Keše pro vozíčkáře?
Publikováno 10 prosinec 2008 - 22:38
Publikováno 10 prosinec 2008 - 23:23
Publikováno 11 prosinec 2008 - 7:42
Stím vysokým uložením jsem se také setkal. Někdy přemýšlím, že pokud přijde malá osoba, tak je to pro ni terén 5, protože bez stoličky pod nohy to dát nemůže.Autacek napsal/a:
............
V praxi jsem se setkal s takto označenými keškami, byly třeba sice u chodníku, ale v 2,5 metrové výšce. Jindy je třeba problém v tom, že je keš například na zemi, ale zastrčená někde hluboko, tak že z vozíčku se pravděpodobně ani vyndat nedá.... Jsem to označení chtěl brát mnohdy jako hint.. a pěkně jsem si naběhnul...
A ještě bych se rád zeptal, jestli se má počítat i s obtížností cesty jak se ke kešce dostat na vozíčku, nebo se posuzuje jen samotné uložení.. ?
................
Obtížnost cesty je dána nejhorším úsekem, takže pokud budeš mít finále uprostřed vyasfaltovaného náměstí metr nad zemí a jednu stage uprostřed rybníku 2 metry pod vodou, je terém podle rybníku 4 a výše. K odlovu musíš použít všechny 4 končetiny.
Tak do toho šlápni ať vidíš kousek světa.....
Publikováno 11 prosinec 2008 - 8:19
Publikováno 11 prosinec 2008 - 10:25
T.M.S. family napsal/a:
No teda tolik spojlerů v jedný větě! A já běhal na výchozích souřadnicích a opisoval čísla z dálničních známek...dr_vota napsal/a:
Jestli můžu nabídnout, tak moje druhá je pro vozíčkáře jako stavěná (myslel jsem i na to), ale zatím neověřeno praxí.
ale vždyť přece neprozrazuju víc, než je v těch atributech: vozíček (beru jako bezbariérový přístup, a pokud možno na dosah-tak jsem to alespoň pochopil já), terén 1, a v listingu. Jen kdyby ty listingy všichni pozorně četli, a to tam bylo ještě napsáno, že na výchozích souřadnicích není nic k hledání Ale čím bychom se pak u těch logů tak skvěle bavili, že? Sám jsem si nedávno naběhl na Civické studánce...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů