak při nalezení druhého hrníčku) se mi najednou objevil "nekonečný" seznam lokací, první měla název "e" a všechny ostatní "(". Po pár vteřinách GPS zamrzla a následně se ukončila Wherigo aplikace. Uložený stav putování byl poškozen, nešlo jej znovu načíst a musel jsem začít od začátku.
Další 3 pokusy byly stejné. Problém nastal vždy už u druhého stanoviště (první hrníček), první místo byla tentokrát "n" a další lokace "/".
Tušíte, prosím, někdo v čem by mohl být problém? Jiní lidé došli bez problému, koukal jsem na logy. Takže hádám, že problém je v mé GPS. Ale v čem? Dík za pomoc.
Publikováno 30 November 2008 - 23:53
Publikováno 01 December 2008 - 1:05
Publikováno 01 December 2008 - 7:27
Publikováno 11 December 2008 - 1:45
Publikováno 11 December 2008 - 10:00

Publikováno 11 December 2008 - 11:35
Vodníky jsem prošel s Oregonem s verzí firmwaru 2.6 uplně bez problému. Ale naprosto stejnej zákys jsem měl na mé připravované WIGO keši. Tenkrát mě přestalo bavit zabývat se tvorbou wigo.harald napsal/a:
..... se mi najednou objevil "nekonečný" seznam lokací, první měla název "e" a všechny ostatní "(". Po pár vteřinách GPS zamrzla a následně se ukončila Wherigo aplikace. Uložený stav putování byl poškozen, nešlo jej znovu načíst a musel jsem začít od začátku.
Publikováno 11 December 2008 - 12:58
Publikováno 11 December 2008 - 13:07
harald napsal/a:
upgradoval jsem na verzi firmware na 2.69 (nejnovější 2.70 nic k wherigo neobsahuje) a dnes v noci vyrazil znovu na pražské vodníky. bohužel, se stejným výsledkem. u druhého hrníčku aplikace spadne.
nějaká rada na koho se obrátit?
neříkám že to vyřeším, ale celkem by mě to zajímalo. tušit, jak ten player funguje, se vždycky hodí.
vodníci jsou celkem krátcí - myslíš, že dokážeš tu trasu projít tak, aby se ti to zaseklo vždycky na stejném místě? a pokud ano, napíšeš postup, pošleš log a save (nejlépe takový, který je těsně před tím místem) ?
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 11 December 2008 - 13:27

Publikováno 11 December 2008 - 13:34
evass napsal/a:
Udělala jsem průzkum: Někomu to s Oregonem 300 jde a někomu pomůže restart. Někomu ne. Zkusím prohodit pořadí skriptů, možná je Oregon moc velká citlivka. Vyřešit se to musí
Tak držím palce, to by možná pomohlo i mně. Na Ad mortem jsem tomu věnoval jeden upgrade (z 1.2 na 1.3) abych vyřešil ten Krutizlabuv problém, ale bylo to k prdu. Zkrátka na jednom Oreganu chodí, na druhým nechodí. Akorát vzhledem k brutálním podmínkam odlovu je to pro testující cachery poněkud krutý..

Publikováno 11 December 2008 - 16:12
matejcik napsal/a:
vodníci jsou celkem krátcí - myslíš, že dokážeš tu trasu projít tak, aby se ti to zaseklo vždycky na stejném místě? a pokud ano, napíšeš postup, pošleš log a save (nejlépe takový, který je těsně před tím místem) ?
Určitě. Zopakoval jsem ten postup celkem už asi šestkrát, tak věřím, že posedmé to spadne stejně jako v předchozích případech.

Publikováno 11 December 2008 - 20:48
matejcik napsal/a:
oregon je určitě moc velká citlivka .e) ale celkem cool by bylo přijít na to, ve kterém bodě to padá
Ve verzi 2.8 jsem prohodila pořadí skriptů. Jinak netuším, čím by to mohlo být. Builder ani nenabízí možnost vyzkoušet si Oregon, jen PDA nebo Colorado. Je mi líto

Publikováno 11 December 2008 - 23:36

Publikováno 11 December 2008 - 23:38
Publikováno 14 December 2008 - 1:52
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 14 December 2008 - 2:51
Jasně. No problema. Chystám se na geoskořápky, tak to mohu vzát z jedné vody na čisto. :-)matejcik napsal/a:
a haralde, až (jestli) ti to eva pošle, tak to prosím vyzkoušej a z obou variant pošli logy (stačí gwl, z těch sejvů tedy asi nic nevykoukám(e))
nemám, ale pořád mám ještě v Oregonu tu neupravenou verzi vodníků, takže není problém jedno takové menší úmrtí vygenerovat.matejcik napsal/a:
wmh, nemáš náhodou log z toho padajícího Ad Mortem? že bychom zkusili najít podobnosti?
Chystám se zítra na Blair Witch, tak uvidíme, jak si Oregon poradí s ní.
Publikováno 15 December 2008 - 8:37
matejcik napsal/a:
evo, mohla bys zkusit vybuildit a poslat haraldovi dvě varianty cartridge?
první stejná jako ta co je na webu, ale má něco v OnStop eventu pro cartridge. to je celkem jedno co, nějakej messagebox třeba, hlavně aby se to zalogovalo.
a druhá, která vůbec nepoužívá to ShowScreen.
a haralde, až (jestli) ti to eva pošle, tak to prosím vyzkoušej a z obou variant pošli logy (stačí gwl, z těch sejvů tedy asi nic nevykoukám(e))
Ok, do skořápek mu to pošlu.
Publikováno 22 December 2008 - 7:41
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů