Proste nechapu, proc potrebujete od pepy jakekoliv extraburty.
HaLuMo...nezlob se na me, ale tohleto me malinko vytaci.....
Mozna ze GSAK neni tak dobry jako GEOGET, mozna ze jsme my (nebo at mluvim za sebem tak JA), uzivatel GSAKu hloupejsi, ci mene schopny neco naprogramovat oproti tobe ci uzivatelum GG, ale prosim nenavazej se porad do nas...
GSAK ma jine moznosti a jinou koncepci nez GG....hodnoceni jsi daval dohromady ty s Pepou, takze je jasne, ze GG je na hodnoceni lepe uzpusoben - ale my se musime prizpusobovat tomu, co GSAK umi a nabizi..
Mozna, ze je nekde nekdo, kdo naprogramuje neco lepsiho, ale ja to zatim neumim - nejsem programator...ale myslim si, ze pokud ma byt hodnoceni zivotaschopne, MUSI byt zakomponovano nejen v Tvem programu, ale i jinde...
A co se me tyka...pokud hodnoceni v GSAKU nakonec nebude, me to tricko netrha a na GG kvuli tomu urcite neprejdu...ale pro samotny system hodnoceni by to mohlo mit nasledky vetsi...
Tohle tedy nejsou zadne extraburty...kdyz Pepa rekne, ze to nejde..dobra..nejak se to vyresi...je to zadost moje, jako uzivatele GSAKu....ale prestan uz prosim te davat najevo, jak je ten GSAK na nic, jak nic neumi, nebo to vsechno dela spatne....(vzdyt i ty z nej cerpas inspiraci, a to docela vyrazne)...Diky moc
A jinak k tomu proc jsem si dovolil o neco takoveho pozadat...Pokud odeslu hodnoceni ze split screenu, tak se mi proste ty inkrimminovane informace zobrazi (protoze je posilam primo pres URL a SplitScreen je vlastne webova stranka).
PS: Tohle je vlakno, ktere ma problem vyresit...pokud bys mel napad, jak do GSAKu pridat system hodnoceni, ktery dostahne urovne tveho GeoGetu sem s nim...jakakoliv napadani tu nemaji misto...dekuju.
PS2: Ja se nikdy do GG nenavazel...nikdy jsem po nem nehodil jedinym spatnym sluvkem a ocenuji tvou praci na nem....zkus se chovat stejne....