Přejít na obsah


Fotka

GC1J71D - Neboj se tmy!


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3 odpovědí na toto téma

#1 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2008 - 16:33

Logy z keše GC1J71D, kde se začala rozvíjet diskuze:

December 10 by abakus (1993 found)
Teda, nechci tady z toho zavést diskuzní fórum, kdyžtak to promaž a nech jen užitecné myšlenky :)
Myslet si, že až budu mít po ruce nejaké díte, tak už nebude co lovit je opravdu bláznovost :D:D:D
Stejne tak si myslím, že je normální (aspon u me teda), že pokud se mi nejaké místo líbí, tak tam klidne jdu znovu jen proto, abych to ukázal nekomu jinému, i když za to bod nebude. To stejné platí o nocní detské keši. Pokud to bude fajn (a to si myslím, že jo), tak se sem klidne vrátím za rok/dva/pet/deset, aby si tuto stezku odvahy mohli deti projít.
Kdo bez bodu znovu neche nenavštívit toto místo, tak to neudelá a pro bodík si prijde sám tak jako tak, akorát ho to bude stát nejakou hracku. Takže tu vloženou hracku vidím ciste jako trest a ne jako motivaci, protože tím se defacto vubec nic nezmení, akorát na to budou lidi nadávat ;)

December 10 by rodinka veverek (341 found)
Gratuluji ti Sandro k FTF, jsi šikovná.
A ted se pokusím Abakusovi vysvetlit duvod pro podmínky odlovu. Logy typu: "Nic originálního, v Brne jsou už lepší nocní na stejém principu a nemusíme ani jezdit tak daleko." by byly pravdivé, ale císt je nechceme. Puvodne jsme uvažovali, zda dospelákum povolit logování pouze bez možnosti vzít si hracku. To by se ale mnozí kaceri nesnažili ty deti vubec nejaké získat a nalákat a šli by si pro svuj bod hned a sami. A až by jim konecne prijela na návštevu ta malá vnucka nebo malý synovec, nikam by s nimi nešli, nebot by to meli odloveno. Zakázat bezdetným logovat úplne, nám také nepripadá košér. Zvolili jsme kompromisní možnost. Když lovit s detmi nekdo nechce nebo nemuže, at si je aspon vedom, že je to detská keš a tak udelá tem detem také radost. A co se týce ochoty autoru nést náklady - možná zmeníš názor, až skrýš navštívíš.

December 8 by abakus (1993 found)
No nevím. Chtít po kacerovi bez dítete, aby neco vložil do kešky jako podmínku logu mi z principu moc košer nepripadne. Sice chápu, proc to tak je, ale moc s tím nesouhlasím. Navíc to skoro vypadá jako by si autor vymyslel peknou odmenu pro deti, ale nechce sám nést dusledky (= nemalé náklady).
  • 0

#2 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2008 - 16:45

Myslíš si tedy, že by bylo lepší, kdyby se tam bez dětí nemohlo logovat vůbec?
  • 0

#3 abakus

abakus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2008 - 18:08

No to uz by asi putovalo k reviewerum, protoze mam pocit, ze jsem od nekoho cetl, ze podminky logu by nemely nikoho diskriminovat. Nemoznost logovat bez deti by uz podle me dskriminace byla. Ostatne ja si myslim, ze je proti pravidlum uz to, ze kacer neco musi povinne vkladat do kesky. To, ze vkladat nemusi, kdyz ma dite je vedlejsi zalezitost. Kdyz se to takhle obrati, zni to mnohem hur nez to, ze si deti muzou neco vzit a bezdetni musi vlozit, ze? :)
  • 0

#4 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2008 - 18:25

Na rozdíl od Abakuse si nemyslím, že hračka jako podmínka logu pro bezdětné je problém či trest a až se na vaši keš vydám, zřejmě bez malého dítěte, tak rád hračku přinesu. Vždyť geocaching je hra, já si hraji a proč neudělat radost dětem jednou hračkou. Aspoň občas. Vím jakou radost mají káčata, když najdou v keši něco pěkného. A nebojím se, že se tam budou pěkné hračky hromadit. Když tam přijde kačeří rodina se třemi káčaty .... Znám takové. Ale na druhé straně stejně jako Abakus se obávám, že vás kačeři za tuto podmínku k logu nebudou mít rádi. Napadá mě totiž silná analogie s tím, jak český národ utlouká čepicí Julínka kvůli třicetikoruně za doktora... Jsme holt dost žgrdi a s tím je třeba počítat.:( Přesto, rodinko Veverek, buďte neústupní jako Julínek.;)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama