snad se tolik běžkařů najdeHickos napsal/a:
Tak že by běžkaři táhli sáňkaře? Otázkou zůstává, zda by se našel dostatečný počet běžkařů na tolik sáňkařů, kolik by se najednou určitě vyrojilo

a když ne, tak se zapřáhnou i psi

Publikováno 03 leden 2009 - 20:49
snad se tolik běžkařů najdeHickos napsal/a:
Tak že by běžkaři táhli sáňkaře? Otázkou zůstává, zda by se našel dostatečný počet běžkařů na tolik sáňkařů, kolik by se najednou určitě vyrojilo
Publikováno 03 leden 2009 - 20:58
Publikováno 03 leden 2009 - 21:11
Hickos napsal/a:
Jo, pozveme Toníka, jeho Andy je tahoun pořádnej - a když by to nestačilo, zapřáhneme i Tona
Publikováno 04 leden 2009 - 9:20
Publikováno 04 leden 2009 - 11:42
chtelo by to ale udelat nejke stage, kterym nevadi jarni voda...CykloDav napsal/a:
Padla tu hláška udělat Lit. pom. na lodi, štreku Nové Zámky- Olmik jsem jel nesčetně krát proti i s proudem, od sjezdového kajaku až po raft a nemyslím ,že je to dobrý nápad. Tato multina není dělaná na lodě, ale je to dobrý nápad takovou udělat.
Publikováno 04 leden 2009 - 12:27
Možná mám brouka v hlavě, ale chtělo by to většího vodáka než jsem já.hrabosman napsal/a:
chtelo by to ale udelat nejke stage, kterym nevadi jarni voda...CykloDav napsal/a:
Padla tu hláška udělat Lit. pom. na lodi, štreku Nové Zámky- Olmik jsem jel nesčetně krát proti i s proudem, od sjezdového kajaku až po raft a nemyslím ,že je to dobrý nápad. Tato multina není dělaná na lodě, ale je to dobrý nápad takovou udělat.
Publikováno 04 leden 2009 - 16:21
Publikováno 04 leden 2009 - 19:53
Perfektni! Moc diky! Kdybyste se pridal jeste nekdo jiny s vlastnima fotkama a publikoval je nejak podobne, nejednoho kacera - nefotografa urcite potesitemiroslav_turek napsal/a:
Tak ještě foto v původní kvalitě:
...
Publikováno 04 leden 2009 - 20:51
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů